Mbčan bežal pred škifarijo

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
Po zakonu, bi se pa tvoj divjak MORAL ustaviti, ko ga je kontrola ustavljala. Prezrl si dejstvo, da je imel poba v sebi 4 kratno dovoljeno dozo alkohola, moral bi pa imeti 0.00 promila, ker je bil mladi voznik, in da je bil že s tem velika grožnja na cesti!

Ko pa divjaki vsakodnevno norijo po cestah (brez policije za sabo) tega pa ne opaziš? Pa koliko ljudi se ubije na cestah zaradi neprilagojene hitrosti? Da ne naštevam še... Potem se pa ti spravljaš sedaj na policijo, ki opravlja svoje delo?

V katerem zakonu piše kar si prej navedel?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
347
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
ja če se policisti ne bi zapodili za njim ne bi bilo divjanja tak da ne bi bil nihče ogrožen ..... če pa policisti ne vedo kake so njihove dolžnosti in pravice pa se ne čudit če nek divjak, ki jim hoče pobegnit divja in ogroža ravno zaradi tega druge
Kulj. Sedaj pa en tricky question. Zakaj bi normalne ljudi policisti lovili? Torej, hm, nemara bržkone ta božček že PREJ DIVJA, torej si v vsakem primeru ogrožen. V glavnem: metek v glavo, pa bo mir. AMpak seveda se boste potem našli angelčki, ki bodo seveda zagnali jok in stok o tem, da so policisti spet naredili sranje in ubili 18 letnega pridnega fantka, tik pred zaključkom mature, s punco s katero sta si ravno hotela ustvarit družino, a ne? Za bruhat.

PS: Skoraj 10 let nazaj se je en moj znanec tako pizdil, ko so ga policisti malce ''pobožali'', ko so končno prišli do njega in ga ustavili. Frajer je hotel povozit policista, potem jim je pa še bežal. Sem mu rekel, da se mi zdi, da je s tisto modrico full poceni čez prišel. Potem je zamašil gobec.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
ja če se policisti ne bi zapodili za njim ne bi bilo divjanja tak da ne bi bil nihče ogrožen ..... če pa policisti ne vedo kake so njihove dolžnosti in pravice pa se ne čudit če nek divjak, ki jim hoče pobegnit divja in ogroža ravno zaradi tega druge
Kulj. Sedaj pa en tricky question. Zakaj bi normalne ljudi policisti lovili? Torej, hm, nemara bržkone ta božček že PREJ DIVJA, torej si v vsakem primeru ogrožen. V glavnem: metek v glavo, pa bo mir. AMpak seveda se boste potem našli angelčki, ki bodo seveda zagnali jok in stok o tem, da so policisti spet naredili sranje in ubili 18 letnega pridnega fantka, tik pred zaključkom mature, s punco s katero sta si ravno hotela ustvarit družino, a ne? Za bruhat.

PS: Skoraj 10 let nazaj se je en moj znanec tako pizdil, ko so ga policisti malce ''pobožali'', ko so končno prišli do njega in ga ustavili. Frajer je hotel povozit policista, potem jim je pa še bežal. Sem mu rekel, da se mi zdi, da je s tisto modrico full poceni čez prišel. Potem je zamašil gobec.

poglej, zarad mene lahko divjaka prerešetajo...me prav malo briga. res.

ni mi pa vseeno če nedolžni ki nimajo nič z njegovim pobegom umrejo zaradi tega ker so se škifi za njim podili - ENO URO!!!

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:

poglej, zarad mene lahko divjaka prerešetajo...me prav malo briga. res.

ni mi pa vseeno če nedolžni ki nimajo nič z njegovim pobegom umrejo zaradi tega ker so se škifi za njim podili - ENO URO!!!

ej ne govoir bedarij...p

prerešetajo...

