Maša za Anteja Paveliæa

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.556
5.689
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Ko ti ne gre vec z argumenti zacnes cloveka zmerjat z nevem kaksnim juznjakom, albancem itd.

Eeee nevem kako najd te na lep način tu odslovim......brez zamere ampak ni boljšega in uneverzalnega besednjaka kot ga poznajo čez kolpo in sotlo........odmagli....mi s takimi
grin1.gif

Nikol se nism na nekoga spravu nacionalno....zaradi nevem kakih (svojih) nacionalističnih teženj.......tud zavračam akcije...razmišljanja...itd zgoraj omenjenega rambota (najdeš ga tud na youtube....besede rambo + zgorajomenjeni) .....

Tud kar se tiče eazy-a na katerga si se obesu.........osebno se je prvič odkar ga berem opredelil da ni ablanezi......ma pa če že skačeš samo po moji glavi.....dosti bolj radikalna razmišljanja od velike večine uporabnikov kle gor ( 4x8......) Poprcam ga samo takrat ko mu zraste greben......očitno uživa kot veliko nas kle gor....da se krega z nami....drugače ne razumem zakaj vztraja v taki manjšini
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Srbija je pred jusufom bila ena velikanska zalost (ottoman empire.press), se za zeleznico in konkretno cesto slisali niso. Kako pa so oni politicno in ideolosko aktivni pa se vidi na volitvah, ko 50% glasov dobi clovek ki odkrito zagovarja balkanske pokole in meje "velike (etnicno ciste) srbije", med tem ko visokosolski ucitelj jedva zasluzi 400 eur.

Tako da get over it.

Ja živeli so v pravljici........kamor stopi srpska noga tamo je srbija......pa tokio pa take fore
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Beri se v temi cena petard
tongue-1.gif

Eno je zdrav in potreben nacionalizem , ki ga rabi vsak suveren narod........drugo pa je tvoje pretiravanje!!!

Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Službo si dobil bp, stanovanje si dobil bp, kredit za hišo tudi bp... kaj pa zdaj...

Dej ne seri... ti bo še kdo verjel.
Ker nč od tega ni res. Ampak čist nič.

Službo si dobil po vezah... tko kot zdej. Stanovanje si dobil po vezah al pa če si bil socialen problem. Tko kot zdej. Kredit za hišo? Ja, tud po vezah. Tko kot zdej. Zgleda, da ste tisti, ki tko hvalte bivšo titovino, mel precej zvez, pa vas boli ker jih zdej nimate več? Zdej pač rabiš boljše zveze, če češ kej dobit. Lahko si pa brez problema KUPIŠ, karkol ti srce poželi. Kar si pa včasih nisi mogel. Če nisi mel zvez, sevede...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Mene bolj skrbi, kako da je lahko v slovenskem parlamentu sedel deklariran domobranec...

En ****** domobranec te skrbi? Vsa klinčeva komunjarska gamad, ki je tole državo spravila tja kjer je pa ne???
confused-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:

Službo si dobil po vezah... tko kot zdej.

Pa še to si mel probleme če si kdaj zavrnil članstvo v KPS.....al pa bog ne daj da tam ni blo tvojih staršev!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:

Službo si dobil po vezah... tko kot zdej.

Pa še to si mel probleme če si kdaj zavrnil članstvo v KPS.....al pa bog ne daj da tam ni blo tvojih staršev!

si se vedno nakladas o zadeveh ,ki ti niso povsem jasne?
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:Službo si dobil po vezah... tko kot zdej. Stanovanje si dobil po vezah al pa če si bil socialen problem. Tko kot zdej. Kredit za hišo? Ja, tud po vezah. Tko kot zdej. Zgleda, da ste tisti, ki tko hvalte bivšo titovino, mel precej zvez, pa vas boli ker jih zdej nimate več? Zdej pač rabiš boljše zveze, če češ kej dobit. Lahko si pa brez problema KUPIŠ, karkol ti srce poželi. Kar si pa včasih nisi mogel. Če nisi mel zvez, sevede...

