Mercator niža cene

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:Če maš prav in majo drugačen cenejši proizvod za hofer boš lagano jurja na plusu.
wink-1.gif

Glede na to da prav v temi imas dokaz da izdelki niso isti, mislim da gre celo (prav) za Hoferja lahko jurja nakazes TRR ali pa prineses osebno. Kakorkoli ti ustreza.
evil.gif
Pa to ni "moje mnenje" ampak razlaga proizvajaleca".

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:Ravno Lidlova zobna pasta se je izkazal kot najboljša na testu ZPS... Pa čeprav je daleč najcenejša.

mislis da je mozno da nisem po nakljucju napisal zobna pasta?
smirk-1.gif
probal sem famozno pasto prav zaradi omenjenega testa in si jo lahko nekam zataknejo

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

gremo gledat sir pomurskih mlekarn? takoj dam jurja na mizo pa da vidimo kak je VSE ENAKO...

Če se že vn mečeš - ti daj 5 jurjev na mizo jaz pa dam 10 pa gremo preverjat - to bo najlažje zaslužen keš v mojem lajfu.

Vsaj temo preberi preden se ti pogoris 5 jurjev.... zgoraj nad tabo je ze eden ob jurja
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik guardy pravi:Original coca cola/sprite/schweps... bo sedajle v hoferju pod en evro.kok je drugje?

To je samo trenutna akcija, cena je/bo povsod enaka. Trenutno je v Meckatorju akcija na navadno (non Zero). Sicer pa to ni pravi izdelek za primerjave
smirk-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
nic se ne hvalim ker se nimam s cim..kupujem pač kjer kupujem ti pa kupuj tam kjer kupujes...samo ne me prepricevat da je enaka roba...

Ti bom pa na produktu naše firme dokazal, da si en cmokač in trol - tukaj objavi sken potrdila, da si deponiral pri notarju 5 jurjev (in pripiši, da jih bova lahko dvignila samo oba skupaj) ko boš objavil bom enako naredil jaz z 10 in tukaj tudi dal sken, potem pa boš šel z mano v Budimpešto na rajonsko centralo in boš dobil v vpogled dokumentacijo in vzorce, ko se bova vračala pa bova zavila k notarju po keš.
Ti pa že sedaj povem, da so barve in fondi drugi, da ne boš cmokal kasneje vse mora bit indentično.

ti je ze SAD odgovoril...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Boš moral začeti pravilno brati in tudi razumeti prebrano besedilo:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
gremo gledat sir pomurskih mlekarn ? takoj dam jurja na mizo pa da vidimo kak je VSE ENAKO...

Njemu dol visi za tvoj produkt
evil.gif

Kako pa je v realnosti, si pa preberi moj post zgoraj še enkrat. Da pa se ne bo našel še kakšen pametnjakovič bom napisal z rdečo (risat se mi ne da)
evil.gif
: Artikli v diskontarjih so lahko (ni pa nujno) enaki kot artikli pod proizvajalčevo blagovno znamko. Odvisno od odločitve proizvajalca in dogovora z diskontarjem.
In kljub temu, da je bilo to zgoraj jasno in normalnemu človeku popolnoma razumljivo napisano, se še vedno najdete butci, ki bi šli z glavo skozi zid.
uf-1.gif

Pa še malo off: če bi bil jaz tvoj šefe, bi te sedaj fajn naguzil, da greš poslovne skrivnosti na javnem forumu razlagat.
rolleyes-1.gif
In če se prav spomnim si nekje v managementu, ne pa nek proizvodni delavec. Bi moral imeti več občutka, kaj je primerno za objavo na forumu in kaj ne.

haha vsi smo butalci kaj se kregamo po forumih :D ccc drugace pa itaq se strinjam s tabo :D

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

gremo gledat sir pomurskih mlekarn? takoj dam jurja na mizo pa da vidimo kak je VSE ENAKO...

Če se že vn mečeš - ti daj 5 jurjev na mizo jaz pa dam 10 pa gremo preverjat - to bo najlažje zaslužen keš v mojem lajfu.

