Mercator niža cene

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.355
9.596
113
EU
Časa ne izgublja preveč, ker so blagajne pri Hoferju in Lidlu zelo hitre
grims-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Fak si r****
bonk.gif

Lep self own s tisim Norveškim primerom.
hysterical-1.gif

PS. Daj jurja eur na mizo, pa pri kolegu zrihtam, da si ogledava proizvodnje linije, kjer delajo svojo priznano blagovno znamo in izdelke za lidl.
wink-1.gif

gremo gledat sir pomurskih mlekarn? takoj dam jurja na mizo pa da vidimo kak je VSE ENAKO...

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Evo, spet smo tam, kdo ima večjega. Da razčistimo, preden boste začeli s kur... okrog mahat
tongue-1.gif
.
Možnosti je več:
- nekateri proizvajalci dejansko ne spreminjajo recepture in artikel samo pakirajo v drugo embalažo. Vsebina je torej ista.
- nekateri proizvajalci sami spreminjajo recepturo, večinoma tako., da uporabijo cenejše sestavine, ki bistveno ne vplivajo na okus. Na ta način lahko sploh kaj zaslužijo, ko prodajajo diskontarju po nižji ceni
- nekaterim proizvajalcem diskontar da točno določeno svojo recepturo, po kateri mora proizvajalec proizvesti artikel. In če pride do težav lahko diskontar enostavno prešifta k drugemu proizvajalcu, saj je receptura njegova intelekturalna lastnina

No, sedaj se pa kur... naprej.
grin1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

gremo gledat sir pomurskih mlekarn? takoj dam jurja na mizo pa da vidimo kak je VSE ENAKO...

Če se že vn mečeš - ti daj 5 jurjev na mizo jaz pa dam 10 pa gremo preverjat - to bo najlažje zaslužen keš v mojem lajfu.

Da pa ne bo to rop ob bele dnevu (kar mimogrede delajo tvoji politični somišljeniki) pa pojasnilo: Ker nismo mogli priti v Hofer s svojim brendom smo ubrali stransko pot ponudili smo prodajo našega artikla pod njihovo blagovno znamko in uspeli, sedaj pa občasno vzamejo tudi naš brend.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Če se že vn mečeš - ti daj 5 jurjev na mizo jaz pa dam 10 pa gremo preverjat - to bo najlažje zaslužen keš v mojem lajfu.

Da pa ne bo to rop ob bele dnevu (kar mimogrede delajo tvoji politični somišljeniki) pa pojasnilo: Ker nismo mogli priti v Hofer s svojim brendom smo ubrali stransko pot ponudili smo prodajo našega artikla pod njihovo blagovno znamko in uspeli, sedaj pa občasno vzamejo tudi naš brend.

Glej ce mi dokazes da je ljutomerski sir v VSEM enak (vkljucno s tem v kaj je zapakiran) v hofer/lidlu isto kot tisti v sparu/leclercu se lahko greva to igrico...magari s 5 jurji OK?

politiko pa daj ven iz teme ker ne vem na koga ciljas z "MOJIMI somišljeniki", ker jaz takih na alterju še nisem našel....

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Izdelki slovenske košarice: Fanta, Riomare, Olz toast, Massdamer sir, danone jogurt...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
V Lidlu se najdejo identični izdelki, kot jih ima Mercator ali Spar samo da so v Lidlu cenejši.

ti se kr tolazi...
smirk-1.gif

Original coca cola/sprite/schweps... bo sedajle v hoferju pod en evro.kok je drugje?

tNbrDCo.png

to pa je res ugodno...jaz kupujem literske za 60 centov direkt od distributerja...

ampak se da dobit v leclercu tudi pod 1 € ce je akcija za 1,5l

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Glej ce mi dokazes da je ljutomerski sir v VSEM enak (vkljucno s tem v kaj je zapakiran) v hofer/lidlu isto kot tisti v sparu/leclercu se lahko greva to igrico...magari s 5 jurji OK?

Sedaj se pa že ven vlečeš - preberi vse tvoje in ostalih hvalisavcev poste, kjer trdite, da je tudi roba druga ne samo embalaža - jasno je bilo pojasnjeno, da je sir isti, različna je samo embalaža.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Sedaj se pa že ven vlečeš - preberi vse tvoje in ostalih hvalisavcev poste, kjer trdite, da je tudi roba druga ne samo embalaža - jasno je bilo pojasnjeno, da je sir isti, različna je samo embalaža.

