Medved na Rožniku

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Da ne bo šel kdo laufat v Mostec
tongue-1.gif

Medo

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Še enga pred parlament in na lj grad.Se pravi morajo "kočevarji" skoz biti doma......pripada jim huda renta za hišni arest

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja jest sm tud dons slišal na radiu! Zanimivo! Da se upa tok približat centru! Opazili naj bi ga pri Živalskem vrtu, kjer je zgleda hotel pridti notri brez da bi plačal karto!

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Ah bemti pa lih cez 15min sm mislu laufat direkt na Roznik preko Mosteca, po delu trim steze ki gre gor mimo teh krogov kjer se je kao medved nahajal... se dobr da sm prebral tole
shocked-1.gif

Zdej pa ne vem kam nej grem laufat
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Če že nena glih med medvedko in mladiče stopiš se pa res nimaš kaj bat. Medved ******, ko te čuje, razen če ga presenetiš. Niso to hudobne živali
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
onegavit se je hotu.

v mestnem središču ni več nobene medvedke, so minike v igri. sam gazelce in srnice.

šalo na stran
od kej je pršu? da je šel peš je dokaj jasno, sam kje. mim mosteca, čez staro, iz rožne...prehodit pol mesta, da te noben ne vidi pri vseh teh big brotherjih, udba metodah, kamerah...

verjetno se je držal glavne ceste, ker tam ni radarskih kontrol.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Pač je pršu počekirat k je slišal da cene raznih brlogov in lukenj v LJ končno padajo
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Lepo da se tudi mestne srajce kdaj srečajo "od blizu" z medvedom. Grem stavit da je 30% ljubljančanov v skrbeh ...

No mi na deželi, kjer nas medved "obišče" vsake toliko nismo deležni medijske pozornosti. Pa tudi zaradi medveda ne zaprejo nobene ceste in pri poročilih ne odsvetujejo hoje po gozdu. Medo je pa tudi simpatična živalca ...

Takle maš, so medvedi in so medvedi v ljubljani .. ravno tako kot so državljani ostale slovenije (province) in pa so ljubljančani!
tongue-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Jaz ne vem zakaj v Ljubljani neb smelo bit medvedov? Če je lahko polno psov, naj bo pa še polno medvedov po Ljubljan.
V Ljubljani se kroji medvedja politika, kjer odločajo kolk in kje naj bi medvedje, kao, lahko bli.
Pismo, v moji hosti nikol ni blo medvedov, zadnjih 15 let pa so, ker je oblast v Ljubljani tako določila in dovolila. In kako naj grem zdaj jaz v svojo lastno hosto gobe nabirat, če pa sem že nekajkrat naletel na medvedji drek in dvakrat celo medveda videl.
Madona lahko je v Ljubljani v stolpnici imet rad medvede , ki lomastijo tam nekje daleč. Ko pa pride medved v Ljubljano je pa hudič.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.810
561
113
42
povsod malo
Mene pa zanima kolk tašč so poslal nabirat borovnice/gobe
evil.gif

Zaradi enega medveda taka panika sej bogi revež se bolj boji nas kot pa mi njega.
Jaz bi se veliko bolj bal psov kot pa enga abuja
grin1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Tudi na našem območju se najde kakšen medved. Sosedi so ga že srečali... Se pa noben ne sekira pretirano zaradi tega... Veliko bolj se sekiramo zaradi divjih prašičev.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jap. so dost bolj napadalni in pogumni...

na teletekstu dobr piše - če ga srečate ostanite mirni, ne delajte panike, bežati nima smisla, ker skoči nekaj metrov daleč in doseže 50km/h...