Glede na to da nezaposlenih skoraj ni bilo so ocitno vsi imeli veze?!
priden.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
stupid-1.gif

priden.gif
Fotru pa nekak zaupam........po 2h letih vojske je bil v tvoji opevani jugi pol leta brez šihta....

Guess why? Dobar a premalo pouzdan vojnik.......je pisalo u vojniæki.....ker se ni hotu politično izpostavljat...oz ni hotu v partijo

Če ne bi blo njegove mame pa očeta v partiji bi težko šiht dubu......

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
stupid-1.gif

priden.gif
Fotru pa nekak zaupam........po 2h letih vojske je bil v tvoji opevani jugi pol leta brez šihta....

Guess why? Dobar a premalo pouzdan vojnik.......je pisalo u vojniæki.....ker se ni hotu politično izpostavljat...oz ni hotu v partijo

Če ne bi blo njegove mame pa očeta v partiji bi težko šiht dubu......

Mislis da je mozno da ti nalaga? V 25mio drzavi so skoraj vsi imeli zaposlitev ampak ce tvoj fotr ni imel je zagotovo problem v vseh drugih
priden.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Sej si jo dubu.......nakonc........ti je pa sistem ponagaju........like ups
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Al si pa rabu dl kot ostali za napredovanje...težko pršu do kredita........itd

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Za vse mulce rojene po 80em letu. Ne komentirajte nečesa kar vam je popolnoma neznano in ste o nekakšnih kvazi lovih na čarovnice slišali od dedkov, ki so bili pri belih ali pod.
Yuga ni bila perfektna, btw Slovenija je še manj, bila je pa za človeka. Službo si dobil bp, stanovanje si dobil bp, kredit za hišo tudi bp... kaj pa zdaj... med in mleko a ne? Vsi se vozimo na lizing ali pušing(razen tajkunov), počitnikujemo na več obrokov(razen tajkunov), poskušamo preživeti od danes do jutri, podjetja propadajo, kupujemo popolnoma nepotrebno orožje ker smo ponosna članica NATO zveze, pošiljamo naše fante v ogenj zaradi USA, vsak dan je na cesti vse več in več brezposlenih, socijale ni...
Torej mularija CITO!

ja, seveda si dobil službo, tudi če ni bilo potrebe, so pa umetno naredili delovno mesto...kam to pelje, verjetno ni treba razlagati. Podjetja niso smela propasti, ne glede na ceno, ta mentaliteta se je ohranila delno še danes, kako visoka bo dejansko cena umetnega držanja podjetij 'nad vodo', pa še ne vemo. Upam, da ne bankrot države. Izdatki za orožje so danes procentualno precej nižji kot so bili za časa juge, no jaz sem mnenja, da se za vojsko daje premalo. Bolje je bilo, ko smo naše fante pošiljali v ogenj recimo na romunsko mejo, sej ni važno, da je marsikateri prišel nazaj v krsti, važno da so so umrli za 'bratstvo in enotnost'...
rolleyes-1.gif
Tisto bratstvo je pa zgledalo tako, da je bilo samo vprašanje časa, kdaj bodo narodi začeli obračunavati med sabo zaradi starih zamer, katerih začetek je bil baje tam leta 1389...

Krasna država...no saj, marsikomu je bilo gotovo super...tistim, ko si bili dovolj rdeči, lenim in nesposobnim, saj niso imeli biti komu zavistni, brezjajčnikom, ki itak niso zmožni prevzeti odgovornosti, ki jo nudi svoboda, itd...

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Citat:
Službo si dobil bp, stanovanje si dobil bp, kredit za hišo tudi bp... kaj pa zdaj...

Dej ne seri... ti bo še kdo verjel.
Ker nč od tega ni res. Ampak čist nič.

