Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Na debelem rtiču imajo apartmaje/bungalove MNZ (policaji tam letujejo) - to je en dovoz naprej od kompleksa ki ga ima rdeči križ (kjer letujejo otroci), a je kdo preveril KAM naj bi se begunce namestilo in potem jamral tule? Ker kolikor vem je bila ta lokacija izbrana že od vsega začetka, šlo je pa za objekte MNZ.
Torej hruške in jabolka.
Nič hruške in jabolka. Ko sem jaz pisal o Debelem rtiču, mi je bilo kristalno jasno, da želi vlada namestiti te ekonomske migrante, ki za druge države niso bili dovolj dobri a za nas pa bodo povsem ok, v prostorih (bungalovih) MNZja, za katere jaz drugače plačujem po cca.55€ na dan! Kaj si ti ja nor
Za povh vsega pa je to dejansko streljaj stran od otroškega letovišča.
In kaj potem, če je ta lokacija izbrana že od samega začetka? Saj so tudi v naši vladi že od samega začetka kr3teni in id1oti, večina Slovencev pa prav tako vsemu temu nasprotuje že od samega začetka. Kaj pa zdaj?
V tujini se zaradi nadlegovanj že pojavljajo opozorila, da naj ženske zvečer ne hodijo naokoli brez spremstva, kakšna opozorila bodo potrebna pri nas? Ne puščajte lastnih otrok na morje na Debeli rtič v kolikor jim ne morete zagotoviti nadzora? Pa nikar ne pozabite - mi smo tisti, ki se moramo prilagaji prišlekom, bohnedej da bi se kateri od teh "bogih bogih" migrantov (manjšega procenta pravih beguncev iz Sirije se zavedam in jih izključujem iz splošnega nasprotovanja migrantom) moral ravnati po naših zakonih in običajih, čemu le