malo delo

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
kje so zdaj skini, ko bi jih človek potreboval
smile-1.gif
))

drugača pa za tiste, ki so socialno najbolj ogroženi in želijo študirati:

2 možnosti:

1. če si socialni problem dobiš štipendijo, možnost je tudi kakšna kadrovsak, ni problem, pa na mesec oddelaš 60 ur. Živiš v študentu in pač ne furaš luksuza..malo iznajdljivosti pri prevozu (lasten avto pač odpade) in prehrani, in ni hudic da prezivis

2. Sluzba, in studiras ob delu.

tako da vse ostalo je blef.

lepo je en po radiu rekel, da bo pac zdaj doštudiral končno ,ker je zdaj delal po 180 ur na mesec.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
V resnih državah študent splh pomisli ne, da bi šel delat .. ker nimajo časa. Imajo toliko obveznosti na fakultetah, da jim sploh na misel ne pride.

Pa pri nas? Študent ne hodi na predavanja, univerza jih pri tem podpira, na izpite pridejo z neznanjem in se potem še pritožuujejo, ker ne naredijo!

UKINITEV DELA in MARŠ V PREDAVALNICE!!!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sisu jim japansko, jaz moram v center v kratkem, spet bo kaos.
10.gif

Se kaksna urca ali dve pa bodo pijane studentke, kar je se bolje.
grin1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Me prav zanima, koliko od tistih 10.000 študentov bo na koncu res prišlo ..

4.000 .. pa še od tega jih bo polovica tam zaradi nabiranja barve in upanja, da bodo na kakšni fotki v cajtngu
priden.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Zakaj pa so demonstracije šele ob enih popoldan? A prej ne morejo vstat?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Prej so še na predavanjih, posebej dijaki.
smirk-1.gif

Predavanje o vrstah piv.
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Iz enega drugega foruma:
Citat:
Mah sej negrem na demonstracije zaradi nepodpiranja malega dela, ampak bolj zaradi prjatlov in žura
Najbrž ni edini.
grims-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Saj jih gre večina zaradi tega.
Jaz pravtako delam preko študenca vsak dan po 7-8 ur in popolnoma podpiram uvedbo malega dela. Če bo prišlo do tega, se bo sprostilo veliko prostih delavnih mest, posledično se bo tudi malenkost zmanjšala brezposelnost in bodo tisti, kateri so zdaj podaljševali študentski status samo zaradi študentskega dela lahko dobili redno zaposlitev, poleg tega bo tudi več prostih mest za študij.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
V resnih državah študent splh pomisli ne, da bi šel delat .. ker nimajo časa. Imajo toliko obveznosti na fakultetah, da jim sploh na misel ne pride.

Pa pri nas? Študent ne hodi na predavanja, univerza jih pri tem podpira, na izpite pridejo z neznanjem in se potem še pritožuujejo, ker ne naredijo!

UKINITEV DELA in MARŠ V PREDAVALNICE!!!

mene pa zanima kako je kej s plačilom fakultetam... pomoje dobijo na št. študentov določen znesek? zato pomoje pustijo toliko "slamnatih" študentov. In tako pridejo vsi dobro skozi, razen države.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mene pa zanima kako je kej s plačilom fakultetam... pomoje dobijo na št. študentov določen znesek? zato pomoje pustijo toliko "slamnatih" študentov. In tako pridejo vsi dobro skozi, razen države.

Brez skrbi, tudi one bodo prišle na vrsto. Takoj, ko uvedejo enotno prijavo za visokošolske IN višješolske zavode in se ne bo več dalo kar tako prepisovat med fakultetami.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Na fakultetah se mora marsikaj prepucati, kot prvo so plače in ostali prejemki profesorjev, predvsem pa raznorazna fušanja in vzporedno odprti s.p.-ji ali celo d.o.o.-ji.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Kje si tega vidu? Grem zdaj mal pogledat, pa ne demonstrirat, ker sem za malo delo, ampak se ga grem napit, pol pa na zaključek majskih...
nahrung002.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Tole glede plač ne posplošuj.

Niso tako lepe, kot misliš. Jaz s svojimi 20 leti izobrazbe nimam plače 1k€!
ne-ne-1.gif

Sicer pa faks dobi samo od izrednih študentov keš, od rednih pa bolj ali manj zelo zelo skromno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Od rednih dobijo nek fiksen znesek. Več je rednih, večji znesek, manj rednih dejanko študira,...manjši so stroški za redne.

Glede plače, pa ti verjamem. Sam imam sicer več, vendar sem se moral pošteno zbuniti in zagroziti z odhodom.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Tole glede plač ne posplošuj.

Niso tako lepe, kot misliš. Jaz s svojimi 20 leti izobrazbe nimam plače 1k€! :
Torej praviš, da si profesor na fakulteti, pa ne zaslužiš niti 1000 evrov?

Ali kaj si mislil glede posploševanja?