Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

kolesarko

Pripravnik
5. jan 2011
37
0
6
hehe, zdj ko si napisal: avto še v prvi barvi mi je šele kapnal, da je velka verjetnost da je bil razbit, ko je tako lepo povdaril tole...
Bom omenu kolegu, da bi mogoče rajš kej druga našu:)

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Kdo kaj ve o tem avtu?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4175307&show=1

confused-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Zanimivo da je to Golf IV samo po sprednjih lučeh, drgač je kr 3ka
wink-1.gif

Sej res:
Citat:
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV. ZA TOČNE PODATKE PREVERITE PRI PRODAJALCU.
za pisne napake ne odgovarjamo
...
Avta ne poznam, sam pa vedi da pr Karavanu nauš profitiru
smile-1.gif

LP.S

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
To je Golf III kabrio, so vsi taki "križanci" med 3 in 4. Jaz osebno za tak avto ne bi dal več kot 3000€, sploh s tako žalostjo od motorja.

Popravek - Golf III in ne IV.

Doma je VW voz s tem motorjem, letnik '95 (mislim, da so ga takrat ravno uvedli, v knjizici z navodili ta motor sploh se ni omenjen), zadeva je ocitno precej neunicljiva, se najvecji problem je bil en crknjen senzor (pri zaresnih 270 tisoc prevozenih km, smo prvi lastniki), ki je imel za posledico zalivanje motorja, zaradi cesar je delal kot da bi enakomerno tapkal plin vsake pol sekunde. Ce se prav spomnim, je bil nov senzor na pooblascenem servisu 60 EUR + delo. Tudi ni tako, da se ne bi nikamor premaknil, kolega ima Civica 1.6 VTI (160 KM) in (razen visje povprecne porabe pri Hondi) ni cutiti kaksne posebne razlike, ce posteno pohodis. Zdaj mora biti ze okrog 300K, uporablja se samo za kratke voznje (trgovina in podobno).

Da dodatno razcistim, preden me kdo napade: morda je Honda res mocnejsa, ampak je prelahka spredaj in cel avto zaplese po cesti (imas obcutek da se sprednji konec dvigne za kaksne 3 cm in plese levo-desno). Pri VW tudi gume zdrsijo, ampak je boljsi obcutek, kot da je teza boljse razporejena in se vec sile prenese na asfalt, namesto v zdrsavanje.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Sem pogledal še enkrat - očitno je prišlo do napake pri vnosu podatkov, ker 1.6 16V motor s 74kW ne obstaja. 1.6 8V 74kW motor (katerega imaš tudi ti) je sicer res solidna zadeva, le nekoliko bolj žejna je, ni pa problemov z njimi, 1.6 16V 77kW je pa čisto druga zgodba ... ni sicer tak poden kot 1.4 16V 55kW, a vseeno je žalost od motorja.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kolesarko pravi:
mogoče kdo pozna tole vozilo? Prijatelj kupuje Cliota oz. neki v temle rangu in sm reku da bom tle preveru:)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4364823&show=1

Ta mašina je zelo boga in bolj požrešna od sestre 1.2 16V s 75KM. Ta druga je precej bolj poskočna in neproblematična. Vsaj pri nas je bilo tako. Mati ga še vedno vozi in mislim, da ima že skoraj 200k prevoženih.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ravno obratno. 8v motor je bolj udoben za vozit zaradi navora v nizkih obratih in pije tudi malo manj kot 16v. Sta pa oba zelo neproblematična, govorim iz lastnih izkušenj.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Manjka:
- nepoškodovan
- nekaramboliran

- volan je malo čuden

Torej je bil karamboliran.

Torej gre za poštenjaka, ki ima temu primerno tudi ceno.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Saj če je bil kaj razsut, in je zarad tega pocen, bo prav kmalu spet naprodaj. Kot garažiran, nekaramboliran, itd. Pa za višjo ceno.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Saj če je bil kaj razsut, in je zarad tega pocen, bo prav kmalu spet naprodaj. Kot garažiran, nekaramboliran, itd. Pa za višjo ceno.
Res je in ko se bo prodajal za 8500€, se noben ne bo spraševal če je slučajno kaj narobe z avtom.
stupid-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Tudi prednja desna radkapa manjka. Najbrž ni sama dol padla, ampak se je na nečem zdrobila
wink-1.gif

No, po manjkajoči radkapi ne bi vlekel takih sklepov. Jaz sem precej časa vozil s tremi. Nekdo mi jo je pljunil ali pa sem jo izgubil. Se zgodi. Volan je pa res čuden.