Citat:
Policisti odgovorili s solzivcem
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Cca 250€ soba s stroški + 150€ hrana + 150€ za drobnarije, prevoz, gsm in kakšno obleko. Bi rekel, da je kar realna cifra.
Od kje pa ti takšne številke???
Midva plačujeva 340€ najemnine za 45m2 veliko stanovanje z 130m2 vrtom, ne pa en fuglovž, sobe se oddajajo za 150€ s stroški vred... 150€ za hrano porabiva za OBA pa še to imava veliko preveč, torej nekdo ki je sam porabi pol manj, 150€ za drobnarije, prevoz, cunje, gsm - halo, pa z 20€ za mobitel študent komot preživi, ostane 130€, za lpp več kot 20€ ne zbije, je pa osebni avto luksuz, samo zdaj je čas "finih" študentov in če nima avta je "kmet", ostane 110€, knjižnjica je zastonj, kopiranje je tudi zelo poceni, cunj pa si tudi ne rabi en študent mesečno nabavljat za 100€...
at.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj boš pa ti potem? A ne delaš na študentsko napotnico?
Pa ne , da so mislili, da bo horda pijanih dijakov in študentov mirno skandirala njihove slogane? Kar so iskali, to imajo, oz. bodo imeli.Citat:
Organizatorji se od nasilja distancirajo in protestnike pozivajo, naj se umirijo in končajo s protesti.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Cca 250€ soba s stroški + 150€ hrana + 150€ za drobnarije, prevoz, gsm in kakšno obleko. Bi rekel, da je kar realna cifra.
Od kje pa ti takšne številke???
Midva plačujeva 340€ najemnine za 45m2 veliko stanovanje z 130m2 vrtom, ne pa en fuglovž, sobe se oddajajo za 150€ s stroški vred... 150€ za hrano porabiva za OBA pa še to imava veliko preveč, torej nekdo ki je sam porabi pol manj, 150€ za drobnarije, prevoz, cunje, gsm - halo, pa z 20€ za mobitel študent komot preživi, ostane 130€, za lpp več kot 20€ ne zbije, je pa osebni avto luksuz, samo zdaj je čas "finih" študentov in če nima avta je "kmet", ostane 110€, knjižnjica je zastonj, kopiranje je tudi zelo poceni, cunj pa si tudi ne rabi en študent mesečno nabavljat za 100€...
at.
Od kje tebi takšne številke? 43 kvadratov s 130 vrta za 340 EUR v LJUBLJANI je ena velika sreča ali čudne okoliščine. Lahko si zelo vesela. Drugače dobiš za 340 morda kakšno garsonjero.
150 EUR za hrano OBA?
Se pravi za hrano zapravita v povprečju vsak 2,5 EUR??? Daj no... Pretiravat pa res ni treba.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj boš pa ti potem? A ne delaš na študentsko napotnico?
Ja, sem delala na napotnico xy osebe, ker kot študent z lahkoto najdeš delo, če iščeš pa redno službo pa je to cel projekt, to je bila moja začasna rešitev, toliko da sem pač nekaj delala, ker sem imela možnost in sem jo itak izkoristila... če nebi bilo študentskega dela bi bilo veliko več prostih delovnih mest in tudi redno zaposlitev bi marsikdo prej dobil.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Me prav zanima kakšna bo materialna škoda teh protestov in koliko škode bodo pokrile študentske organizacije, ki so proteste organizirale.
Bom šel zdele dol in prvega, ki srečam bom okrog ušes.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne ti men lupček, rajš napiš kak jedilnik za 5 EUR na dan za oba, da še jaz kaj prišparam.