Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sej nekih ogromnih pravzaprav ne potrebuješ (res da je bolj svetla / zračna notranjost), tudi iz vidika varnosti je po moje boljše, da je več pleha in manj stekla. Poleg tega pa okna niso tak mala, ker so avti skoz višji in zgledajo manjša.
Citat: Uporabnik SouthPark pravi:
Sej nekih ogromnih pravzaprav ne potrebuješ (res da je bolj svetla / zračna notranjost), tudi iz vidika varnosti je po moje boljše, da je več pleha in manj stekla. Poleg tega pa okna niso tak mala, ker so avti skoz višji in zgledajo manjša.
Ni tako prijetno. Puncin brat ima procee'da (3-vraten) in mi je šlo pošteno na živce, da so okna tako majhna, celo zadnja stranska, ko sem ga vozil. Poleg tega je na steklu še zatemnjena obroba vse okrog, debeline 2-3cm, kar še dodatno pomanjša okno. A moderno je, da imajo danes čisto novi modeli avtov zelo velika in debela ogledala ter majhna okna?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.