Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Več kolegov je pri njem že kupilo avto. Do sedaj BP + še garancijo da na avto... Mislim da pol, če ene eno leto.Če maš v glavi porihtano s težavami AR 159 bi znal bit dober nakup
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik dotore pravi:
Zdi se mi,da mu je cena rahlo padla,nisem pa ziher,ce so km ostali isti. Je bil kdo pogledat? Se da kej delov dobit tudi na netu al vse samo novo in pri zlatarju?
C32 AMG

Tale se že zelo dolgo prodaja, ne vem pa zakaj je ročica menjalnika v lesu, medtem ko paneli na vratih v aluminiju.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Z menjalniki so same štale pri teh avtih. Ali pa samo slučajno poznam take. Kar ne gre in ne gre rešit problemov. Pa nekaj cuka, pa čudno prestavlja itd itd. Stroški kar visoki ob popravilih menjalnikov. Od kolega je žrl olja skoraj več kot bencina in so mu menjali motor, ker niso odkrili napake. Poraba kar astronomska. In pa zelo zelo rjavijo. Lahko da je ta na sliki že malo popravljen ali pa samo za silo malo porihtan, da ravno ne vidiš ob prvem ogledu kako ga načenja.

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Ja hudo,to pa glih ni nek od MBja. Rja, cukanje menjalnikov itd. Zanimiva je pripomba glede menjalne ročke.
Skratka, lep avto, kot tak z 200TKM pa absolutno NO GO.
thnx

jello

Guru
22. sep 2008
10.157
3.881
113
KSZ

Ne vem če sodi pod natege, za vsak slučaj pišem sem da ne bo kdo hodil zastonj gledat:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6914360&show=1

Ocena uporabnika "hišnega" foruma:

Citat:
Bom napisal jaz če ostali nočete ali ne upate.

Tale slika verjetno pove vse:
image.jpg

Niti toliko se niso potrudili, da bi odstranili inštalacijo.

Avto ima po moji oceni nekje med 400-500k kilometri,
mašina je zakuhala (ekspanzija je limana z epoksi lepilom), akumulator je spustil, menjana desna luč, barvana havba, na zadnjih desnih vratih so pod lakom prstni odtisi ličarja - cela dlan,...

Avta nisem niti vžgal, ker ni bilo potrebe niti ni bilo možno, saj je akumulator mrtev.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Svetujem prvega, sploh ker je res neproblematičen avto, prav tako če res vse štima kar je napisano. Sem v drugi temi pisal da ima fotr enako, 2 leti starejši, s 380t kilometri, pa se je z njo vozilo vse od A do Ž, in je pač služila kot avto...ne kot vaza na mizi
smile-1.gif

Citroena pa ne poznam toliko da bi znal kej povedati o tem motorju in avtu nasploh.

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
Pozdrav,kupujem citroena xsaro pikaso, eno prodaja v šenčurju - AVTO TM ,ali jih kdo pozna in ima izkušnje z njim.----http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7374574&show=1