malo delo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne poznam tvoje situacije, vendar se mi zdi, da je tudi malo pri tebi problem. Vem, da časi niso rožnati, a vseeno.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Vem, zato pa bi rad ASAP stran .. tale recesija mi pa ne pomaga
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Cca 250€ soba s stroški + 150€ hrana + 150€ za drobnarije, prevoz, gsm in kakšno obleko. Bi rekel, da je kar realna cifra.

Od kje pa ti takšne številke???

Midva plačujeva 340€ najemnine za 45m2 veliko stanovanje z 130m2 vrtom, ne pa en fuglovž, sobe se oddajajo za 150€ s stroški vred... 150€ za hrano porabiva za OBA pa še to imava veliko preveč, torej nekdo ki je sam porabi pol manj, 150€ za drobnarije, prevoz, cunje, gsm - halo, pa z 20€ za mobitel študent komot preživi, ostane 130€, za lpp več kot 20€ ne zbije, je pa osebni avto luksuz, samo zdaj je čas "finih" študentov in če nima avta je "kmet", ostane 110€, knjižnjica je zastonj, kopiranje je tudi zelo poceni, cunj pa si tudi ne rabi en študent mesečno nabavljat za 100€...
at.

Od kje tebi takšne številke? 43 kvadratov s 130 vrta za 340 EUR v LJUBLJANI je ena velika sreča ali čudne okoliščine. Lahko si zelo vesela. Drugače dobiš za 340 morda kakšno garsonjero.

150 EUR za hrano OBA?
hysterical-1.gif

Se pravi za hrano zapravita v povprečju vsak 2,5 EUR??? Daj no... Pretiravat pa res ni treba.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj boš pa ti potem? A ne delaš na študentsko napotnico?

Ja, sem delala na napotnico xy osebe, ker kot študent z lahkoto najdeš delo, če iščeš pa redno službo pa je to cel projekt, to je bila moja začasna rešitev, toliko da sem pač nekaj delala, ker sem imela možnost in sem jo itak izkoristila... če nebi bilo študentskega dela bi bilo veliko več prostih delovnih mest in tudi redno zaposlitev bi marsikdo prej dobil.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ma ja, ga nimamo. No, tudi solzivec ne bo škodil.

Aja:
Citat:
Organizatorji se od nasilja distancirajo in protestnike pozivajo, naj se umirijo in končajo s protesti.
Pa ne , da so mislili, da bo horda pijanih dijakov in študentov mirno skandirala njihove slogane? Kar so iskali, to imajo, oz. bodo imeli.
smirk-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Cca 250€ soba s stroški + 150€ hrana + 150€ za drobnarije, prevoz, gsm in kakšno obleko. Bi rekel, da je kar realna cifra.

Od kje pa ti takšne številke???

Midva plačujeva 340€ najemnine za 45m2 veliko stanovanje z 130m2 vrtom, ne pa en fuglovž, sobe se oddajajo za 150€ s stroški vred... 150€ za hrano porabiva za OBA pa še to imava veliko preveč, torej nekdo ki je sam porabi pol manj, 150€ za drobnarije, prevoz, cunje, gsm - halo, pa z 20€ za mobitel študent komot preživi, ostane 130€, za lpp več kot 20€ ne zbije, je pa osebni avto luksuz, samo zdaj je čas "finih" študentov in če nima avta je "kmet", ostane 110€, knjižnjica je zastonj, kopiranje je tudi zelo poceni, cunj pa si tudi ne rabi en študent mesečno nabavljat za 100€...
at.

Od kje tebi takšne številke? 43 kvadratov s 130 vrta za 340 EUR v LJUBLJANI je ena velika sreča ali čudne okoliščine. Lahko si zelo vesela. Drugače dobiš za 340 morda kakšno garsonjero.

150 EUR za hrano OBA?
hysterical-1.gif

Se pravi za hrano zapravita v povprečju vsak 2,5 EUR??? Daj no... Pretiravat pa res ni treba.

Ja lupček, ne rabiva živet v centru kot vsa študentarija, ampak živiva v Medvodah oz. pri Zbilju in imava carsko stanovanje (pa tudi srečo, res je).
Ja, 150€ na mesec za hrano za oba, res pa je da ne jeva kot prašiča in da se ne baševa 24/7, ker se pač ne rabiva, pa nekajkrat greva ven jest. Pa ne rabiva kupovat v fancy Mercatorju
wink-1.gif
.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.252
1.401
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj boš pa ti potem? A ne delaš na študentsko napotnico?

Ja, sem delala na napotnico xy osebe, ker kot študent z lahkoto najdeš delo, če iščeš pa redno službo pa je to cel projekt, to je bila moja začasna rešitev, toliko da sem pač nekaj delala, ker sem imela možnost in sem jo itak izkoristila... če nebi bilo študentskega dela bi bilo veliko več prostih delovnih mest in tudi redno zaposlitev bi marsikdo prej dobil.

Točno tako.
To študentsko golazen bi že par let prej morali zatret!

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.252
1.401
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Me prav zanima kakšna bo materialna škoda teh protestov in koliko škode bodo pokrile študentske organizacije, ki so proteste organizirale.

Bom šel zdele dol in prvega, ki srečam bom okrog ušes.

Misliš da jim je kaj ostalo od nakupa jahte, letanja v 1 razredu, itd... ?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Drhal pač :S Se strinjam s Kebrom, zabili so si žebelj v krsto. Pač, tesla neotesana....

Zdaj bodo pa vsi za vodni top, nekaj časa so bili pa vsi tako prekleto proti zakaj ga potrebujemo.

Aja, te piščalke pa tudi ne vem...katastrofa. Kakšen protest je to, da 4 ure po Čopovi nažigaš s piščalkami? Aja, verjetno je to edini način na katerega znajo "protestirati", kakšni slogani in pa govori so pa verjetno nekaj neverjtnega.

Vodni top za tole danes pa za tisti maturantski ples oz. pijanko, ko celo LJ zasedejo in je tudi podobno temu danes....horda pijanih idiotov.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne ti men lupček, rajš napiš kak jedilnik za 5 EUR na dan za oba, da še jaz kaj prišparam.
aplauz.gif

Ja ne. Pa fency mercator
confused-1.gif
Kaj je pol šele interšpar? Maci kar lepo pretirava. Mater ena argeta stane 1 eur, kruh je drag, kava tut pomojem., pa mleko itd... Mogoče pride na dobrih 200 eur, pa še to je malo, če gre 1,2 na mesec ven jest.