jap.. nevem zakaj delajo tako paniko pa iskalne akcije in podobno.. Gozd je medvedov dom-prostor, v Kočevju in okolici imajo velikokrat probleme z medvedi pa le redko iščejo katerega..
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Lepo da se tudi mestne srajce kdaj srečajo "od blizu" z medvedom. Grem stavit da je 30% ljubljančanov v skrbeh ...
No mi na deželi, kjer nas medved "obišče" vsake toliko nismo deležni medijske pozornosti. Pa tudi zaradi medveda ne zaprejo nobene ceste in pri poročilih ne odsvetujejo hoje po gozdu. Medo je pa tudi simpatična živalca ...
Citat:
Lepo da se tudi mestne srajce kdaj srečajo "od blizu" z medvedom. Grem stavit da je 30% ljubljančanov v skrbeh ...
No mi na deželi, kjer nas medved "obišče" vsake toliko nismo deležni medijske pozornosti. Pa tudi zaradi medveda ne zaprejo nobene ceste in pri poročilih ne odsvetujejo hoje po gozdu. Medo je pa tudi simpatična živalca ...
Takle maš, so medvedi in so medvedi v ljubljani .. ravno tako kot so državljani ostale slovenije (province) in pa so ljubljančani!
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Spet vsi vaščani takoj po Lj pljuvat
Presneto okol in po Rožniku se na dan toliko ljudi sprehodi kot v neki vasici v 20tih letih skupajPa čeprav je tudi tale panika in policaj na vsakih 50 metrov (dobesedno, ker mi dopoldan ni blo nič jasn kaj se dogaja) tudi meni malce adijo pamet.
Ne vem zakaj je treba pljuvati po Lj, pljuvajte raje po vaših okrajnih policajih zakaj ne lavfajo po dvoriščih za medvedi, če jih srečujete?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ma dol visi men Ljubljana, se tudi strinjam da je druga pesem če se po dvorišču sprehaja, ampak ne štekam pa zakaj je treba vedno pljuvati po Ljubljani. A nebi bilo bolj smiselno v tem primeru rečt, jebemtiš dobr so zavarval lublano, zakaj ne gredo še naši lokalni policaji na ceste ko poročate o medvedih. Lažje je vedno pljuvat pa čeprav na naroben konc, je tako?
Citat:
Danes medved, jutri bo pa zaradi modrasa, ki bo šel čez cesto zaprta Celovška cesta!
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Ljudje na vaseh že več let prosijo, da se jih zaščiti pred medvedi, ki jim vsak dan lomastijo čez dvorišča.