Mačja recesija

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
jaz tudi nisem opazila, dokler mi en na pugi forumu ni povedal tega, ko sem šla pa pogledat sem pa videla da malo odstopa.

to so bile "napake" teh 406.... prav tako senzor hitrosti na menjalniku - zato mi števec za hitrost ne dela oz. je nehal delat... to so stvari ki niso odvisne od kilometrov.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Saj veš, da ne bo (po pravici) povedal. Je preveč pretrpel na račun AR164 še iz časa Mobisuxa.

AVCR?
evil.gif

Ja, ja, to. Matr smo se narežali na račun tega
smile-1.gif

Tako ja. Večjo neumnost, ko si človek spomne, bolj ji razni 'notranjci' verjamejo.
grin1.gif

In ne maci, ne 406 ne prastari bmw serije 3 zame nista avta, za katerima bi se bilo vredno ozreti, kaj šele sesti v njiju. Vsakemu svoje.
ne-ne-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
pri teh starejših 406 tista reža za sovoznikov airbag velikokrat začne odstopat zarad sonca, ki žge na armaturko...

sicer pa čemu jaz tukaj sploh kaj pojasnjujem in pišem? komu na čast?

potem je kvaliteta izdelave nekje na ravni razvpite e46?
confused-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
hysterical-1.gif

Opa nisem vedel da si že tako globoko v tej "sladoljedarski" organizaciji!!! A mene si tud dans zaznal....bil sem namreč na burek burečki ......sam ga pr Astri za Bežigradom žal nimate dobrega
crazy1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
jaz hodim peš. odkar sem z alfo 166 in anamarijo zjebu sux, si ne drznem več sesti za volan...
grin1.gif

AnaMarija M???

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
to so bile "napake" teh 406.... prav tako senzor hitrosti na menjalniku - zato mi števec za hitrost ne dela oz. je nehal delat... to so stvari ki niso odvisne od kilometrov.

406 imajo tudi probleme s števci.
grims-1.gif

ja, sej to sem napisala - senzor hitrosti na menjalniku je hin, zato števec ne dela oz. kakor mu zapaše.

sicer pa... za 350€, za kolikor sva ga dobila, je avto odličen, kaj pravite? ko se bo prodal bo notri prinesel vse stroške registracije pa še ostalo bo
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

406 imajo tudi probleme s števci.
grims-1.gif

ja, sej to sem napisala - senzor hitrosti na menjalniku je hin, zato števec ne dela oz. kakor mu zapaše.

sicer pa... za 350€, kolikor sem dala zanj, je avto odličen, kaj pravite? ko se bo prodal bo notri prinesel vse stroške registracije pa še ostalo bo
grin1.gif

Nisi me razumela. 406 imajo probleme tudi s števci samimi, ne samo s senzorjem hitrosti na menjalniku. Če je števec v okvari, lahko zamenjaš 10 senzorjev hitrosti, pa ne bo pomagalo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.656
2.697
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Kaj je lepega? ... Peugeota 406 so delali do 2004, le minimalne spremembe so na faceliftu, torej v končni fazi ni tako "star" model, ima
... pomična vsa stekla ...

Sorry, da se malo pozno vključujem v debato - ampak a mi lahko (lahko kdo drug?) razloži kaj točno to pomeni?

A da ko stopiš na žlajf, ti prva šajba udari po havbi - ali kako naj to razumem?
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.476
5.680
113
Neeee...ko ga kje pustiš za dalj časa jih lahko vzameš s sabo da ti jih ne ukradejo al pa razbijejo
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne vem...Anamarija A. in Anamarija R. baje nista bili...tele tvoje pa mislim da ne poznam...ma med sladoledarji še nisem, zna se pa zgodit da bo ena pristala v mojem objemu, sam je jeba stike vzpostavljat, k ne smejo do doma pa take fore...drugač je pa maci neki ene sladoledarje omenjala nekoč tko da mogoče, da se pali na njih, pa še bavar kola ima...
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Kaj je lepega? ... Peugeota 406 so delali do 2004, le minimalne spremembe so na faceliftu, torej v končni fazi ni tako "star" model, ima
... pomična vsa stekla ...

Sorry, da se malo pozno vključujem v debato - ampak a mi lahko (lahko kdo drug?) razloži kaj točno to pomeni?

A da ko stopiš na žlajf, ti prva šajba udari po havbi - ali kako naj to razumem?
tongue-1.gif

Mogoče je hotela rečt, da se vse stranske šipe lahko spusti, seveda ročno...
evil.gif