Glede na registrsko tablico, bi rekel da je lastnik od 20.11.2010. Toliko so namreč stare trenutno nameščene tablice.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Glede na registrsko tablico, bi rekel da je lastnik od 20.11.2010. Toliko so namreč stare trenutno nameščene tablice.
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kje pa lahko pogledaš starost tablic?
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Mah, za porabo vem da kaj manj od 15 nimam za računat. Plin zaenkrat ostaja opcija, dokler nimam avta tako ali tako ni kaj razmišljat. S tem (ne mislim konkretno na ta avto ampak na model) avtom nekako ubijem dve muhi na en mah: dovolj je velik za familijo in posel (to je v bistvu predpogoj za nakup katerega koli avta) in končno dobim amerikanca, ki sem ga želel že nekaj časa v pravi kombinaciji: v8 in avtomatik.
Pred tem sem gledal za Voyagerji (oz. Grand Voyagerji) in se mi je zdelo da 3.3 bencinar dobro potegne, ko sem se šel peljat. Potem pa sem vozil takšnega GC-ja
Skratka, poraba is not a question.
Ne, ampak imam s službeno obveznostjo pravico dostopa do podatkov kar se tiče registracije vozil.Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Verjetno je ta dan sam registriral kakšno vozilo pa ve, da ima registracijo tam blizu nekje.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce ze ford potem galaxy, vendar je se predrag in prefrisen.
Zgleda da bom se skrtaril pri plehu- vozil to kar imam