Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
ksz

klik

Pozna kdo? Da vidim, če je sploh za poklicat...

Hvala in lp
Glede na registrsko tablico, bi rekel da je lastnik od 20.11.2010. Toliko so namreč stare trenutno nameščene tablice.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
ksz

klik

Hvala in lp
Glede na registrsko tablico, bi rekel da je lastnik od 20.11.2010. Toliko so namreč stare trenutno nameščene tablice.

Kje pa lahko pogledaš starost tablic?

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
ksz

klik

Hvala in lp

Zgleda všečen, ampak četudi se da na plin naredit, še verjetno vedno veliko porabi
smile-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Mah, za porabo vem da kaj manj od 15 nimam za računat. Plin zaenkrat ostaja opcija, dokler nimam avta tako ali tako ni kaj razmišljat. S tem (ne mislim konkretno na ta avto ampak na model) avtom nekako ubijem dve muhi na en mah: dovolj je velik za familijo in posel (to je v bistvu predpogoj za nakup katerega koli avta) in končno dobim amerikanca, ki sem ga želel že nekaj časa v pravi kombinaciji: v8 in avtomatik.
Pred tem sem gledal za Voyagerji (oz. Grand Voyagerji) in se mi je zdelo da 3.3 bencinar dobro potegne, ko sem se šel peljat. Potem pa sem vozil takšnega GC-ja
grin1.gif

Skratka, poraba is not a question.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Verjetno je ta dan sam registriral kakšno vozilo pa ve, da ima registracijo tam blizu nekje.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Mah, za porabo vem da kaj manj od 15 nimam za računat. Plin zaenkrat ostaja opcija, dokler nimam avta tako ali tako ni kaj razmišljat. S tem (ne mislim konkretno na ta avto ampak na model) avtom nekako ubijem dve muhi na en mah: dovolj je velik za familijo in posel (to je v bistvu predpogoj za nakup katerega koli avta) in končno dobim amerikanca, ki sem ga želel že nekaj časa v pravi kombinaciji: v8 in avtomatik.
Pred tem sem gledal za Voyagerji (oz. Grand Voyagerji) in se mi je zdelo da 3.3 bencinar dobro potegne, ko sem se šel peljat. Potem pa sem vozil takšnega GC-ja
grin1.gif

Skratka, poraba is not a question.

Sploh, ko se pelješ v GC 5.9, te zna miniti razsodnost.
wink-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Verjetno je ta dan sam registriral kakšno vozilo pa ve, da ima registracijo tam blizu nekje.
Ne, ampak imam s službeno obveznostjo pravico dostopa do podatkov kar se tiče registracije vozil.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Hehe, tudi jaz bi, ampak vsaj zaenkrat je izven mojega dosega. Mogoče nekoč v prihodnosti. Sicer pa kot sem omenil, GC bi mi kar se velikosti tiče kar ustrezal, je pa res da prostora ni nikoli preveč.

S 5.9 se še nisem peljal, pa tudi kolikor spremljam avto.net so zelo redki, mogoče sem ga zasledil enkrat ali dvakrat. Ampak baje imajo ti motorji malček težav s pregrevanjem zaradi poddimenzioniranega hladilnega sistema, ki poleg motorja hladi tudi menjalnik.

Po moje bo 4.7 kar dovolj za enkrat
cheer.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Oprosti, ne poznam avta bi te pa neki vprašu...

Kako se upaš razmišljat o taki zverini in to celo o USA avtu za katere je teško dobiti dele? Mi je znanec na Jeep-u reku da se nekateri kosi iz USA čakajo tudi po 2-3mesece
sprasujem se.gif

LP,S