Medved na Rožniku

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Spet vsi vaščani takoj po Lj pljuvat
bonk.gif

Presneto okol in po Rožniku se na dan toliko ljudi sprehodi kot v neki vasici v 20tih letih skupaj
rolleyes-1.gif
Pa čeprav je tudi tale panika in policaj na vsakih 50 metrov (dobesedno, ker mi dopoldan ni blo nič jasn kaj se dogaja) tudi meni malce adijo pamet.
Ne vem zakaj je treba pljuvati po Lj, pljuvajte raje po vaših okrajnih policajih zakaj ne lavfajo po dvoriščih za medvedi, če jih srečujete?
rolleyes-1.gif
Ja in kaj pol, če se po Rožniku sprehaja več ljudi kot v kakšni vasi?
Če je več ljudi je še toliko manj verjetno, da te medved napade, saj več ljudi ustvarja dosti večji šunder in se zato medved umakne.
V vasi je medved dosti bolj nevaren kot v mestu, ker človek na samoti medveda preseneti.
Jaz bi žabarjem v Tivoli zapeljal en vagon medvedov pa jih naj imajo. In cigane tud ja.

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Citat:
četudi na račun ljudi, lahko jaz na prvo mesto postavljam ljudi (magari podobne sebi), ki raje vidijo mrtvega medveda kot pa izletnike, ki samo čakajo iz katerega grma bo nanje skočil medved.
hysterical-1.gif
Daj nalimaj mi še enkrat eno * če češ, ampak daj za božjo voljo najprej preberi kaj o medvedu no, preden trosiš take bedarije. Saj je res neka kvazi-demokracija, ampak s takimi izjavami se vseeno ne kažeš v najlepši luči.

Citat:
In ja, ne se trudit prepričevat. Imejte svoje mnenje, jaz imam svoje. In to je jasno. Lovcem dati zeleno luč, da postrelijo nekaj sto dodatnih medvedov, poleg tega pa tudi vsakega, ki se prikaže na urbaniziranem področju kjer je večja verjetnost, da bo naletel na ljudi.
Nekaj sto dodatnih? Ja saj pol ji nič več ne ostane
bonk.gif

Kaj ti resno misliš da po naši preljubi Sloveniji hlača 5000 medvedov?
confused-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mater je imel srečo da je prej odnehal...

... medved da je imel srečo, da se ga je Chuck usmilil.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Zelo klavrno je končal, ni kaj.....

Sodeč po dejanju so zločinci dobro vedeli kaj delajo, ker ne bi kar tako odrazali šap in glave s telemetrijo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no taki so pa za pred zid postavit in postrelit. brez sodbe.

me zanima kje se bo preiskava končala...

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
točno tako, porezat jim dlani pa stopala pol pa še glavo vstran, na koncu pa ga vrečt v potok.
upam da jih dobijo in pošteno kaznujejo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nobenega ne bodo dobili. Glava, koža in šape se namreč idealno prilegajo dnevni sobi vikenda kakega avstrijskega ali italijanskega bogataša in enemu od teh je to tudi šlo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa kaj ima folk od tega, da ima doma kose umrle žival. tega ne bom nikol razumel???

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa kaj ima folk od tega, da ima doma kose umrle žival. tega ne bom nikol razumel???

Jaz priznam, da imam tudi sam nekaj kosov pujsa in zajca v zmrzovalniku
redface-1.gif
Kaj imam od tega... občasno se fino najem.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
KSZ

Klik in poglej, sploh spodnjo sliko odrtega medveda. Je pa verjetno temu medvedu država naredial medvedjo uslugo .. avstrijski lovci so samo veselo čakali kdaj bodo lahko prvo točko v avstriji poslano preko ovratnice naložili na Garmina!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Zelo klavrno je končal, ni kaj.....

Sodeč po dejanju so zločinci dobro vedeli kaj delajo, ker ne bi kar tako odrazali šap in glave s telemetrijo.

Seveda so vedeli kaj delajo. Samo šap in glave niso rezali zaradi telemetrije ampak zaradi tega, ker je to poleg kože edina uporabna zadeva na medvedu. Šape so itak kulinarična specialiteta ostalo pa za tepih, katerega se za lep denar proda. Tako od oka so imeli s tem medvedom kakšnega jurja pa pol profita (minus metek
wink-1.gif
)

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Bogi medo........stokajo ostarele češplje v 5. štuku nekje v ljubljanskem bloku. Bločani pravijo drugače. Medvedja populacija na Blokah se je v zadnjih letih povečala za 30%. Folk ne upa zvečer iz hiš. Medved vdira v "naravno okolje" človeka. Sem zadnjič poslušal na Valu 202 tam živečega občana. Če ne bo regulirala država, bo pa "ulica", vas. In spet se dvignejo ostarele češplje iz varnega zavetja 5. štuka in vpijejo: "bogi medo".

Se mi zdi, da je Rožnik prvi v vrsti, ki jih je nahebal....

LPM;