Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj? Sukas se okoli nekih pravil in zakonov in PM,ki so cisto irelevantni. Problem je nova kultura in izkusnje evropejcev.
Tudi uporabnik, ki zivi v Svedski, je napisal izkusnjo, pa to vse preslisite. Ko da ste mutavi.
jest se nič ne sukam okoli pravil in zakonov. Samo podvomil sem v eno trditev.
izkušenj je pa malo morje... enih in drugih, tko da taka mnenja me ne bodo prepričala.
model1a: če bi bilo 70% beguncev divjakov, a veš koliko je to v številkah? in kakšne množične pizarij.e bi se mogle to dogajat?
ne rečem, da vmes ni divjakov, samo sigurno pa niso v takem številu.
Dogaja se točno to, kar je krožilo po netu na začetku te pizdarije, kar bi naj pisal nek "bivši vladni uslužbenec".
In če pustimo ob strani posamezne primere umorov in posilstev (kot je to v vaši navadi), se spomni na silvestrovo po nemških mestih. Pubec dal skozi tečaj o obnašanju do žensk, potem pa eno posilil.
Kako pa se tole opraviči? Mislim ker jaz bi tudi rad to razumel in mogoče pogledal malo drugače na zadevo, tako kot gledate na zadevo vi, ampak mi nikakor ne uspeva. Zame ni vse to nič drugega kot grožnja dokaj mirni evropi in ljudje, ki PO BRANJU tega zamižijo na eno oko, so....ne vem kaj bi sploh napisal...
In ko bodo tile "begunci" nastanjeni in se bodo pogrupirali v male produktivne ekipe, bo pizdarija še večja. Tam nekaj skupin po sto ljudi in ne bo nobena policija in soldiers of odin skupine dovolj.
In ne razumem vašega razloga, da mislite, da se to ne bo zgodilo, da se bo vse naenkrat umirilo in bomo vsi srečni skupaj. Nix jasno.
Aja tole, ne s statistiko ven hodit, da pač na toliko ljudi je pač toliko izprijencev. Tega evropi enostavno ni potrebno, še svojih problemov vedno ne reši, zdaj pa bo (upamo da ne) imela še x krat več dela.