maček

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik RiBcA pravi:
Ulov mačka in poklič v zavetišče, da pridejo po njega. Če ga bo lastnik hotel nazaj, bo mogu plačat, v vsakem primeru pa ti noben ne serje po dvorišču. Takle umor s podganjim strupom je rahlo mučiteljske narave, ker se tiste tri dni mačku razkrajajo notranji organi, poleg tega pa se lohk na internetu hitr najde en ki te prijavi, ti maš pa pol sam sitnosti. Če že misliš fentat, dej vsaj na hitr
Aja a podganam in mišim se pa ne razkrajajo notranji organi? Mogoče si celo mnenja, da je maček v višji kategoriji, kot podgane in miši?
No, naj te potolažim, da so vsi sesalci in vsi škodljivci. Nič hudega, če se kdo kje ukalira, jih je dovolj in preveč na svetu.

Projiciraj zdaj to nase. Čisto isti qrac.
smirk-1.gif

Pa pr nas rečemo sunce, ne vem, s kere šiptarije si se ti potegnu.
crazy1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zdajle ravno delam škarpe in lahko iz prve roke povem.

Pa da se obvaruješ pred mačkom, mora biti neka drobna mreža, še najbolje narediti zid kot pri šiptarjih.
bonk.gif

Pa vrata morajo bit tud iz celega. Pa verjem, da bo maček hušknil k tebi, ko jih boš odprl.

Še en izsek članka iz Dolenjskega lista:

Citat:
Lovec ustrelil mačko

Krški policisti so sinoči na Guntah 61-letnemu lovcu na preži zasegli njegovo puško. Povod za intervencijo je bilo obvestilo, da naj bi lovec nekaj minut po osmi uri zvečer na bližnjem travniku ustrelil mačko. Policisti so ugotovili, da je lovec približno 300 metrov od preže videl mačko, ki je tekla od hiše proti gozdu, ter jo dejansko ustrelil. Zakaj je 18-letna lastnica ostala brez mačke, bo moral pojasniti v postopku o prekršku, ki so ga policisti uvedli zaradi suma kršitve določil zakona o orožju.

Meni bodo zasegli lato, če mačka pokončam z njo?
evil.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik RiBcA pravi:
Ulov mačka in poklič v zavetišče, da pridejo po njega. Če ga bo lastnik hotel nazaj, bo mogu plačat, v vsakem primeru pa ti noben ne serje po dvorišču. Takle umor s podganjim strupom je rahlo mučiteljske narave, ker se tiste tri dni mačku razkrajajo notranji organi, poleg tega pa se lohk na internetu hitr najde en ki te prijavi, ti maš pa pol sam sitnosti. Če že misliš fentat, dej vsaj na hitr
Aja a podganam in mišim se pa ne razkrajajo notranji organi? Mogoče si celo mnenja, da je maček v višji kategoriji, kot podgane in miši?
No, naj te potolažim, da so vsi sesalci in vsi škodljivci. Nič hudega, če se kdo kje ukalira, jih je dovolj in preveč na svetu.

Projiciraj zdaj to nase. Čisto isti qrac.
smirk-1.gif

Pa pr nas rečemo sunce, ne vem, s kere šiptarije si se ti potegnu.
crazy1.gif
Ena razlika je - jaz nisem škodliuc.
cool-1.gif

A ne rečete cigoti "sunac"
confused-1.gif

Iz šiptarije si pa ti, to vemo: Brežice so itak druga Priština, kmalu se bo kraj preimenoval v Breziæi oz. Vučitrn
grin1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Lovec ustrelil mačko

Krški policisti so sinoči na Guntah 61-letnemu lovcu na preži zasegli njegovo puško. Povod za intervencijo je bilo obvestilo, da naj bi lovec nekaj minut po osmi uri zvečer na bližnjem travniku ustrelil mačko. Policisti so ugotovili, da je lovec približno 300 metrov od preže videl mačko, ki je tekla od hiše proti gozdu, ter jo dejansko ustrelil. Zakaj je 18-letna lastnica ostala brez mačke, bo moral pojasniti v postopku o prekršku , ki so ga policisti uvedli zaradi suma kršitve določil zakona o orožju.

Bo rekel, da ni dobro videl in da je mačka v temi zamenjal s srnjakom ali divjim prascem
grims-1.gif

(To, da ga je zadel na 300 metrov, se bo skliceval na srečo 1:100.000.000
grin1.gif
)

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, Langa so asimiliranci, jih ne priznavamo.

Raje sem cigo kot pa black madafaka from da ghetto.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
mačke zivijo tudi 30 let in več....

hysterical-1.gif

Kaj ti dogaja? 15 let je za mačko spoštljiva starost. Zelo zelo redko najdemo
mačko ki ima dokazano 20 let.

Ti lokalni tigri pa če dosežejo 10 let je dost. Slejkoprej priletijo na mino ala avto,
pes, lopata,... Tam pri 12ih jih začne jebat sluh, zato jih dosti stamanijo avti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
A tvoj Viktor tudi nemigajočo hrano požre? Moj Štefan ne jebe, če mu dam crknjeno miš...

Vbistvu ne oz. more bit zelo lačen in razpoložen.

Če že imam mrtvo hrano, pol podgano primem za rep in tako trosim in ko jo zgrabi
še vseeno malopocukam da simuliram smrt...

Moj zelo dobro je, tako da vdari podobno temu, le da še jaz malo simuliram
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malkom, včeraj zvečer v parku sem videl eno nagravžno podgano, ki bi ti znala pridet prav. Zadeva je res huge, pa tudi nobenega strahu pred človekom nima. Samo ne vem, kako bi jo potolkel.
smile-1.gif