če so bli not 4...od tega dve mladoletnici...
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
sem rekel da zarad mene ga lahko tud prerešetajo!

meni kar ni všeč je samo to, da so tako neodgovorni da ENO URO divjajo za njem in ga podijo ter s tem ogrožajo ostale udeležence v prometu.

jeez
rolleyes-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Ja. Divjal je samo tisti mladenič, ki bi ga bilo treba ustrelit, (če še koga zraven zadenejo ni važno), policisti, ki so z ISTO hitrostjo kot on peljali za njim so pa vozili brez nevarnosti za druge. :-(

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ja. Divjal je samo tisti mladenič, ki bi ga bilo treba ustrelit, (če še koga zraven zadenejo ni važno), policisti, ki so z ISTO hitrostjo kot on peljali za njim so pa vozili brez nevarnosti za druge. :-(

kifeljci imajo še kakšne drugačne pripomočke kot pa hojladri po gasu pa za njim. Ravno zato imajo stingerje in cestne blokade! Če je tip "prebil" dve blokadi - kako to, da v blokadah ni bilo stingerjev!?!!
Kje je bil helikopter!? Celo uro!! Ne, važno je da se podi...
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:

kifeljci imajo še kakšne drugačne pripomočke kot pa hojladri po gasu pa za njim. Ravno zato imajo stingerje in cestne blokade! Če je tip "prebil" dve blokadi - kako to, da v blokadah ni bilo stingerjev!?!!
Kje je bil helikopter!? Celo uro!! Ne, važno je da se podi...
bonk.gif
Ne razumeš. Podil in divjal je samo mladenič. Policisti so se za njim peljali lepo počasi, varno, brez ogrožanja drugih, z prilagojeno hitrostjo..
confused-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Ne razumeš. Podil in divjal je samo mladenič. Policisti so se za njim peljali lepo počasi, varno, brez ogrožanja drugih, z prilagojeno hitrostjo..
confused-1.gif

hysterical-1.gif
dobra fora...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Nikoli niste zadovolji z delom Milice, če ga ne bi lovili, bi bilo pa spet jamranje...
frown-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:

No JUNAKI, ME ZANIMA ČE SE SPLAČA PRED ŠKIFI BEŽAT
hysterical-1.gif

Če se jim znaš odpeljat pol ja.

Sam sem že ene 5x malo pomanevriral (ne bežal, nego malo med ulicami pomutil)
se splača :D Živo se spomnim, kak sma se gledla ko sn z ene ulice ven pripeljal,
on pa z druge pa me model gleda, jaz ga takole samo prešinem, kao da še ga nisem videl
danes in se mu odpeljem, pol sem samo videl v vzvratnem, kako je tadrugi dvignil CB postajo
in nekaj govoril in gledal kak se oddaljujem... (prehiteval traktor v naselju, zive duše nikjer,
pa mi je hotel težit zaradi polne črte)

Samo to ni ravno bežanje, nego taktična vožnja med ulicami
evil.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:

No JUNAKI, ME ZANIMA ČE SE SPLAČA PRED ŠKIFI BEŽAT
hysterical-1.gif

Če se jim znaš odpeljat pol ja.

Sam sem že ene 5x malo pomanevriral (ne bežal, nego malo med ulicami pomutil)
se splača :D Živo se spomnim, kak sma se gledla ko sn z ene ulice ven pripeljal,
on pa z druge pa me model gleda, jaz ga takole samo prešinem, kao da še ga nisem videl
danes in se mu odpeljem, pol sem samo videl v vzvratnem, kako je tadrugi dvignil CB postajo
in nekaj govoril in gledal kak se oddaljujem... (prehiteval traktor v naselju, zive duše nikjer,
pa mi je hotel težit zaradi polne črte)

Samo to ni ravno bežanje, nego taktična vožnja med ulicami
evil.gif
jup, policaje si namudril...

ej, care...sn slišo, da si dosti keša pri pokru v Cmb popušo
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.000
10.532
113
KSZ

Pa saj bi preverili registrsko in bi ga imelil. Mama bi potrdila, da je bil on, pa zdravo. Bi ga čakali doma in takoj peljali na odvzem krvi za prisotnost alkohola. Rešeno.

B81

22. jul 2007
37.000
10.532
113
potem bi ga pa našrej zasledovali. Saj bi lahko preverili po voki tokiju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Eh to ko policija nekoga lovi je vedno sranje. Se spomnim lani ko so lovili 3 fante, ki sem jih osebno poznal. Namesto da bi vstavili prometni kontroli so šli gasa naprej, policija za njimi in zaradi prevelike hitrosti so se zabili, en je bil mrtev, dva pa težko poškodovana.

Potem so pa vsi obsojali policijo, da so jih oni prisilili v prehitro vožnjo
bonk.gif