Ej, eno nulo preveč si napisalCitat:
Uporabnik Jerez pravi:
Masterr reci da nas zajebavaš s svojimi posti in imaš v RL IQ 210
Ujoti so ustaši, torej hrčki, ime imajo po črki U na kapah, zidovih ali vgravirane v roke.Citat:
Uporabnik keber pravi:
kdo so ujoti, šabani (mogoče bosanci?), cedoti pa mihaerli?
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ej, eno nulo preveč si napisalCitat:
Uporabnik Jerez pravi:
Masterr reci da nas zajebavaš s svojimi posti in imaš v RL IQ 210
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
lol ker topic... ma kaj topic, že od naslova sm umru od smeha... "malo *vejica* čez mejo...", ne mooorš
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
a ni šaban šaulič srp?
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Ne potujem v tujino nič, ampak nazadnje, ko sem bil ravno na Slovenski obali, sem se odločil, da grem tudi malo v Trst pogledat, kako je kaj tam, do meje nič posebnega, ljudje ne tekmujejo, umirjeno življenje Slovencev, samo da sem prevozil malo, čez mejo že čist drugače lajf, hiše, ljudje, avti švigajo vse v prek, en poseben tunelček v smeri Trsta, lep pogled na mesto Trst, nasploh čist drugačen način življenje, me prav zanima, kako je v Avstriji, še nisem bil. Hrvaška tudi ne.
Mislim, kako je lajf v Švici, Franciji, Nemčiji...se mi zdi, da je Slovenija raj za MIR.
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
@ topic: žajfa, nikamor hodit. Izven Žirov so same pošasti, nakaze, lopovi, razen v Ljubljani, kjer so poleg naštetih še morilci in ET-ji.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
[Maš prav zapečkar, ostani v svojem selu.
Eni pa pač radi potujemo in smo v živo videli več, ko ti na televiziji in imamo obenem ogroooomen ego .
Ok, torej Srbjanc in bosanc naenkrat.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Šaban Šauliæ je ROm, Cigo,Ciganin, po želji.
Poleg skromnosti, te še marsikaj niso...a ne?Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ja in? Mene starši niso učili skromnosti, [censored] ga.