Migranti so že (spet) v Sloveniji - 2. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Potem pa ne smeti v tej temi...

jest samo sodelujem v debati na forumu, ce smem seveda? a morem tebe vprasat za dovoljenje, al koga?

Naslov teme je: "Migranti SO že v Sloveniji", ne pa "Migranti SMO že v Sloveniji".

Odprite si svojo temo.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Na debelem rtiču imajo apartmaje/bungalove MNZ (policaji tam letujejo) - to je en dovoz naprej od kompleksa ki ga ima rdeči križ (kjer letujejo otroci), a je kdo preveril KAM naj bi se begunce namestilo in potem jamral tule? Ker kolikor vem je bila ta lokacija izbrana že od vsega začetka, šlo je pa za objekte MNZ.

Torej hruške in jabolka.

Nič hruške in jabolka. Ko sem jaz pisal o Debelem rtiču, mi je bilo kristalno jasno, da želi vlada namestiti te ekonomske migrante, ki za druge države niso bili dovolj dobri a za nas pa bodo povsem ok, v prostorih (bungalovih) MNZja, za katere jaz drugače plačujem po cca.55€ na dan! Kaj si ti ja nor
bonk.gif
Za povh vsega pa je to dejansko streljaj stran od otroškega letovišča.

In kaj potem, če je ta lokacija izbrana že od samega začetka? Saj so tudi v naši vladi že od samega začetka kr3teni in id1oti, večina Slovencev pa prav tako vsemu temu nasprotuje že od samega začetka. Kaj pa zdaj?

V tujini se zaradi nadlegovanj že pojavljajo opozorila, da naj ženske zvečer ne hodijo naokoli brez spremstva, kakšna opozorila bodo potrebna pri nas? Ne puščajte lastnih otrok na morje na Debeli rtič v kolikor jim ne morete zagotoviti nadzora? Pa nikar ne pozabite - mi smo tisti, ki se moramo prilagaji prišlekom, bohnedej da bi se kateri od teh "bogih bogih" migrantov (manjšega procenta pravih beguncev iz Sirije se zavedam in jih izključujem iz splošnega nasprotovanja migrantom) moral ravnati po naših zakonih in običajih, čemu le
bonk.gif

aplauz.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ma itak jih boli one za Slovence. Želijo si čim več sebi podobnih primat...
Saj ni njihova domovina, ne zgodovina, ne nič.
Verjetno še socialo vleče. Potem bo pa še pameten. Bruh.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ali pa Utiševalec. Je že zdavnaj rekel, da noče otrok. Potem ga jasno briga za prihodnost Slovencev.
In takšni so najbolj pametni.
Bruh na kvadrat.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
A se ti delaš norca al kaj? Jasno mi je kako jih pripeljejo, ni mi jasno KAKO SI LAHKO DOVOLIJO jih namestiti tja kamor NAŠI otroci hodijo letovat, v šolo v naravi ipd.
bonk.gif
Že sam si si odgovoril v vprašanju.
Citat:
KAKO SI LAHKO DOVOLIJO jih namestiti tja kamor NAŠI otroci
Tam kjer spijo pa NJIHOVI otroci, jih prav gotovo ne bodo namestili.
Misliš da bosta mali Msenjur in mali Goba spala v posteljah, kjer so bili migranti?
ne-ne-1.gif
oni hočejo da TI živiš z migranti, zahtevajo TVOJO strpnost in neomejeno toleranco. Njihova človekoljubna naloga je, da TI nosiš breme. NJIHOV humanitarni prispevek je, da NAM organizirajo in NAS prisilijo v življenje in vse kar to prinese zraven, z njimi.
Oni sami pa so na višjem nivoju in se res ne morejo ukvarjat s tem v vsakdanjem življenju, ker bi jim zmanjkalo časa za človekoljubno deltitev dolžnosti in obveznosti do prišlekov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113
spet si pameten...

moji otroci niso na debelem rticu, ker so se premejhni. ko pa bojo dovolj stari, bojo pa mogoce pa tud na debeli rtic kdaj sli...

mont: kaj je fora debate, ce se vsi v isti rog tulite? a ni bolj zanimivo, ce je se kaksno drugo mnenje zraven?

seveda se lahko umaknem/o iz debate, sam kdo vam bo pol razlagal vasa tezko dojemljiva vprasanja, kako namestiti otroske begunce/migrante na debeli rtic in podobno? jest vas samo nerad puscam v nevednosti...