Ven vlečem? hah sem napisal že pred-prejšnji post VSE ENAKO? za mene to ni enako če ima drugačbne roke trajanja in emblaža je pač tisto kar so sposobni priznat...in roba v tem primeru ni enaka, ena bo ok še čez 5 mesecev ena pa ne bo enaka čez 5 mesecev? vidiš razliko? če kupim sir ki ga hočem pojest čez 5 mesecev je roba ZELO različna ena bo plesniva ena pa bo za jest...

nic se ne hvalim ker se nimam s cim..kupujem pač kjer kupujem ti pa kupuj tam kjer kupujes...samo ne me prepricevat da je enaka roba...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zgleda, da tvoj drek smrdi drugače kot od ostalih ljudi.
hysterical-1.gif

itaq, meni moj drek definitivno manj smrdi kot tvoj, ce bi ze prislo do take situacije da bi moral vohat tvoj drek

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je..razvil si izčrpno tezo
aplauz.gif

tako je razvil sem izčprno tezo na še bolj izčrpno ugotovitev...ki je res zelo spadala v to temo...spravil si me torej na svoj nivo in me z izkusnjami premagal...

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je..razvil si izčrpno tezo
aplauz.gif

tako je razvil sem izčprno tezo na še bolj izčrpno ugotovitev...ki je res zelo spadala v to temo...spravil si me torej na svoj nivo in me z izkusnjami premagal...

aplauz.gif
Vsaka čast, Vam se pa da.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
nic se ne hvalim ker se nimam s cim..kupujem pač kjer kupujem ti pa kupuj tam kjer kupujes...samo ne me prepricevat da je enaka roba...

Ti bom pa na produktu naše firme dokazal, da si en cmokač in trol - tukaj objavi sken potrdila, da si deponiral pri notarju 5 jurjev (in pripiši, da jih bova lahko dvignila samo oba skupaj) ko boš objavil bom enako naredil jaz z 10 in tukaj tudi dal sken, potem pa boš šel z mano v Budimpešto na rajonsko centralo in boš dobil v vpogled dokumentacijo in vzorce, ko se bova vračala pa bova zavila k notarju po keš.
Ti pa že sedaj povem, da so barve in fondi drugi, da ne boš cmokal kasneje vse mora bit indentično.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Boš moral začeti pravilno brati in tudi razumeti prebrano besedilo:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
gremo gledat sir pomurskih mlekarn ? takoj dam jurja na mizo pa da vidimo kak je VSE ENAKO...

Njemu dol visi za tvoj produkt
evil.gif

Kako pa je v realnosti, si pa preberi moj post zgoraj še enkrat. Da pa se ne bo našel še kakšen pametnjakovič bom napisal z rdečo (risat se mi ne da)
evil.gif
: Artikli v diskontarjih so lahko (ni pa nujno) enaki kot artikli pod proizvajalčevo blagovno znamko. Odvisno od odločitve proizvajalca in dogovora z diskontarjem.
In kljub temu, da je bilo to zgoraj jasno in normalnemu človeku popolnoma razumljivo napisano, se še vedno najdete butci, ki bi šli z glavo skozi zid.
uf-1.gif

Pa še malo off: če bi bil jaz tvoj šefe, bi te sedaj fajn naguzil, da greš poslovne skrivnosti na javnem forumu razlagat.
rolleyes-1.gif
In če se prav spomnim si nekje v managementu, ne pa nek proizvodni delavec. Bi moral imeti več občutka, kaj je primerno za objavo na forumu in kaj ne.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
V Lidlu se najdejo identični izdelki, kot jih ima Mercator ali Spar samo da so v Lidlu cenejši.

ti se kr tolazi...
smirk-1.gif

Original coca cola /sprite/schweps... bo sedajle v hoferju pod en evro.kok je drugje?

tNbrDCo.png

Kje ti vidiš original, če piše ZERO
evil.gif

Poleg tega pa piše 'redna cena 1.18€' in v Mercatorju se hvalijo z najnižjimi rednimi cenami.

Podobne teme