Mehka hladilna torba

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.058
6.248
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
V merkatorju zraven zamrzovalnika za sladolede in zamrznjen grah, pa še poceni so!
cheer.gif

Te "hladilne torbe" so najbolj butasta pogruntavščina, hladijo ravno toliko kot je v njih "pingvinov". Skoraj isto je če daš v navadno vrečko in notri par tistih hladilnih vložkov.

Sicer pa pir najbolj ostane hladen tako da okoli sixpacka daš 6 pingvinov, nato na tesno zaviješ z vlažno brisačo potem pa še astronavtsko foljo (če misliš imet na soncu) in to je to!
zmaga.gif

Govori se o torbi in ne o tistih vrečkah zraven šparovih hladilnikov.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.240
1.397
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
gremo mal v drugo smer...

a je kdo že slišal, za neko foro, k so jo v laškem ponujali za hlajenje pira. Kupil si en sodeček, in je bil nekako obdan z enim plinom, in ko si ga aktiviral, je hladil pivo. In ga tud ohranjal mrzlega. ubistvu si imel točen mrzu pir brez elektrike... pa seveda ne po 25l na sodček...

Lansko leto sem nekje to zasledil, pa me zanima, če je kdo to zadevo že videl v živo?

Tudi pil sem z njega. Super zadeva samo premalo je not (20l ?).

ok... super. pa bi povedal kaj več? kje ste to dobili? kakšna je cena? kolikor vem, moreš ta sodček kupit, in ga potem menjaš... kot flaše recimo...

Žal sem bil samo na Party-u nisem pa imel z organizacijo nič. Kolikor sem uspel izvedet se je to nabavilo v Laškem, mislim da so celo oni pripeljali. In tudi vrniti so morali pol te zadeve, ker so plačali varščino za njih. Pokliči na laško pa vprašaj
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Ta "hladni sodček" se dobi tudi v distribucijskem centru Laškega v LJ, v poletnih dneh ko tega gre kar dosti, ga je potrebno naročit. Kakšna je cena točno ne vem (kolikor se pa spomnim pa za malenkost višja kot če bi pivo kupil v piksnah. Je pa za sodček potrebno plačat kavcijo, ki jo ob vrnitvi dobiš vrnjeno. Za točne informacije pa pokličite kakšnega od distribucijskih centrov. . Naročenega sicer sam še nisem imel, sem pa videl zadevo in pil z njega pa je za kakšno piknik zadevo sredi poletja tole kar prava stvar, če le računica in priročnost ne prevaga na stran pipe za točeno pivo.