Da pa ne bo to rop ob bele dnevu (kar mimogrede delajo tvoji politični somišljeniki) pa pojasnilo: Ker nismo mogli priti v Hofer s svojim brendom smo ubrali stransko pot ponudili smo prodajo našega artikla pod njihovo blagovno znamko in uspeli, sedaj pa občasno vzamejo tudi naš brend.

Glej ce mi dokazes da je ljutomerski sir v VSEM enak (vkljucno s tem v kaj je zapakiran) v hofer/lidlu isto kot tisti v sparu/leclercu se lahko greva to igrico...magari s 5 jurji OK?

politiko pa daj ven iz teme ker ne vem na koga ciljas z "MOJIMI somišljeniki", ker jaz takih na alterju še nisem našel....

Ajde nehajte se drkat z ljutomercem, itak je najcenejši v njihovi tovarniški štacuni v Lj. Ja, tudi od Hoferja.
Okus je pa pri vseh različicah enak, kakšna je filija, je pa k... vseeno. Če drži vakum, je OK. Pojem ga pa do naslednjega šopinga, tako d ami je vseeno a drži 4 ali 5 mesecev ...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
je sad pravilno povedal...

in LBZ program je lahko ali kvalitetnejši ali enak ali slabši kot "original". pač stvar dogovora, odločitve... rajkova firma prodaja enak izdelek (aja sam barvo pa spremenijo hmm), drugi pa pač imajo drugačno recepturo...

tudi union pivo, polnjeno za mercator je drugačno (ima manj voltov...)
wink-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:Če maš prav in majo drugačen cenejši proizvod za hofer boš lagano jurja na plusu.
wink-1.gif

Glede tistega jurja... si se ze odlocil glede nakazila?
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
je sad pravilno povedal...

in LBZ program je lahko ali kvalitetnejši ali enak ali slabši kot "original". pač stvar dogovora, odločitve... rajkova firma prodaja enak izdelek (aja sam barvo pa spremenijo hmm), drugi pa pač imajo drugačno recepturo...

tudi union pivo, polnjeno za mercator je drugačno (ima manj voltov...)
wink-1.gif

sej stvari so iste, sam mal drugacne
smirk-1.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Konkretno mleko od pomurskih je ISTO v pakiranju Pomursko, TUŠ, pa še kako. Samo pakunga je druga.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Konkretno mleko od pomurskih je ISTO v pakiranju Pomursko, TUŠ, pa še kako. Samo pakunga je druga.

ah ja spet spet to sranje vse isto samo rok trajanja je drugačn..če je embalaža drugačna je tudi vse drugo drugačno...tudi kokakola v piksni, plastenki al pa flashi je drugačna...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ermej pravi:

Pakunga pa sploh nima vpliva na nicesar kajne... Verjetno se zaradi vpliva malih zelenih palckov sir prej pokvari v eni pakungi...
Ce se prej kvari je trditi da je isto zelo k. debilno. Sir v eni "pakungi" je v tretjem mesecu je napol pokvarjen (karikiram!), drugi pa se svez. Seveda sta ista, kajne!
stupid-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ja, za lidl tiskajo z kitajskimi barvami polnimi kemikalij, za ostale pa z eko barvami.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:Ja, tisk na pakungi ima velik vpliv...

Ima vpliv.... Velik ali majhen je pa cisto vseeno. Ni isti izdelek razen ce menis da je uporaba cenejsega materiala bila zaradi izboljsanja kvalitete proizvoda
smirk-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz sem omenil eno firmo, kjer sem pač 100%, ker vem kako se roba skupaj izdeluje in samo drugače pakira.

Ti še vedno trdiš, da bom ob jurja oz. da kar na TRR naj nakažem.
hysterical-1.gif

Pi*** si pacient...kaj vse zemljo tlači....bruh.
uf-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik ermej pravi:

ah ja spet spet to sranje vse isto samo rok trajanja je drugačn..če je embalaža drugačna je tudi vse drugo drugačno...tudi kokakola v piksni, plastenki al pa flashi je drugačna...

hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Coca Colo polnijo v različnih polnilnicah (v Nemčiji jih je bilo pred časom devet), zaradi vode in uporabljenega sladkorja se okus lahko malo razlikuje.

Podobne teme