Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP
Pa ma renolt že "digitalno" servisno knjigo? Če ima, potem je kakšna varianta da zveš zgodovino avtomobila. Pokliči na renolt servis pa vprašaj. Sicer pa, kolega precej šraufa renolte. Pri lagunah crkujejo turbine kot po tekočem traku. Menja se samo barva vozila. Letnik ni pomemben, prevoženi km pa skoraj tudi ne. Če ne prej, pa ziher po 130.000km...

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Če imaš številko šasije se preveri renaulta brez problema na servisu. Drugače je pa s temi renaulti tako ... oče ima Laguno 2004 letnik, bo ima okrog 190000km (je kupil od znanca ko je imela 20.000km), pa je še prva turbina in sploh dela vse ok. Edino kar je bilo izvenrednega popravila je bila ključavnica od prtljažnika. Imel kolega tudi laguno, podoben letnik, menjali vse po vrsti, seveda so ugotovili, da so bili konkretno zvrteni kilometri

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Zgaga pa si imel prav, se res ne da vieti kdaj so bili delani redni servisi, bi moral menda zaprosit za podatke v bazo v Francijo... Vidi se pa lahko kdaj so bila na avtu delana kakšna druga popravila. Tako, da nisem nič pametnega zvedel, ker ni nobenih takih popravil bilo vpisanih
frown-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik burgy pravi:
Zgaga pa si imel prav, se res ne da vieti kdaj so bili delani redni servisi, bi moral menda zaprosit za podatke v bazo v Francijo... Vidi se pa lahko kdaj so bila na avtu delana kakšna druga popravila. Tako, da nisem nič pametnega zvedel, ker ni nobenih takih popravil bilo vpisanih
frown-1.gif

Zanimivo. Ko sem enkrat prodajal cliota, ki je bil karamboliran in popravljen, redno servisiran, je kupec poklical na servis in izvedel vse datume servisov, ampak ni izvedel za popravilo, ki pa je bilo opravljeno na uradnem servisu. Je pa res, da je bil avto servisiran v sloveniji.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik burgy pravi:
frown-1.gif

Za mojega Renoja iz Belgije sem v Realu dobil vse podatke, od vseh rednih servisov do menjav žarnic, skupaj z datumi in cenami.
Upam, da ne bo to izpadlo, kot da mi je nekdo od delavcev naredil uslugo... ravno zato zdaj servisiram vozilo pri njih, ker so bili
korektni do mene. No, tako sem tudi izvedel, da je od Belgije do Slovenije cca 30.000 kilometrov. Žal šele po nakupu, saj so mi
na nekem drugem Renault servisu potrdili kilometre na števcu. Očitno so si bili razen fizično tudi drugače bolj blizu s švercerjem.
10.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Ampak pod haubo je pa kr umazan, da ni v kaki vodi stal, čeprou ne vem, zakaj pol nebi spucal.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Tile imajo večino vozil karamboliranih in iz uvoza iz USA a konkretno za ta avto ne morem nič trditi, vem pa da bi se ognil temu trgovcu

LP,S

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Zakaj me osebno ne bi zanimal nakup tega vozila? Ker v oglasu verjetno z razlogom manjka:
- 1. ali 2. lastnik (poomeni, da je že vsaj 3.)
- nepoškodovan
- nekaramboliran

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ah no, sej je sam prah na mašini, možn da je ful se po makadamu včasih furu
grin1.gif
.

V Bravotu ni mašin s 3 celindri

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ampak pod haubo je pa kr umazan, da ni v kaki vodi stal, čeprou ne vem, zakaj pol nebi spucal.

Zakaj bi pucal, se vsaj vse vidi, če kje kaj teče. Sam avta pred prodajo nikoli ne pucam okol mašine.

lp

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
To itak da se ne dela, se strinjam, samo avtohiše punavad use zglancajo in use nardi za prodajo, zato sm se vprašal.

Nazadnje urejeno:

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Pr temle avtu se skor ne morš nategnt, motor je že preverjen in je ok, se pravi da preglej, da ni biu prou preveč usut, da sklopka ni pretrda ostalo pa že sprot mal porihtaš, kar se tiče zavor in ostalih potrošnih reči...