Službo si dobil po vezah... tko kot zdej. Stanovanje si dobil po vezah al pa če si bil socialen problem. Tko kot zdej. Kredit za hišo? Ja, tud po vezah. Tko kot zdej. Zgleda, da ste tisti, ki tko hvalte bivšo titovino, mel precej zvez, pa vas boli ker jih zdej nimate več? Zdej pač rabiš boljše zveze, če češ kej dobit. Lahko si pa brez problema KUPIŠ, karkol ti srce poželi. Kar si pa včasih nisi mogel. Če nisi mel zvez, sevede...

Glej Fonzl. Danes res imam več kot takrat in to sem vse popolnoma sam na pošten način zaslužil.Ampak... tudi tisto kar sem imel takrat...pa ni bilo mal sem na isti način zaslužil. Brez vez na bankah, brez članstva v stranki ali podobna sranja. Takrat sem vozu Fiat 132 in Jawo zdaj Fiat Stilo in Hondo PanEuropean...Zelo podobno a? Ena majhna razlika pa je! Zdaj me na cesti policaj ustavi in kaznuje ker ima "normo" takrat me je ustavil se mal zdrl, spametoval in večinoma brez sankcij spustil. V današnjem času se mi dogaja da si inšpektorji podajajo mojo kljuko in glej ga zlomka... vsak najde za vsaj 500€ nepravilnosti, ki jih je treba odpraviti. Danes gledam pred Mercatorjem klošarje in vsak dan jih je več...takrat jih ni bilo. Danes čakam za nujni pregled pri zdravniku 8 mesecev, takrat... Ma brez veze. Kdaj si rojen Fonzl, da si tako nadrkan na takratni sistem?

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Za vse mulce rojene po 80em letu. Ne komentirajte nečesa kar vam je popolnoma neznano in ste o nekakšnih kvazi lovih na čarovnice slišali od dedkov, ki so bili pri belih ali pod.
Yuga ni bila perfektna, btw Slovenija je še manj, bila je pa za človeka. Službo si dobil bp, stanovanje si dobil bp, kredit za hišo tudi bp... kaj pa zdaj... med in mleko a ne? Vsi se vozimo na lizing ali pušing(razen tajkunov), počitnikujemo na več obrokov(razen tajkunov), poskušamo preživeti od danes do jutri, podjetja propadajo, kupujemo popolnoma nepotrebno orožje ker smo ponosna članica NATO zveze, pošiljamo naše fante v ogenj zaradi USA, vsak dan je na cesti vse več in več brezposlenih, socijale ni...
Torej mularija CITO!

ja, seveda si dobil službo, tudi če ni bilo potrebe, so pa umetno naredili delovno mesto...kam to pelje, verjetno ni treba razlagati. Podjetja niso smela propasti, ne glede na ceno, ta mentaliteta se je ohranila delno še danes, kako visoka bo dejansko cena umetnega držanja podjetij 'nad vodo', pa še ne vemo. Upam, da ne bankrot države. Izdatki za orožje so danes procentualno precej nižji kot so bili za časa juge, no jaz sem mnenja, da se za vojsko daje premalo. Bolje je bilo, ko smo naše fante pošiljali v ogenj recimo na romunsko mejo, sej ni važno, da je marsikateri prišel nazaj v krsti, važno da so so umrli za 'bratstvo in enotnost'...
rolleyes-1.gif
Tisto bratstvo je pa zgledalo tako, da je bilo samo vprašanje časa, kdaj bodo narodi začeli obračunavati med sabo zaradi starih zamer, katerih začetek je bil baje tam leta 1389...

