S tem ti je povedal, da si ti največji....... tisti , ko pišeš drugimCitat:
S tem si povedal kaj točno?
S tem ti je povedal, da si ti največji....... tisti , ko pišeš drugimCitat:
S tem si povedal kaj točno?
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Ravno gledam posnetek, odvetnik je rekel: "nikoli ni bilo govora o 90k €"
V mailu pa pise da bi pac sponzorji in potem jih nasteje dali po 15k, to nanese 90k € tako da ze tukaj se je grdo zlagal.
To pa v mailu pač ne piše. Nikjer ne piše PO 15K, naštetih je par (niti ne 6) sponzorjev in nedoločno omenja 15K. Iz maila se pač ne da sklepat, a je mišljeno vsak po 15 ali 15 skupaj. Meni sicer bolj zveni na 15 vsak, ni pa nujno. Ampak da zveza začne o 90K govorit na podlagi takega maila, ne da bi prej razčistila in dobila črno na belem kakšne so zahteve, je bedasto - sploh, ker je ta mail en zmazek (z jezikom na nivoju zelo zgodnjega osnovnošolca) z neko idejo o nekem denarju. Nobene zahteve, še celo nekega vsaj jasnega predloga, kaj bi kdo dal in dobil, ni noter. Samo predlog, da Tina dobi nek denar (ali 15 ali 90) in da on reklamira Lisico.
Na podlagi takega zmazka neko afero kuhar je debilno. Se pač napiše nek odgovor, se usede, pogovori, najde rešitev, ali pa reče ne, ni šlo, nismo prišli skupaj, in je to pač to.
Citiram iz maila: ''Moj predlog je da da vsak sponzor ki je na dresu: Petrol,Amicus,Nlb,Argeta... sm koga pozabil sigurno 15.000€''
Jaz to razumem, da da vsak sponzor 15k
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi: In ja zaradi TM bo sigurno 30% več gledalcev na sobotni tekmi, ki je že tradicionalno slabo obiskana, vendar žal večina od njih "voluharjev" z zastonjskimi (sponzorskimi) kartami!!!
Za to, ali bo Tina vozila ali ne mi je sicer vseeno, takale udrihanja čez sponzorje in njihove goste mi grejo pa na k... Ja, seveda pridejo s sponzorskimi kartami. Saj jih sponzor plačal. Od kod pa misliš da pride tisti miljonček za proračun, ki si ga omenil? Samo od prodanih vstopnic?
Ne boš verjel, ampak praktično vsak sponzorski paket vsebuje XX transparentov XX omemb XX na materilalih XX tega XX onega in na koncu tudi XX vstopnic. In ja, valjda bo nekdo z njimi na tekmo prišel. Sponzorji jih dostikrat uporabijo za razvajat poslovne partnerje (ali pa zaposlene). Taveliki, ki imajo svoj VIP, ga tudi zato postavijo. Ali naj bi bil po tvoje prazen?
Pozoren bralec je ugotovil, da govorim o tistih potencialnih +30% gledalcev. Ker slučajno precej dobro vem kako gre to pri nas, vztrajam na svoji trditvi.
Vwm, o katerih 30% si govoril. AMpak vseeno trdim, da je gledalce s sponzorskimi kartami razglašat za voluharje pač neumestno in kaže na nepoznavanje sponoriranja. A misliš, da bo sponzor vrgel karte stran in gosrtom rekel, naj si jih kar sami kupijo?
In ja, ni redko, da dobim kake sponzorske karte (smo dostikrat sponzorjih kakega eventa). Če se mi zdi res zanimivo, grem 100%, drugače pa se zna zgodit da karte vzamem, pa vseeno ne grem, ker pač pride kaj zanimivejšega vmes.
Ne vleči se ven, ker sem predolgo pri "koritu" organizacije in točno vem o čem pišem.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tina Maze ni nobena blagovna znamka, Milke se zaradi nje ne poje nič več, ostalo kar ma na dresu pa so itak že znane znamke. Če pa imaš ti podatke, koliko so sponzorji na ta račun več zaslužili pa na mizo.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tina Maze ni nobena blagovna znamka, Milke se zaradi nje ne poje nič več, ostalo kar ma na dresu pa so itak že znane znamke. Če pa imaš ti podatke, koliko so sponzorji na ta račun več zaslužili pa na mizo.
Mater, kje se ti skrivaš, da te marktinški oddelki multinacionalk niso že našli in te z neizmerno plačo zvabili k sebi. Ker očitno se alfa in omega športnega marketinga.
