Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Zato, ker je motor nameščen nekoliko nižje, in se ga ne vidi dobro, Štajerci pa, smotani kot so, poslikajo motorni prostor od daleč.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Zato, ker je motor nameščen nekoliko nižje, in se ga ne vidi dobro, Štajerci pa, smotani kot so, poslikajo motorni prostor od daleč.

mater si pa ti pameten, pridi kdaj k nam
10.gif

če so ga slikali je pač napaka, ne pa zato ker je Štajerc....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

mater si pa ti pameten, pridi kdaj k nam
10.gif

če so ga slikali je pač napaka, ne pa zato ker je Štajerc....

sori
hodimo gor..pa se vedno vračamo vidno razočarani. vse je vedno po starem

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Oprosti mi, nisem te mislil užalit. Štajerci z Alterja ste fajn pubeci, v mislih sem imel tiste druge.
Drugače pa vzhodneje od Trojan se ne gre kupit avta, to se že ve.

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
Potem naj mi pridemo avto kupit k vam?
A pri vas pa nad ne bodo nategnili? Ta logika mi ni jasna, redkokater diler je pošten, ne glede na kraj.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Oprosti mi, nisem te mislil užalit. Štajerci z Alterja ste fajn pubeci, v mislih sem imel tiste druge.
Drugače pa vzhodneje od Trojan se ne gre kupit avta, to se že ve.

467716-post_slo.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ma saj je vseeno. Če prav vidim je imel po 2 letih prevoženih čez 140kkm, ki jih ne skrivajo. Lahko so štempli doma spacani, lahko pa je lastnik samo zamenjal servis za cenejšega, ko je bil avto iz garancije. Lahko pa ima tudi 300kkm.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Potem se pa s tem več ne obremenjuj... avto dobro preglej in če je ok ga kupi.
Jaz sem mislil, če ga kdo pozna? takšen je tudi naslov teme.

hulio

Pripravnik
25. dec 2010
118
2
18
vesolje
Pri enemu se vidi na števcu, da je povprečna poraba 7l/100km. Ne vem pa a je to skupna poraba ali samo ena relacijska vožnja, kjer je poraba pač v mejah normale.

hulio

Pripravnik
25. dec 2010
118
2
18
vesolje
Sem na tej strani preveril porabo za moje bivše vozilo (golf 4 1.4 bencinar) in je poraba pod 6l/100km. Malo sutra ja. Pod 8l/100km težko prideš.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
nočem reklame delat al pa kaj. ampak tale iz fošta na linku naj bi bil eden redkih poštenih. sem zadnjič govirl z enim, ki je pri njemu kupil avto. volvota v50. preiskusna vožnja je bila okej, tudi ceno mu je spustil za ceno velikega servisa. če bo kaj narobe z avtom, ga je prosil, naj pride nazaj k njemu, bo dal popravit in naj ne govori okrog, kako ga je zahebal. in ko oziroma če bo avto spet prodajal, naj ga pripelje k njemu, da mu ga on vzame nazaj v račun. tako da jaz lahko delim eno pozitivno izkušnjo o tem iz opoltnice. pa ga ne poznam, nisem še nič kupil pri njemu, bom pa verjetno kar zavil k njemu, ko bom kaj kupoval. če je avto okej, je po mojem za kupit.