Krasna država...no saj, marsikomu je bilo gotovo super...tistim, ko si bili dovolj rdeči, lenim in nesposobnim, saj niso imeli biti komu zavistni, brezjajčnikom, ki itak niso zmožni prevzeti odgovornosti, ki jo nudi svoboda, itd...

aplauz.gif

takrat smo imeli eno od močnejših industrij orožja zdaj to orožje z visokimi provizijami kupujemo pri NATO zaveznikih. takrat so fantje hodili na "NAŠO" mejo in ne loviti Osamo.
O bratstvu in enotnosti pa raje ne...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:

Glej Fonzl. Danes res imam več kot takrat in to sem vse popolnoma sam na pošten način zaslužil.Ampak... tudi tisto kar sem imel takrat...pa ni bilo mal sem na isti način zaslužil. Brez vez na bankah, brez članstva v stranki ali podobna sranja. Takrat sem vozu Fiat 132 in Jawo zdaj Fiat Stilo in Hondo PanEuropean...Zelo podobno a? Ena majhna razlika pa je! Zdaj me na cesti policaj ustavi in kaznuje ker ima "normo" takrat me je ustavil se mal zdrl, spametoval in večinoma brez sankcij spustil. V današnjem času se mi dogaja da si inšpektorji podajajo mojo kljuko in glej ga zlomka... vsak najde za vsaj 500€ nepravilnosti, ki jih je treba odpraviti. Danes gledam pred Mercatorjem klošarje in vsak dan jih je več...takrat jih ni bilo. Danes čakam za nujni pregled pri zdravniku 8 mesecev, takrat... Ma brez veze. Kdaj si rojen Fonzl, da si tako nadrkan na takratni sistem?

Ti upas da te bo kdo od teh kameleonskih borcev razumel?

Njim je vrhunec zivljenja LCD televizor in iPhone, tega pa v Yugi ni bilo. Vse ostalo pa so turbokapitalisticne pripovedke.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
mhm, jugooborožitev je bila, tako kot danes, v veliki meri tujega izvora, delana po licenci. Kot recimo valuk danes. Sem malce pomislil in ugotovil, da je bila velika večina jugooborožitve ali tujega izvora, ali pa narejena po licenci oziroma kopirana. Res pa sem se spomnil tudi nekaj izrednih jugoproizvodov (seveda govorim v sarkastičnem podtonu), recimo slavnega letala jastreb, ki je zabeležilo tudi nenadkriljiv izvozni uspeh, ducat ali koliko so jih prodali zambiji pa mislim da še eni podobni državi. ali pa slavni večcevni orkan, katerega učinkoviost je presegala samo izbira kalibra raket, mislm da 262 mm. Pa to ni bila posledica premišljenega izbora jugostrokovnjakov, ampak posledica dejstva, da veliki brat ni hotel prodati ustreznih 'štanc+ večjega kalibra. Seveda se izdelek ni mogel primerjati z ameriškim mlrs ali ruskim smerčem, ampak za kenslanje homeinijevih fanatikov sredi puščave je bil pa dovolj dober...Da bi bila zgodba še bolj groteskna, pa naj povem, da je bil recimo 'slavni' mitraljez m53 'šarac' kopija sicer zelo dobrega mitraljeza, s katerim so hitlerjeve čete kosile po jugoslovanih...očitno je šlo za nekakšen perverzen hommage nacistični vojski...ob vsem domačem 'znanju' pa so jugopadalci še doolgo po vojni bili oboroženi z nemškimi stg 44, samo dejmo tole pustit, se bom spet preveč vrgel v detajle.

ja, važno, da so umirali za 'našo' mejo tam nekje okoli prokletij, vrhunsko ni kaj. pa še raje vidm, da se ubadajo z osamo...

ja, o bratstvu in enotnosti raje ne...nekaj tepčkov je celo verjelo v to idejo, velika večina je pa samo čakala, kdaj bo počilo ali pa je kar aktivno brusila nože...

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ja, važno, da so umirali za 'našo' mejo tam nekje okoli prokletij, vrhunsko ni kaj. pa še raje vidm, da se ubadajo z osamo...

tudi zdaj bi bilo bolje če bi se ubadali z našo mejo... bolj logično se mi zdi. tako kot je takrat tista meja pri prokletijah bila naša meja tako je zdaj ta slovenska meja naša meja. malo pravega zdravega patriotizma ti ne bi škodovalo.