Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Če želiš da ti pripeljejo iz tujine po naročilu se raje obrni oz. še pokliči na Kreativni Najem d.o.o in se pozanimaj
s firmo ( Avto planet d.o.o) se žal nism menu do zdej.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Avtoplanet d.o.o so zelo korektini in ustrežljivi. Smo sredi postopka, doslej teče vse kot namazano.

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Mene pa tole zanima : s koliko je cena padla na koliko in če je kdo šel ta avto pogledat, ker mislim, da je gor že skoraj eno leto. Če je menjano res vse, kar piše, niti ni tako nezanimiv za zvozit do odpada.
Skratka, bil kdo pogledat in kaj je videl?
Še kak druga pripomba glede tega avta?
thnx
lp
AVANTIME 3.0 V6

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
voznikov sedež zgleda nekam v levo potlačen, kot da je 180 kilc sedel v njemu vsak dan par ur

drugače pa kul zadeva, če je porihtan

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
plus pri vsem rihtanju so pozabili, da jim zadnja štop luč ne dela:)

Je kdo gor, da se mu da it pogledat? ( ni nujno, da zastonj )

Dodajam še dve zadevci, ki sta mi trenutno zanimivi:
1. BMW 523 karavan - čudno je, da piše xenon, pa nima šob za pranje
2. BMW 528 boljša oprema

Nazadnje urejeno:

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Roko na srce - problemi so bili s prvo različico tega motorja - torej 200 KM. Po odpravi napak in malenkostnem povečanju moči (210 KM) so bili problemi s motorjem odpravljeni. Glede na prevožene kilometre pa je vprašanje kaj se je delalo s tem avtom. Je pa res da ima tipične alfine probleme z elektroniko - na to se moraš navadit pol pa uživat. Ni pa to nek družinski avto...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik dotore pravi:
plus pri vsem rihtanju so pozabili, da jim zadnja štop luč ne dela:)

Je kdo gor, da se mu da it pogledat? ( ni nujno, da zastonj )

Dodajam še dve zadevci, ki sta mi trenutno zanimivi:
1. BMW 523 karavan - čudno je, da piše xenon, pa nima šob za pranje
2. BMW 528 boljša oprema

Prvi ima xenon samo v glavi prodajalca. Že iz strani se vidi, da je čunga lunga xenon, naknadno zmotiran.

Drugi je pa tako grd notri, da bi ga vozil s plašnicami.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik dotore pravi:
Vidim,da sva na enaki valovni glede BMWjev.Kaj mislis o Avantimu?

Če je to isti Avantime - iz Kranja, 3.0 V6. Tega vijola Avantime-a sem šel gledat pred kakim letom. Avto sicer ok. Mene je zmotilo, ker je bil avto znotraj precej zasvinjan in zakajen in tega se ne rešiš več. Pa ročica menjalnika v slabem stanju, sredinski predal se je sam odpiral, manjkal je daljinec za radio, pa še kakšna stvar je bila že precej utrujena. Meni se ni zdel dober nakup, čeprav cena ni bila velika. Je pa to poseben avto - s posebno lepimi cenami rezervnih delov.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik dotore pravi:
Vidim,da sva na enaki valovni glede BMWjev.Kaj mislis o Avantimu?

Kot ti je soforumaš napisal spodaj. Avantime je sigurno bil pred svojim časom, vendar je v Sloveniji enostavno premalo ljudi, ki so ga kupili in imajo relativne izkušnje z njem. Kar se pa tiče rezervnih delo jaz ne bi tako hitro obupal. Preveri ebay, tam se velikokrat najde veliko cenovno ugodnih delo za avtomobile.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
pa si ti prepričan, da ni prodajalec ravno coshir (= košir)?

Ugonobilo ga je lahko marsikaj. Niso mu pomagale niti zamude pri njegovi izdaji niti Renaultovo dajanje prednosti svojemu VelSatisu pred Matrinim Avantime-om. Tako je Matra zaprla svoja vrata.

Meni je Avantime zelo poseben avto. Mi je malo žal, da ga nisem pred leti kupil, ko je bil še mladostnik in je bilo ponudbe na trgu še veliko.

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Zdi se mi,da mu je cena rahlo padla,nisem pa ziher,ce so km ostali isti. Je bil kdo pogledat? Se da kej delov dobit tudi na netu al vse samo novo in pri zlatarju?
C32 AMG