Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kje tocno sem to zapisal?Citat:
Uporabnik eazy pravi:Begunci v veliki vecini ze zivijo "drugo" zivljenje... Verjel ali ne, vecina ni blizu Evrope.
Sem ti že zgoraj napisal: če ni ljudi, si butelj, da boš gradil karkoli in kdorkoli. To upam, da ti je jasno. Seveda pa se v današnjem svetu očitno pričakuje, da bodo drugi vse zgradili, begunci (ali kdorkoli), pa bo potem le še prišel kofetkat. Je treba tudi kaj sam naredit, tako kot so naši predniki. Ne le na božička, alaha ali pa koga tretjega čakat, da stvar kar z neba pade.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kdorkoli se kakorkoli znasel je praviloma na boljsem kakor v k. minskem polju doma (karikiram seveda). Ce si imel otroka stareg 7 let (karikiram spet) na zacetku vojne ta otrok sedaj ze precej starejsi. Ti bi seveda otroka pobral in domov pod nebo... In cakal da se zgradi sola, vrtec, bolnica, itd, itd...
Malce razisci kako sploh poteka obnova v praksi preden zacnes filozofirati. Za razliko od tebe jaz sem sel skozi to... Ti pa o tem samo filozofiras. Cisto tako btw, "ljudje" (sploh neke mase) niso pogoj ali zacetek obnove. Naceloma so bolj ovira kakor pogoj. Sploh v Siriji ,ker so mine povsod. Ker si vse videl in vse ves zagotovo ves koliko stane in traja ciscenje (min) po kvadratnem metru.