Woke!2!

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.352
6.733
113
Oh glej, novi Johnny Depp

A lahko iz svojih zagotovo zanesljivih virov pojasniš ali drži ali ne?

Marilyn Manson has faced serious allegations of abuse from former partner Evan Rachel Wood and several other women, including accusations of sexual and psychological abuse, which he has denied. Multiple lawsuits were filed, with one withdrawn after allegations were recanted. He has not been convicted of abusing a wife.

• Všeč mi je
Reactions: B81

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.250
19.022
113
Morda prepoved niti ni tako nujno potrebna in bi bila OK rešitev tudi premik v moško kategorijo ali pa bi uvedli še eno posebej samo za njih ampak v bistvu je karkoli bolje kot to, da se jim še naprej pusti tekmovati z dejanskimi ženskami.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.418
3.124
113
Jaz mislim, da je ta članek malo narobe bombastično napisan in da prepoved pomeni le prepoved tekmovanja v ženski kategoriji. Ne vem zakaj ne bi mogli v moški.

Enkrat sem bral, da ima samo ženska kategorija omejitve, v moški pa lahko tekmujejo vsi (odprta kategorija). Tudi ženske, če bi želele.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.592
15.142
113
kod Džej-Zija
Morda prepoved niti ni tako nujno potrebna in bi bila OK rešitev tudi premik v moško kategorijo ali pa bi uvedli še eno posebej samo za njih ampak v bistvu je karkoli bolje kot to, da se jim še naprej pusti tekmovati z dejanskimi ženskami.
Točno tako je, kot je napisal delavec44: ženska kategorija je zaščitena, da ne pride do zlorab. Moška kategorija je odprta in v njej lahko tekmuje, kdor želi, če se seveda ustrezno kvalificira. Tako da transom nihče ne brani nastopanja, samo ne v zaščiteni ženski kategoriji.

V točno tem je bila fora pri Lii Thomas. “Bejba” je ogromen tip, podpovprečen moški tekmovalec. Potem se pa model spomni, da je v bistvu ženska, malo papca hormone (in to je vse, kar je naredil za tranzicijo) in dobesedno kot valjar pofura žensko konkurenco. Izboljšal vse možne ženske rekorde, ki so se jih lahko spomnili. Ima to smisel? Zato so se začele ženske razburjat in borit za svoje pravice.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.299
308
83
Evo :p

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.352
6.733
113
V kolikor si želite LGBTQ+ novic, samo sledite "desničarskim kanalom.
Novice iz vsega sveta zagotovljene.
:cheer:
Je nekaj malega resnice v tem, smo pa verjetno še zmeraj nekje na 70:30 gledano čez celotne medije po sistemu promocija - opazke. Mene to ne moti, imamo po ženini strani en lezbični par v sorodstvu, pa kaj zdaj. Dokler se imajo ljudje radi naj bojo srečni. Življenje je kratko. Kar se tiče posvojitve otrok bi pa vseeno dal prednost konvencionalnim parom (ki itak ne pridejo do posvojitve, ker otrok za posvojitev v tej državi praktično ni), verjetno sem zategnjen katoliban. Pri lezbičnih parih še zmeraj obstaja alternativa, pri gejih je pa en mal problem na tem področju...