Citat:
''Moj predlog je da da vsak sponzor ki je na dresu: Petrol,Amicus,Nlb,Argeta... sm koga pozabil sigurno 15.000€''
jaz jasno razberem: moj predlog je, da da vsak sponzor 15.000€
Glede na polpismenost Massija dopuscam da je mislil drugace ampak bere se pa tocno tako.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
''Moj predlog je da da vsak sponzor ki je na dresu: Petrol,Amicus,Nlb,Argeta... sm koga pozabil sigurno 15.000€''
jaz jasno razberem: moj predlog je, da da vsak sponzor 15.000€
Glede na polpismenost Massija dopuscam da je mislil drugace ampak bere se pa tocno tako.
Tudi jaz tako razumem, ampak iz tega se bere 60k potencialno še kaj več. Itak je pa cel mail zmazek, pri katerem ne moreš vedet kaj pomeni.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
In kje je problem, če se te sponzorje pač vpraša? Če kdo zavrne pa tudi ni napisano kaj se zgodi.
Saj ne bi SZSju sponzorstva odrekli, če se jih pač vpraša. ČE bi pa dali sponzorji po teh 15k, pa to ni davkoplačevalski denar in nimate kaj stokati.
Pa kot karakter Tince videt ne morem.
Sponzor ni enako kot kupec kart.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Da boš lažje razumel: če jutri kupim vse vstopnice za Lisico, pa jih razdelim mariborčanom: a boš potem vsem tem, ki z njimi pridejo na tekmo, rekel voluharji?
Zakaj tlačiš Ilko zraven, Tini ni nihče očital cca 1,4 molijona €, ki jih je pokasirala na tekmah!Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Zdaj se caka se napad na Ilko, saj je z tremi zmagami pokasirala ze vrtoglavih 130k€ letos.....slovenskafousarija.press
Seveda sponzor ni enako kot kupec kart, sponzor tiste karte konkretno 100x preplača , ampak folku to ni jasno.Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Sponzor ni enako kot kupec kart.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Da boš lažje razumel: če jutri kupim vse vstopnice za Lisico, pa jih razdelim mariborčanom: a boš potem vsem tem, ki z njimi pridejo na tekmo, rekel voluharji?
Med drugim, če karte kupiš plačaš ddv, če dobiš podarjene pa ne.
Citat:
Uporabnik NeBluzi pravi:
Kar se športnih dosežkov tiče in tudi promocije za Slovenijo se ji lahko samo klanjam.
Vse ostalo pa....
Njene in Massijeve karakterne lastnosti se kažejo v stalnih turbolencah tudi znotraj njune ekipe, ampak OK.
Zelo pa me moti NJUN podcenjujoč odnos do vseh nas. Eno celo leto sta razmišljala o nadaljevanju karjere? In ravno v Soldnu sta ugotovila, da bo letos zaključila?
Ne nas imet za norca, večina javnosti je že lani takoj po koncu sezone vedela, da je to to. Eno leto nas je vlekla za nos. Razumem, da so zadaj sponorske pogodbe pa plača od ministrstva, samo tako kot STA to počela onadava je bilo zelo otročje.
Za SZS se pač ve, da so na nivoju uradnikov javne uprave. Žal tako je. Vendar če obstajajo neka pravila se jih je potrebno držati, kar velja tudi za Tino. Ne pa, da se 14 dni pred tekmo baranta o ceni nastop, saj sta imela celo leto časa!
Proti NJIMA je še Murko pravi profesionalec.
Se zavedam, da smo v bananistanu, samo vsak, ki se gre nek posel, kar očitno je njena poslovilna tekma in celoten drugi del njene karire, mora vsaj nekako spoštovati pogodbe, če pa se že hoče pogajati pa naj to naredi pravočasno, če ne je pa to navdna šlamparija, kar imamo sedaj.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mater, kje se ti skrivaš, da te marktinški oddelki multinacionalk niso že našli in te z neizmerno plačo zvabili k sebi. Ker očitno se alfa in omega športnega marketinga.
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Snecer, tukaj si ga pa res pihnil mimo. Zakaj potem Adidas sponzorira Messija (ne vem ce ga res) saj gre Adidasu super in zaradi tega ne bo prodal nic vec. Bolje bi bilo, da ga sponzorira mizarstvo Novak, da postane svetovno znano
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
ČE bi pa dali sponzorji po teh 15k, pa to ni davkoplačevalski denar in nimate kaj stokati.