Malček (15m) in bazen

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
S potomstvom bi radi šli malo v kakšne toplice ali kaj podobnega, pa me zanima:
1. kaj rabi malček za v bazen (kakšne gumi plenice, neopren hlačke,...) Kakšne zahteve imajo kopališča?
2. so kje kakšna kopališča, toplice,... ki imajo kaj posebej za malčke narejeno?

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Mi smo pri naši uporabljali oboje, tako neoprenske hlačke kot kopalne plenice (kar smo pač imeli). Nisem imela občutka, da bi bilo za kopališče pomembno, kaj je.

V glavnem imajo toplice vse vsaj po en majhen, plitek bazenček za malčke. Konkretno vem za Strunjan in hotel na Rogli. Verjetno je drugod podobno. Saj pri 15 mesecih ne rabiš nekih blaznih toboganov in veliiiikih bazenov
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.925
113
pri taščici
Nas prakticira neke kopalke iz BC za okoli 12E ki jih na bokih zapnes na nete. Lulanje seveda uide, kaj gostejsega pa naj bi zadrzale. So razlicne velikosti. "Enka" ti bo premajhna najbrz ze. Ponavadi imajo povsod kake otroske bazene. Ce bos veckrat to pocel, mu zrihtaj se kak slavf (fredov obroc nas je hebe vec) ali pa kake rokavcke, ceprav za njih je se majhen se mi zdi.
Nekateri pa okoli tega celo "znanost" ustvarjajo.
V banji je sicer rad?

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.128
91
48
Gumi ne, neoprena na 15m ne tlačit ker ga/jo boš polomil, itak pa mora biti tako toplo da je neopren brez veze.
V prvi otroški trgovini kupi plavalne pleničke za enkratno uporabo, Imajo povsod. To je to. Marsikje te pleničke zahtevajo za 0-3 leta, kar je tudi edino logično in razumljivo.
VSE toplice/kopališča, ki ponujao karkoli v smislu družinskih počitnic imajo nekaj za otroke. Odvisno pa je od tebe kaj pričakuješ. malo poglej slike in komentarje.
Z enim 15 mesečnim tako ali tako ni problemov, niti v sobah niti v bazenih (samo dovolj toplo mora biti!II). Pri večjem številu in starosti se malo zakomplicira...
Meni je za tak namen dober Vodni park Bohinj. Dovolj površin za malo deco, cene tam-tam, ni pretirane gužve (izvzami top-peak sezono), predvsem pa TOPLA voda in TOPEL zrak okoli bazena. Za razliko od totalnega podna za male otroke Atlantisa.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Tisti bazen je itak katastrofa, je stokrat boljši atlantis. Je pa tako, da toplo vodo in ostalo boste res dobili samo v toplicah.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
kupiš plenice za v vodo pa je to to.

Fino je, če se prej še polula, kaka...da je potem nekaj časa mir v bazenu
smile-1.gif

itak pa uživajo na polno.

načeloma pa po tpolicah n ič kaj ne komplicirajo, bazenčki, ki so za najmanjše pa so za vašega tako ali tako še 'preveliki'.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
pojma nimam...vem da še ni hodila..tak da okrog enega leta. Pa tudi zdaj se mi te zadeve ne zdijo tako umazane oz. je za moje pojme voda dokaj čista (vsaj občutek) tako da tudi te bojazni ni. Mali pa itak..noro uživajo.