Maša za Anteja Paveliæa

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:

Glej Fonzl. Danes res imam več kot takrat in to sem vse popolnoma sam na pošten način zaslužil.Ampak... tudi tisto kar sem imel takrat...pa ni bilo mal sem na isti način zaslužil. Brez vez na bankah, brez članstva v stranki ali podobna sranja. Takrat sem vozu Fiat 132 in Jawo zdaj Fiat Stilo in Hondo PanEuropean...Zelo podobno a? Ena majhna razlika pa je! Zdaj me na cesti policaj ustavi in kaznuje ker ima "normo" takrat me je ustavil se mal zdrl, spametoval in večinoma brez sankcij spustil. V današnjem času se mi dogaja da si inšpektorji podajajo mojo kljuko in glej ga zlomka... vsak najde za vsaj 500€ nepravilnosti, ki jih je treba odpraviti. Danes gledam pred Mercatorjem klošarje in vsak dan jih je več...takrat jih ni bilo. Danes čakam za nujni pregled pri zdravniku 8 mesecev, takrat... Ma brez veze. Kdaj si rojen Fonzl, da si tako nadrkan na takratni sistem?

Ti upas da te bo kdo od teh kameleonskih borcev razumel?

Njim je vrhunec zivljenja LCD televizor in iPhone, tega pa v Yugi ni bilo. Vse ostalo pa so turbokapitalisticne pripovedke.

zmaga.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.556
5.689
113
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
tudi zdaj bi bilo bolje če bi se ubadali z našo mejo... bolj logično se mi zdi. tako kot je takrat tista meja pri prokletijah bila naša meja tako je zdaj ta slovenska meja naša meja. malo pravega zdravega patriotizma ti ne bi škodovalo.

Brezveze.......Kučanu to pač ni nacionalni interes
10.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
tudi zdaj bi bilo bolje če bi se ubadali z našo mejo... bolj logično se mi zdi. tako kot je takrat tista meja pri prokletijah bila naša meja tako je zdaj ta slovenska meja naša meja. malo pravega zdravega patriotizma ti ne bi škodovalo.

Brezveze.......Kučanu to pač ni nacionalni interes
10.gif

zakaj imam obcutek da tudi to nisi razumel
crazy1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Razumel sem besedo zdravi patriotizem........ki ga naša politika ne premore....na to ni izven kontexta

Če pa bereš vse prej pred tem delom stavka pa ja....izpade izven kontexta
wink-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Razumel sem besedo zdravi patriotizem........ki ga naša politika ne premore....na to ni izven kontexta

Če pa bereš vse prej pred tem delom stavka pa ja....izpade izven kontexta
wink-1.gif

ocitno le nisi razumel...

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Mi se ne ubadamo s svojo mejo....ampak barantamo z njo ko branjevke na placu.......česa nisem razumel???

Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Dost sem star, da sem "združeval delo in sredstva" v prejšnjem režimu.
Kar pomen, da mi ne bo noben prodajal muda za bubrege, kako je blo krasno. Ker NI BLO.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Dost sem star, da sem "združeval delo in sredstva" v prejšnjem režimu.
Kar pomen, da mi ne bo noben prodajal muda za bubrege, kako je blo krasno. Ker NI BLO.

Kdo je rekel da je bilo prej "krasno"?
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Vsi vi
smile-1.gif

Bos nasel kak citat?
smirk-1.gif
Zivelo se je bolje in to ni samo mnenje ampak vecina Slovenije (preveri ankete btw). Tudi po 20letih blatenja je Tito se vedno pozitivna osebnost ,ker vsi (oziroma konkretna vecina) vedo kako pa kaj je bilo. Stekas?

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Nevem kaj je temu vzrok....me pa skrbi....

Moja babica je tud še v 90`s živela v strahu da če ne bo volila tapravih da ji bo Janša če pride na oblast pokojnino znižal
hysterical-1.gif

Nekateri majo to pač v ROM zapisu
cry12bpy.gif
:

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Pomojem prej 50 letna preparacija.....pri nekaterih turistih iz kakih otokov pa tudi strah

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Pomojem prej 50 letna preparacija.....pri nekaterih turistih iz kakih otokov pa tudi strah

A je tebi vse potrebno narisati?! Nekatere stvari (vecina btw) so delovale bolje. Konkretno, preverljivo, dejansko....

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
To, da dons določeni servisi, ki so ostanek prejšnjega režima, oziroma niso bili času primerno reformirani, ne delujejo ni glih argument, da je bilo prej bolje. Oziroma je lahko argument samo za demagoge tvoje sorte.

Tko kot talanje stanovanj ni argument za bivši sistem, ampak je argument kontra.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
To, da dons določeni servisi, ki so ostanek prejšnjega režima, oziroma niso bili času primerno reformirani, ne delujejo ni glih argument, da je bilo prej bolje. Oziroma je lahko argument samo za demagoge tvoje sorte.

Tko kot talanje stanovanj ni argument za bivši sistem, ampak je argument kontra.

Talanje stanovanj seveda je argument za prejsnji sistem. Dober del Slovenije je zgrajen na taksen nacin in prav zaradi tega
danes stanovanjska problematika ni tako pereca kot bi sicer bila. Karkoli se je "optimiziralo" oziroma "reformiralo" je slo lepo v 3.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Talanje stanovanj je argument, ki ga uporabljate tisti, ki ste kasirali in ga mečete naprej tistim, ki smo ves cajt samo plačevali, kasirali pa nič. A boš končno dojel al ne boš?

Niso rastla stanovanja na drevju.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.773
3.981
113
Ljubljana
hmpg.net
Še ena zlata ribica:
Talal so stanovanja po osamosvojitvi. Prej si (smo) bili najemniki v družbenih stanovanjih.

Mimogrede, glede "zločinca" Tita.
1. Koliko predsednikov držav je bilo na pogrebu tega "tirana"?
2. Ali je kdo že presegel to število?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Še ena zlata ribica:
Talal so stanovanja po osamosvojitvi. Prej si (smo) bili najemniki v družbenih stanovanjih.

Veliko ljudi se je skušalo prepričati, da je zares mrtev...
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.556
5.689
113
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:

Take so mi najjače
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno: