Mazejeva se želi posloviti z Murko sceno

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Pa ne mores to gledati tako, jaz npr. Zelo povrsno spremljam alpsko smucanje pa sem vseeno opazil da ma ilka na celadi alpsko mleko. A bom sel zaradi tega kupit alpsko mleko - ne.
Po tvoje je torej to stran vrzen denar, prav tako sta denar stran vrgla milka in audi?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Pa ne mores to gledati tako, jaz npr. Zelo povrsno spremljam alpsko smucanje pa sem vseeno opazil da ma ilka na celadi alpsko mleko. A bom sel zaradi tega kupit alpsko mleko - ne.
Po tvoje je torej to stran vrzen denar, prav tako sta denar stran vrgla milka in audi?

Če bi Audi naredil npr. model Tina Maze (kao podpis gor vsaj itd..), bi se prodal kakšen več. Itak pa Audi ne rabi več reklame, kdor nima za VW oz ima več, kupi Audi
evil.gif
in dalje po hiši...

Denar so vrgli skozi, bolj zaradi prestiža, da so zraven.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Dej ne seri veš kolk te firme zmečejo nekega keša za tak ali še 100x bolj neumne zadeve, ki ne vrnejo centa na vsak euro.
crazy1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Seveda zmečejo, ampak zarad tega ne mors rečt, da to ni davkoplačevalski denar,
Ker v primeru, če sponzorira nlb in podobni so to firme, v katere se skanalizira ogromno javnih sredstev za zasluge ali reševanje posvečenih

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Rešitev bo, da se Tina napravi v svojo Milka roza obleko in se spusti po strmini kot predtekmovalka. Pa bo volk sit in krava cela.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Zdaj se caka se napad na Ilko, saj je z tremi zmagami pokasirala ze vrtoglavih 130k€ letos.....slovenskafousarija.press
in kaj ima skupnega nagrada za zmago in nagrada za prisotbost na lastnem poslovilcu??...... slovenskinepismeni.press

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Vprašaj se od kje pride sklad iz katerega se izplača nagrada za zmago, če ne najdeš skupne točke, si res tele.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Ti je že kar nekaj alterašev napisalo, da si ti največje-telepress!!!!!
Razen da druge ponižuješ, nisi napisal še nič pametnega. Oziroma, sploh sam ne veš, kaj pišeš. Menda si ga žlajfaš na masiija

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Vprašaj se od kje pride sklad iz katerega se izplača nagrada za zmago, če ne najdeš skupne točke, si res tele.

od kje pa res ne pride...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Očitno ekipi Mazejeve fali en normalen menedžer. Zakaj pa ne dajo že prej stvari pisat odvetniku? Bi vsaj vedeli kaj hočejo.

Mogoče je pa cajt da se Massi poslovi.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Ma klinac ta stajerka...ji je ze slava v glavo stopila... kako je podbacila.
// end of snecer mode

Ce pa smo normalni: dejmo Ilka, next time more luck!!! :)

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ti je že kar nekaj alterašev napisalo, da si ti največje-telepress!!!!!
Razen da druge ponižuješ, nisi napisal še nič pametnega. Oziroma, sploh sam ne veš, kaj pišeš. Menda si ga žlajfaš na masiija
Če mi ti al pa šnecko napišeta da sem tele, si štejem to kot kompliment.
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

pa ti pacient razumeš, kaj je to poslovilno nastop, kjer se bo samo spustila?