Nazadnje urejeno:

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
... kar delaj se norce. In ja, težko je doumeti da nameščajo migrante le streljaj od slovenskih otrok, sploh ko vidimo kaj počnejo njihovi 22 (ups, 12) let stari "otroci" v zahodnih državah.
Seveda sem za to da se pomaga tistim, ki prihajajo iz vojnih območij in res potrebujejo pomoč, vendar vprašanje kaj že imamo in kaj bomo še dobili, verjetno osebke ki jh drugje nočejo.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
seveda se lahko umaknem/o iz debate..

Taki in podobni, kot si ti, se boste umaknili še kam drugam, ne samo iz kakšne debate...

Bom kar konkreten: umaknili v tujino.

Ne, ne grozim, samo napovedujem, kaj bo s tistimi (lobiranje, da naj pride v Slovenijo desettisoče migrantov, po bradavičarju Hanžku celo 200.000. Če boste v tisti manjšini 15 ali 20%, vam v Sloveniji ne bo več za živeti.

Nujna bo neke vrste lustracija (ki je - velika napaka - ni bilo) in kdor je leta sral po forumih tako,kot je sral, bo moral oditi. Iz enega samega, enostavnega razloga: da ne bo sral še naprej! In ker bo v veliki manjšini.

Kajti nekdo, ki nenehno serje in ščije proti vetru (proti mnenju 80% državljanov), zavira razvoj države.
In nenehno širi razpoko neenotnosti...

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
ksz

Pa ste vi "zavedni" slovenci, proti vsem neslovenskem, šli kdaj pomagat sonarodnjaku, ki je v težavah (s tem ne mislim prvemu sosedu)? Ob naravnih katastrofah, požarih, revščini....? Se vas je zbrala skupina "zavednih" sonarodnjakov, zavihala rokave in šla pomagat bilo kako fizično delo (v prostem času) opravljat? Al morajo kle inštitucije opravit svoje, vi pa doma v naslonjaču berete o nesreči drugih. Da bi vas bilo par tisoč, Presneto nobena naravna katastrofa ali rdeči petelin ne bi bil več skrb ljudi. P**da 80% vas je pa ljudje jokajo za pomoč po tv in časopisih. Toliko o slovenstvu in ohranjanju le tega.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
74-letno sosedo Marijo zazidal v stanovanje

Marija Ðukiæ Govekar že tri mesece v svoje stanovanje hodi skozi okno. V medsosedskem sporu je eden od etažnih lastnikov dosegel, da so ji zazidali zunanji vhod v stanovanje.

Ko so namesto beguncev v nemilosti upokojenci.

Glede na prakso v RS bo najboljše, če gre na mejo, reče, da je iz Sirije in stara 12 let. Bo vsaj "na svoja stara leta" uživala na debelem rtiču...

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.938
3.634
113

Marija Ðukiæ Govekar že tri mesece v svoje stanovanje hodi skozi okno. V medsosedskem sporu je eden od etažnih lastnikov dosegel, da so ji zazidali zunanji vhod v stanovanje.

Ko so namesto beguncev v nemilosti upokojenci.

[/QUOTE]

Glede na prakso v RS bo najboljše, če gre na mejo, reče, da je iz Sirije in stara 12 let. Bo vsaj "na svoja stara leta" uživala na debelem rtiču...

[/QUOTE]
Takole mlado (12 let) jo bo še kdo od nameščencev še vsaj zasnubil, če ne še ....

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Odprite si svojo temo z naslovom: "Migranti SMO že v Sloveniji".
To ni slaba ideja. Naj nekdo odpre to temo in opiše, kako so naši predniki migrirali iz afriške celine in se takrat pomešali s tukaj-živečimi neandertalci.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Misliš tvoji predniki?
Ker moji niso bili kompatibilni z neandertalci.
Pojasni pa tvoja izjava marsikaj....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.