Mačja recesija

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
hysterical-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Meni je bolj, kot ''mačja recesija'' nenavadno, da povprečen slovenec (valda more met hud avto) zapravi četrtino in tudi tretjino letnega zaslužka samo za avto (registracija, gume, servisi, bencin...) in tako delajo od srede dalje šele za ostale stvari, ponedeljek in torek pa za avto.

Tule lepo pove, od odstavka Slovenska posebnost dalje.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.129
11.216
113
ne razumes, maci se spozna na avte in ostalo šaro, potem pa vozi prastar polizdelek v obliki p406, raje peš hodim kot da se vozim s pižojem, raje s cokli kot s 406ko

in potem maci pametuje kolk je kak avto dober itd... to samo... zaradi mene se lahko vozi tudi s p126 samo pol se naj ne oglaša tukaj kolk je pametna in ve kaj je je dobro .

OMG, p406, sej ne morm verjet.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz....

Maci, a imaš jutri popoldan oziroma proti večeru čas, da pridemo na ogled tvojega vozila??? Manj ko bo svetlobe,bolje bo...
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ta avto je bil meni kul......ampak 15 let nazaj, ko je ven prišel.

Če prav razumem se ukvarjata s preprodajo avtomobilov? A je to vajin glavni šiht?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ta avto je bil meni kul......ampak 15 let nazaj, ko je ven prišel.

Če prav razumem se ukvarjata s preprodajo avtomobilov? A je to vajin glavni šiht?

ne slediš. to je maci nabavla rolex, pa konzerve za na hvar in je dobila pugija gratis.

Maci
če so neki začel delat leta 1995 recimo, pa so delal do 2004 brez posegov na izgledu..je to star model ali nov model?. večina namreč ocenjuje starost modela z rojstvom, ne smrtjo izdelka.

ampak..jaz vem, da tajkinscine en zastopim, kaj sele babjih tajkunskih tejli wejli mozganov..

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
no, če je pa ona v primeru 406-ke biser v škloljki, potem pa zadeva dobi povsem drugačne razsežnosti, hehe. :D

krko

Guru
5. sep 2010
2.787
1.475
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Meni je bolj, kot ''mačja recesija'' nenavadno, da povprečen slovenec (valda more met hud avto) zapravi četrtino in tudi tretjino letnega zaslužka samo za avto (registracija, gume, servisi, bencin...) in tako delajo od srede dalje šele za ostale stvari, ponedeljek in torek pa za avto.

Tule lepo pove, od odstavka Slovenska posebnost dalje.
Tukaj je ena dobra spletna stran za izračun stroškov vozila KLIK