Najprej drkaš, pol pa padeš na najstarejšo foro v knjigi. Pa bog daj tvoji mami zdravja.Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Cepec, moja mama je stara 86 let. TCitat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ni treba, mi je že tvoja mama...orej malce pazi!
Khmm, praviš da dobro preusmerja pozornost in miri od politike oropane in okradene družine na socialnem dnu, da so ponosni na to državo, ki jih medtem ko vzhičeni navijajo zanjo, (namesto da bi protestirali) ropa in krade.Citat:
Uporabnik Enik pravi:
Ne bom ti napisal da 10000x več kot ti, pač pa, da je prinesla v Slovenske domove veliko veselja, radosti, napetih trenutkov, ko so družine na socialnem dnu, na pragu revščine pozabile na bedo, medtem, ko so navijali za njo. Že to je ogromno, ko ti nekdo da tisto nekaj, da pozabiš, da smo oropani in okradeni države in dostojanstva . Lahko smo, oz so bili ponosni, da se je naša himna vrtela v različnih državah sveta, da smo iz relativno majhnega športnega bazena sproducirali smučarsko velesilo. Vse to nekomu neakj ali pa celo veliko pomeni. .....
Citat:
Uporabnik Enik pravi:
Ne bom ti napisal da 10000x več kot ti, pač pa, da je prinesla v Slovenske domove veliko veselja, radosti, napetih trenutkov, ko so družine na socialnem dnu, na pragu revščine pozabile na bedo, medtem, ko so navijali za njo. Že to je ogromno, ko ti nekdo da tisto nekaj, da pozabiš, da smo oropani in okradeni države in dostojanstva. Lahko smo, oz so bili ponosni, da se je naša himna vrtela v različnih državah sveta, da smo iz relativno majhnega športnega bazena sproducirali smučarsko velesilo. Vse to nekomu neakj ali pa celo veliko pomeni. Tebi pač ne in zato ti tega njenega prispevka ne dojemaš, ker vse gledaš skozi prizmo denarja, ki ga je zaslužila. Ampak še enkrat, ti si v svojem razmišljanju preširok in moja ožina te ne dohaja
Citat:
Uporabnik Enik pravi:
Ne čisto.. Pravim da so mnogi za trenutek pozabili na bedo in da so se veselili in bili ponosni na mačehovsko državo, na domovino Slovenijo. Da so bili ponosni, da so Slovenci, ker so se poistovetili s Tino.. In to nekaj šteje.. Za proteste bo še dovolj časa..
Ali pa FIS. Sicer ima pa panožna zveza verjetno določeno koliko ima lahko osebnih in kje je lahko...Citat:
Uporabnik Tomas pravi:
Ti bom odgovoril po točkah:
2.) SZS kot panožna zveza nima nobenih posebnih določil glede velikosti logotipa sponzorja. To je določeno z pravilnikom FIS in mora biti točno določene maximalne velikosti.
4.) Tudi predtekmovalci morajo biti prijavljeni za tekmo - seveda kot predtekmovalec. Temu se tudi meri čas, ki ga ti sicer na zaslonu ne vidiš je pa v uradnih rezultatih zabeležen.. Ponavadi so predtekmovalci brez kakršnih koli sponzorskih našitkov - ne vedno.
To je pa še kako res. Ko zmanjka argumentov, pa začno žalit na osebni ravni. V tej temi je že @samozvanotele @kalobo že eden.Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Ni treba, mi je že tvoja mama...
Samo eni ste pa res brez vsakekaga spoštovanja. Niti ene teme ni kjer se ne bi prepucavali na osebni ravni. Moderatorji bi tudi mogli malo bolj moderirat, ker tu gre vse skupaj daleč preko meje dobrega okusa. V vseh temah.
Sploh veš, kaj je žaljenje na osebni ravni? V bistvu te ne poznam, tko da te na osebni ravni fejst težko užalim.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
To je pa še kako res. Ko zmanjka argumentov, pa začno žalit na osebni ravni. V tej temi je že @samozvanotele @kalobo že eden.Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Ni treba, mi je že tvoja mama...
Samo eni ste pa res brez vsakekaga spoštovanja. Niti ene teme ni kjer se ne bi prepucavali na osebni ravni. Moderatorji bi tudi mogli malo bolj moderirat, ker tu gre vse skupaj daleč preko meje dobrega okusa. V vseh temah.