Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Fak si r****
Lep self own s tisim Norveškim primerom.
PS. Daj jurja eur na mizo, pa pri kolegu zrihtam, da si ogledava proizvodnje linije, kjer delajo svojo priznano blagovno znamo in izdelke za lidl.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
gremo gledat sir pomurskih mlekarn? takoj dam jurja na mizo pa da vidimo kak je VSE ENAKO...
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
gremo gledat sir pomurskih mlekarn? takoj dam jurja na mizo pa da vidimo kak je VSE ENAKO...
Če se že vn mečeš - ti daj 5 jurjev na mizo jaz pa dam 10 pa gremo preverjat - to bo najlažje zaslužen keš v mojem lajfu.
Da pa ne bo to rop ob bele dnevu (kar mimogrede delajo tvoji politični somišljeniki) pa pojasnilo: Ker nismo mogli priti v Hofer s svojim brendom smo ubrali stransko pot ponudili smo prodajo našega artikla pod njihovo blagovno znamko in uspeli, sedaj pa občasno vzamejo tudi naš brend.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
V Lidlu se najdejo identični izdelki, kot jih ima Mercator ali Spar samo da so v Lidlu cenejši.
ti se kr tolazi...
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
V Lidlu se najdejo identični izdelki, kot jih ima Mercator ali Spar samo da so v Lidlu cenejši.
ti se kr tolazi...
Original coca cola/sprite/schweps... bo sedajle v hoferju pod en evro.kok je drugje?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
ti se kr tolazi...
Original coca cola /sprite/schweps... bo sedajle v hoferju pod en evro.kok je drugje?
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Glej ce mi dokazes da je ljutomerski sir v VSEM enak (vkljucno s tem v kaj je zapakiran) v hofer/lidlu isto kot tisti v sparu/leclercu se lahko greva to igrico...magari s 5 jurji OK?
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Glej ce mi dokazes da je ljutomerski sir v VSEM enak (vkljucno s tem v kaj je zapakiran) v hofer/lidlu isto kot tisti v sparu/leclercu se lahko greva to igrico...magari s 5 jurji OK?
Sedaj se pa že ven vlečeš - preberi vse tvoje in ostalih hvalisavcev poste, kjer trdite, da je tudi roba druga ne samo embalaža - jasno je bilo pojasnjeno, da je sir isti, različna je samo embalaža.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zgleda, da tvoj drek smrdi drugače kot od ostalih ljudi.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je..razvil si izčrpno tezo
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je..razvil si izčrpno tezo
tako je razvil sem izčprno tezo na še bolj izčrpno ugotovitev...ki je res zelo spadala v to temo...spravil si me torej na svoj nivo in me z izkusnjami premagal...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
nic se ne hvalim ker se nimam s cim..kupujem pač kjer kupujem ti pa kupuj tam kjer kupujes...samo ne me prepricevat da je enaka roba...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
gremo gledat sir pomurskih mlekarn ? takoj dam jurja na mizo pa da vidimo kak je VSE ENAKO...
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
ti se kr tolazi...
Original coca cola /sprite/schweps... bo sedajle v hoferju pod en evro.kok je drugje?
Kje ti vidiš original, če piše ZERO