Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.810
113
40
MB
če nimam denarja za kio
redface-1.gif

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Tukaj na letališki rpi te avtohiši sem enkrat videl situacijo, ki je pomoje kar dober pokazatelj, kako ravnajo z avtomobili. BMW X6 je nekaj časa nagajal pri vžigu na kamionu. Ko jim je končno uspelo vžgat, je pa na polno naredil nekaj krogov po makadamu tam zraven.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ta je bil verjetno menjan staro za staro in zna biti mogoče celo OK, čeprav za moje pojme še vedno predrag za to starost. Najbolje da greš pogledat. Drugače pa niso lih na vrhunskem glasu prodajalci iz Letališke..

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Ta je bil verjetno menjan staro za staro in zna biti mogoče celo OK, čeprav za moje pojme še vedno predrag za to starost. Najbolje da greš pogledat. Drugače pa niso lih na vrhunskem glasu prodajalci iz Letališke..

hmm kaj pa vem, glede ne ostale niti ni zelo drag. mogoče se bom enkrat ko bom v lj res odpravil na ogled, sumim pa da ni kaj prida saj se prodaja zagotovo že vsaj 3 mesece. za moje pojme bi se moral takšen avto če je dober prodat v hipu...

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Tukaj na letališki rpi te avtohiši sem enkrat videl situacijo, ki je pomoje kar dober pokazatelj, kako ravnajo z avtomobili. BMW X6 je nekaj časa nagajal pri vžigu na kamionu. Ko jim je končno uspelo vžgat, je pa na polno naredil nekaj krogov po makadamu tam zraven.

prejle sem z guglajnem našel identično zgodbo, le da naj bi šlo za mustanga...