Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
In kaj da fak? Kdo bo dal 2000e za ta stara jajca, ki niti nikamor ne grejo, da ne govorim o (ne)varnosti vožnje.. Svašta.. Je pa super, da je vozilo vsaj iSpravno
grin1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7416373&show=1

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
A ni JTD motor opevan kot neuničljiv?
So težave v ostalem delu avta?

Kake težave so to konkretno?

Se ti opravičujem za res res pozen odgovor. JTD-ji so načeloma dobri motorji. Problem pri teh atih so drugje. Recimo velikokrat se zgodi, da vse voznikova šipa več ne zapre-ker je mezanizem nepodmazan velikrat zarqdai tega odpove, pa še cel kup takih in drugačnih cvetk. Poglej na forum od alfistov,maš tam lepo opisano. Kot sem ti pa že napisal-avto je meni oblikovno res bomba, vožnja športna. Moraš pa vzeti v zakup, da je to Alfa in da take stvari lahko pričakuješ. Ni pa nujno, da se bodo take in drugačne napake pri tebi-če se odločiš za nakup sploh pojavile.

Če te kaj več zanima mi pa pošlji na ZS. 2.4 JTD je pa že prodana, kot sem videl.

LP

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.500
113
49
Na sončni strani ALP
Če je res prvi lastnik ima vso dokumentacijo shranjeno (računi itd).
Če pa imaš še kolega na zavarovalnici, pa ti lahko poda kakšno "zamolčano" podrobnost.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ja to sem imel namen vprašati za račune pa tudi na eupravi bom preveril število registracij, na zavarovalnici pa tudi imam kolega tako da hvala za idejo :)

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.500
113
49
Na sončni strani ALP
Jst sem na mojem drugi lastnik, pa imam vpisane tri registerske. Je možak naknadno vgradil vlečno kljuko in zamenjal tablice.
Tako je imel on dve, jst pa imam že tretje. So mi kradli tablico iz avta pa sem na srečo lahko dobil eno novo. V tem primeru bi
bile že štiri tablice pri dveh lastnikih. Sedaj pa prodaj avto, ko vsak pametnjakovič gleda na število tablic kot število lastnikov avta...

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Tako je ja, hčerka in žena so ga vozile. Je drugače ok? Pošteno?

Več ti pa ne morem povedat, se poznamo samo tako "na videz"
redface-1.gif

Ga zapelješ v ASP v LEscah, mogoče tam lahko kaj več povejo.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Sem pogledal avto. Ni to to, kar je bilo napisano, kar sem nekako tudi pričakoval. Hvala vsem za pomoč. Se še kaj javim za kakšen drug avto :)

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Nooo, povej kaj te je zmotlo oz. kaj ne drži, če bo slučajno kdo isto gledal
wink-1.gif
Aja, kaj je tist belo pr pedalkah za gas in bremzo čisto levo?

Nazadnje urejeno: