Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
No JUNAKI, ME ZANIMA ČE SE SPLAČA PRED ŠKIFI BEŽAT
Meni se je splačalo.
Sicer so vedeli kdo sem, ampak dokazati pa niso nič mogli.
Citat:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Eh to ko policija nekoga lovi je vedno sranje. Se spomnim lani ko so lovili 3 fante, ki sem jih osebno poznal. Namesto da bi vstavili prometni kontroli so šli gasa naprej, policija za njimi in zaradi prevelike hitrosti so se zabili, en je bil mrtev, dva pa težko poškodovana.
Potem so pa vsi obsojali policijo, da so jih oni prisilili v prehitro vožnjo
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Od kot ti ideja da nebi divjal, če ga nebi zasledovali?
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ne moreš vedet, a ne? no, vsi vemo pa da 100% je divjal ker so ga zasledovali...Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Ales pravi:
Zakaj se pa ni ustavil???
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Ales pravi:
Povej mi nekaj - kaj bi storil, če bi bil na policistovem mestu? Bi se peljal za njim ali ne?
Citat:
Uporabnik Ales pravi:
Pomisli malo: rešilci in gasilci na nujni vožnji ter vozila s spremstvom so tudi vsi potencialni krivci za hudo nesrečo. In jih je treba obsojati že v naprej, samo zato ker si ti prestavljaš neko imaginarno nesrečo? Res je, da je pri tem dosti večja možnost da pride do nesreče, ampak ne gre tega sedaj kar posploševati. Tudi vsak od nas je potencialni krivec, da povzroči nesrečo, pa nam je potem že potrebno pripisati uboj 4-članske družine?
En razlog je napisan spodaj...Citat:
Uporabnik Tempo pravi:
Policaji so ponovno pokazali, da so z logiko skregani kavbojci. Popolnoma se strinjam s tem kar je napisal Denis. Preverili bi ujemanje registerske in avta, mogoče bi ga zaradi lažjega dokazovanja še posneli; za vse to bi potrebovali 5 minut, potem pa bi ga v miru počakali doma.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Meni se je splačalo.
Sicer so vedeli kdo sem, ampak dokazati pa niso nič mogli.
Saj mu ne smejo nič naredit, iz ceste ga ne smejo zrinit, če bi ga, bi še lahko on njih tožo.Citat:
hm, meni sploh ni jasno kako so lahko fiesto s 4 osebki lovili celo uro ?????????????
ma saj policaji ne vozijo, tko šfohno....
Citat:
Uporabnik Tempo pravi:
A je prej divjal?
Citat:
Uporabnik Tempo pravi:
A je prej divjal?
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Ti raje malo vklopi sive celice! Rešilci, policisti in gasilci imajo nekaj skupnega: sirena in pa rotacijske modre luči....divjak jih nima - kaj ti to pomeni?Citat:
Uporabnik Ales pravi:
Pomisli malo: rešilci in gasilci na nujni vožnji ter vozila s spremstvom so tudi vsi potencialni krivci za hudo nesrečo. In jih je treba obsojati že v naprej, samo zato ker si ti prestavljaš neko imaginarno nesrečo? Res je, da je pri tem dosti večja možnost da pride do nesreče, ampak ne gre tega sedaj kar posploševati. Tudi vsak od nas je potencialni krivec, da povzroči nesrečo, pa nam je potem že potrebno pripisati uboj 4-članske družine?