Mi gremo pod nož, bemomater!

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
grin1.gif

Najprej mi povej kaj ti pojmuješ pod praške in kaj le-ti naredijo, pa se bova potem naprej pogovarjala
grin1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj bi recimo storili vi, in kaj lahko tu partner sploh naredi oz. sme naredit;

Recimo fant pa punca ze ful dolgo hodita in to... Se mata rada, super fino fajn.
In zdaj ta babika prileti domov, z fiksno idejo, da bomo na robu se dali gor vrezat,
pa silikonce noter, pa dol zašit in bomo meli vlke in trde. Fant se ne strinja in jo
bo počakal pred bolnico in povozil. Punca ga pa sploh ne posluša, pravi da ji je to želja,
da je šparala eno leto, da si lahko izpolni živlenjsko željo... Prišlo je že tako daleč, da
je datum že določen, in kmalu se bo vršilo plačilo.

Torej kaj lahko tu partner zahteva, oz. do česar je upravičen? Nenazadnje se gre za njeno telo.

Kaj to ji boš ti plačal??

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
kot da nas to zanima?

Je bil včeraj na 24ur.com prispevek o tem z naslovom:

" GA KDO VIDI?

21.3. 2008

Včeraj smo poročali iz....."

@grisbi

Kaj pa praviš na une, ki prepričujejo partnerje z razlago, da je ta operacija za njih KAO...večje prsi ipd..
grin1.gif
)

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Sej če ma ženska večjo samozavest je to kvečejmu plus v razmerju. Nikjer ni rečen, da bo ušla iz razmerja s prvim indijancem.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Sej če ma ženska večjo samozavest je to kvečejmu plus v razmerju. Nikjer ni rečen, da bo ušla iz razmerja s prvim indijancem.

Sem mogoče to kje omenil?

Ciljal sem na to, da je operacija itak vedno izključno za njo samo..., ne za njenega partnerja, tudi če se to kdaj pa kdaj govori.
smile-1.gif

EDIT: no sej grisbi je poštekala

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj bi recimo storili vi, in kaj lahko tu partner sploh naredi oz. sme naredit;

Recimo fant pa punca ze ful dolgo hodita in to... Se mata rada, super fino fajn.
In zdaj ta babika prileti domov, z fiksno idejo, da bomo na robu se dali gor vrezat,
pa silikonce noter, pa dol zašit in bomo meli vlke in trde. Fant se ne strinja in jo
bo počakal pred bolnico in povozil. Punca ga pa sploh ne posluša, pravi da ji je to želja,
da je šparala eno leto, da si lahko izpolni živlenjsko željo... Prišlo je že tako daleč, da
je datum že določen, in kmalu se bo vršilo plačilo.

Torej kaj lahko tu partner zahteva, oz. do česar je upravičen? Nenazadnje se gre za njeno telo.

Kaj to ji boš ti plačal??

Ni šanse da dam 4 jurje za nekaj proti čemur sem proti.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Nimam nobenih predsodkov pred operacijo. Meni čisto vseeno, kaj si ženska dela. Operacija se mi zdi smotrna v primeru prevelikih ali ekstremno majhnih. Ne bi pa mi bilo glih vseeno, da se draga o tem ne bi z mano pogovorila in vprašala za mnenje, ampak neki rinila po svoje. Gledano na dolgi rok, kaj dosti s tem ne pridobiš.

A kdo ve, kako zgledajo taki joški, ko se to ven vzame?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
poveseni in grdi. redno moras menjavat, ker drugace je kriza. do konca zivljenja, oz. do takrat, ko pac se odloci, da joski niso vec pomembni da bi jih kaksen dec pogledal
crazy1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
so zasilen nadomestek za normalne obroke, s katerimi v telo vnašamo potrebne snovi, v primeru raznih whey zadev gre za beljakovinske napitke plus še nekaj malega zadev zraven...potrebuješ jih pa ravno toliko kot mene.