Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Da pa plastiko zradiraš na tako stanje, kot je na sliki pa rabiš kar nekaj kilometrov, se ti ne zdi ?
Ne poznam pa avta, priznam, da bi imel že pri 15k km oguljen volan....povej kaj več
smile-1.gif

Od kolega Audi A4 je imel pri 100 jurjih razpadajoč plastičen volan. Prvi lastnik je bil njegov oča. Roke od deca, ki je že kdaj kaj delal, + švicanje so naredili svoje.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Iste težave so imeli renoji, samo za švabe pa malo dvomim, da ne bi znal volana skupaj spacat.

Oboji so lahko šušmarji. Res pa tako poden "usnja", kot sem ga doživel pri cliotu res še nisem videl.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.002
972
113
jaz imam japonca(evropskega)....kolega enakega le 1l novejšega......oba imava okrog 100 000(no, jaz imam 20 000 km več) , enako opremo itd,..... in usnjen volan....
Moj je dokaj oguljen(usnje ponekod poka), od kolega pa je je kot nov.....
Jaz se furam z avtom vsak dan , on ga ima bolj kot ne za "lepe fure".......

Prav tako imam zguljeno plastiko na prestavni ročici(krom odpada s plastike),...prstanov ne nosim......

Sodelvec ima francoza in platičen volan, podobni kilometri (cca 120 000) , volan je oguljen in na mestih zgleda kot da razpada.....

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4198677&show=1

po informacijah prodajalca je posrednik, 1. lastnik lizing, servisna pa bianco-nepotrjena, ker na lizingih sami delajo servise...
smile-1.gif

Mogoče komu kaj poznan ta avto?
Hm, pozabil sem vprašat ali je bil od slo lizinga ali je iz tujine.

Če bi imel res tako malo kilometrov bi bil zanimiv za kupit.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.085
446
83
45
dolenska
Laguna
Senic
c klasa

Ta dva sta mi padla v oko. Preden gremo na ogled me zanima, če mogoče kdo pozna ta vozila.
Lahko pa tudi vi kaj predlagate za cca 3000€. Kak € more ostat za popravila zato je nekje to maks. Kak clio odpade, ker se družina širi v kratkem.
Trenutno imamo mondeota in smo se razvadel na prostornino. Če bo manjši avto bomo kombiniral s trugo.

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ma ja, do letnika 2002 so to prastari dizel motorji in ne tisti zloglasni dci, tako da ni nobene posebne panike, če si želiš odsluženega dizla.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP
Pri Scenicu načeloma z motorjem (L.2002 1,9dCi 75kW) ni bilo problemov. Je pa crkovalo VSE okoli njega... Najcenejša stvar, ki crkne je 300€. Pa tudi cena je bistveno previsoka. Če moraš menjati zadnji lager, moraš menjati komplet disk, ker je lager vgrajen noter. Spet cena preko 400€ po komadu... Na avto klimi mi je crkno motor za zračenje in neka elektronika. Strošek spet preko 400€.
Če se nisi skregal z denarjem, raje išči kaj drugega...
crazy1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citirano iz druge teme glede 2.2 dizla v Toyoti
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
z 2.0 nobenih....z 2.2 pa so ble pri prejšnem modelu puše v bloku premalo kaljene...pa še to samo določena serija in je pil olje čez čas....tovarniško priznana zamenjava motorja!

Od fotra sodelavc ima Corolo Verso 2008 letnik, 1x so mu že menjali motor in vseeno se ponavlja ista napaka!

Pozanimaj pri kateri verziji motorja je bila prisotna napaka.

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
za tak denar dobiš 2007 letnik

če te zanima sporoč
wink-1.gif

Sem čisto pozabil na tole temo... se glih ne mudi ful z nakupom.
Drugače pa me zanima ja. Prodajaš ti ali kak kolega?

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4173844&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3850817&show=1

Kaj pa to laguno morda kdo pozna?
Me mika, da bi jo šel pogledat, ampak ko sem prodajlaca klical, če mi lahko pove številko šasije, je rekel da po telefonu mi je ne bo dal, da naj pridem tja pa da bom videl kako je avto res dober in bom videl tud vin.

Pa se mi prav ne da hodit tja, ker če so zlagani km se jaz ne bom s tem avtom ukvarjal. Kot da je št. šasije kakšna tajna!?
Zadnjič sem šel gledat en kombi pa letnik 2008, pa mi itak že zaradi zaradi dimenzij in teže ni povsem ustrezal. Ampak smo potem ugotovili daje imel že decembra 2009 200.000 km več kot jih ima zdaj na števcu... pa sem zdaj bolj previden, mi je škoda celo popoldne zabit za brezveze.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Malo offtopic: Ali ti na Renault servisu zaupajo število prevoženih kilometrov, če jim poveš številko šasije? Oziroma kje se da izvedeti kako je bil avto servisiran po številki šasije?