Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Kam naj grem kupit mehko hladilno torbo. Potrebovala bi v velikosti nahrbtnika ali srednje velike športne torbe.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
V merkatorju zraven zamrzovalnika za sladolede in zamrznjen grah, pa še poceni so!
Te "hladilne torbe" so najbolj butasta pogruntavščina, hladijo ravno toliko kot je v njih "pingvinov". Skoraj isto je če daš v navadno vrečko in notri par tistih hladilnih vložkov.
Sicer pa pir najbolj ostane hladen tako da okoli sixpacka daš 6 pingvinov, nato na tesno zaviješ z vlažno brisačo potem pa še astronavtsko foljo (če misliš imet na soncu) in to je to!
Naloga hladilne torbe ni hlajenje, ampak čim daljše ohranjanje temperature znotraj torbe. Je zgolj dobra izolacija, ki omejuje vpliv zunanje temperature.Citat:
Te "hladilne torbe" so najbolj butasta pogruntavščina, hladijo ravno toliko kot je v njih "pingvinov".
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
gremo mal v drugo smer...
a je kdo že slišal, za neko foro, k so jo v laškem ponujali za hlajenje pira. Kupil si en sodeček, in je bil nekako obdan z enim plinom, in ko si ga aktiviral, je hladil pivo. In ga tud ohranjal mrzlega. ubistvu si imel točen mrzu pir brez elektrike... pa seveda ne po 25l na sodček...
Lansko leto sem nekje to zasledil, pa me zanima, če je kdo to zadevo že videl v živo?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a je kdo že slišal, za neko foro, k so jo v laškem ponujali za hlajenje pira. Kupil si en sodeček, in je bil nekako obdan z enim plinom, in ko si ga aktiviral, je hladil pivo. In ga tud ohranjal mrzlega. ubistvu si imel točen mrzu pir brez elektrike... pa seveda ne po 25l na sodček...
Lansko leto sem nekje to zasledil, pa me zanima, če je kdo to zadevo že videl v živo?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Naloga hladilne torbe ni hlajenje, ampak čim daljše ohranjanje temperature znotraj torbe. Je zgolj dobra izolacija, ki omejuje vpliv zunanje temperature.Citat:
Te "hladilne torbe" so najbolj butasta pogruntavščina, hladijo ravno toliko kot je v njih "pingvinov".
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Tudi pil sem z njega. Super zadeva samo premalo je not (20l ?).
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sodček pa po taki ceni, da kupiš 2 torbi za tako ceno (25€ če se prav spomnim).
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mah, jest sm bl komot, tko da se mi ne da na piknikih eksperimentirat...