Citat:
Hungary's outspoken prime minister says billionaire 'activist' George Soros is using the current refugee crisis to attack the 'traditional European lifestyle'
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tvoje smrtne želje se lahko interpretira tudi kot grožnje, glede na tvoj stil pisanja. Še posebno, ker jih večkrat ponavljaš. In to je lahko tudi kaznivo.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pravi da so nastanjeni na Karlovški...je to kak azilni center za katerega ne vemo
Tebi marsikaj ni jasno.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tvoje smrtne želje se lahko interpretira tudi kot grožnje, glede na tvoj stil pisanja. Še posebno, ker jih večkrat ponavljaš. In to je lahko tudi kaznivo.
Daj ne bluzi. Saj ni mogoče na drugačen način povedat/razložit človeku njegovega (johnovega) pogleda na situacijo drugače kot s tako slikovno primerjavo. Pa jasno je vsem, kaj je hotel s tem doseči, samo tebi ni, zgleda.
Enim je pač treba film posnet, da razumejo, kaj želi en človek povedat. Sicer pa je to čisto nepotrebno - če niso posnetki iz neta dovolj, da nekdo spregleda (recimo tisti, kjer nemški asimilirani najstnik razlaga, kako bo čez leta), mu ni pomoči. In prav zaradi takih bo tvoja ženska oblečena v ninjo. Čisto mogoče je, da se vsi motimo, ampak želje muslimanov v evropi so takšne. Bo šlo?
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tebi marsikaj ni jasno.
Tip je v vseh temah, v katerih se oglaša, bolj ali manj napadalen, nekajkrat je tudi kar odkrito že grozil(pretep, metki) V kontekstu njegovega pisanja po forumu, se lahko njegove želje s smrtjo jemlje tudi malo drugače.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
TRENUTNO je takoCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zato ker živim v srednjem veku v katerem se tako dela. Vera mi zapoveduje, da te moram spreobrnit ali ubit.Citat:
še vedno ne vem, zakaj bi mogu jest sprejet tvojo kulturo za svojo??
Vem da meni verjetno še ne bo uspelo, ker res v teoriji obstaja ena mala možnost deportacije, ampak moji potomci bodo rojeni tu in ne moreš jih deportirat, pa lahko naredijo kar čejo.
Bom pa sigurno dosegel, da se bo ženski del tvoje družine, zaradi osebne varnosti začel oblačit drugače, v to pa ne dvomim. Je uspelo mojim bratom širom razvite Evrope, zato sem praktično prisiljen v to tudi sam, da ne izpadem slab vernik
Sicer pa, ko bo število mojih bratov večje od števila tvojih, bomo te spremembe izvolili čist po uradni poti.....sej več demokracija, volilci pa to.....
ok. vsak ima pravico do svojega mnenja. najina se pac ne ujameta.
Ukinitev pravice do svojega mnenja po čist legalni demokratični poti optimistično pričakujem že v naslednje generaciji, pesimistično pa šele ob polnoletnosti druge generacije danes prispelih
ampak tebe zato tak ne boli glava, jebe se teb za tvoje vnuke ali pravnuke, glavn da je tvoja rit še ziher in tvoje zunanji obraz populistično strpen, sej veš -zunanja podoba naprednega razgledanega človeka pa to, ..da se malo ločiš od neuke zabite rulje
REFJUDŽIVELKAM !!!!!!
Citat:
Ampak tole je dokaz, da se znajo asimilirat. Vikendaško popivanje, ki se konča s kloftanjem - ne, tega pa v SLO res še nismo doživeli .
Bolje kot po vašem ane. Če nisi naš, ratatatatata....Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tebi marsikaj ni jasno.
Tip je v vseh temah, v katerih se oglaša, bolj ali manj napadalen, nekajkrat je tudi kar odkrito že grozil(pretep, metki) V kontekstu njegovega pisanja po forumu, se lahko njegove želje s smrtjo jemlje tudi malo drugače.
Evo da ti odgovorim v "vašem" stilu: eh daj no...