Točno tako je, kot je napisal delavec44: ženska kategorija je zaščitena, da ne pride do zlorab. Moška kategorija je odprta in v njej lahko tekmuje, kdor želi, če se seveda ustrezno kvalificira. Tako da transom nihče ne brani nastopanja, samo ne v zaščiteni ženski kategoriji.Morda prepoved niti ni tako nujno potrebna in bi bila OK rešitev tudi premik v moško kategorijo ali pa bi uvedli še eno posebej samo za njih ampak v bistvu je karkoli bolje kot to, da se jim še naprej pusti tekmovati z dejanskimi ženskami.
Od en treh, ki so bili, sta dva dedca med ženskami zmagala, da.
Kere dve že?Od en treh, ki so bili, sta dva dedca med ženskami zmagala, da.
Zakaj pa potem hodi na moški WC?Če misliš Uno boksarko..ona ni trans.

Sem srečal veliko bab ki so šle na moški wc......ker je bil ženski preveč usran...Zakaj pa potem hodi na moški WC?![]()

V kolikor si želite LGBTQ+ novic, samo sledite "desničarskim kanalom.

Je nekaj malega resnice v tem, smo pa verjetno še zmeraj nekje na 70:30 gledano čez celotne medije po sistemu promocija - opazke. Mene to ne moti, imamo po ženini strani en lezbični par v sorodstvu, pa kaj zdaj. Dokler se imajo ljudje radi naj bojo srečni. Življenje je kratko. Kar se tiče posvojitve otrok bi pa vseeno dal prednost konvencionalnim parom (ki itak ne pridejo do posvojitve, ker otrok za posvojitev v tej državi praktično ni), verjetno sem zategnjen katoliban. Pri lezbičnih parih še zmeraj obstaja alternativa, pri gejih je pa en mal problem na tem področju...V kolikor si želite LGBTQ+ novic, samo sledite "desničarskim kanalom.
Novice iz vsega sveta zagotovljene.
![]()