maček

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jah jebat ga pol. potem to paše zraven.

če imaš vrt, dvorišče brez ograje se prej ali slej znajde nekdo tam, k ti ne bo všeč...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ograja?

Ja, ograja je dobra rešitev. Ampak naj jo naredi tisti, ki SVOJE živali ni zmožen obdržati pri SEBI doma.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
ej vi bumbarji ko težite z nekimi kao tožbami .... dejte malo manj gledat CIA,...... ameriške limonade !
Prekleti debili !!!!

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Stari, vzem viagro, da ti bo šla kri v qrac. Pomirjen boš, pa še na seks boš mislu, ne na bedarije ...

Naj te spomnim: žaljenje je na forumu prepovedano !

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ujameš..na lepilo..daš ovratnico okol vratu in obesiš na drevo v gozdu..prevelik strošek.

ujameš na lepilo pa z lopato.

al pa greš do sosede, potegneš curaka ven in s euščiješ pred vhodna vrata..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mislim, da je tudi spodbujanje k nasilju oz. kaznivemu dejanju prepovedano....

sam neki mi ni jasno. zakaj jih enostavno ne postrelite, če vam grejo tok na živce? nastaviš neki za jest in pok. zakaj jih je treba neki z limom matrat, pa obešat, pa ne vem kaj še vse??? sami bolniki, k se morjo izživljat, da so srečni.

sad

Guru
24. avg 2007
21.233
9.863
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kako si rešil parkiranje pred garažo?

učinkoviti. pač jaz ne objokujem raznih ljubljencev in kosmatincev.
Ne razumem, kaj ima parkiranje pred garažo zvezo z ljubljenci in kosmatinci. Namreč občasno imam težave z nesramneži in očitno tudi brati ne znajo, kateri mi zaparkirajo garažo. Bi bil zelo hvaležen za učinkovit način kako to rešit. Razen, da zategnem za kopača in jim potegnem avto na sredo ceste. Recimo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.453
5.676
113
En je omenjal samo en special spray da se ga dobi k smrdi mačkom....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mislim, da je tudi spodbujanje k nasilju oz. kaznivemu dejanju prepovedano....

sam neki mi ni jasno. zakaj jih enostavno ne postrelite, če vam grejo tok na živce? nastaviš neki za jest in pok. zakaj jih je treba neki z limom matrat, pa obešat, pa ne vem kaj še vse??? sami bolniki, k se morjo izživljat, da so srečni.

ok.
maš mačka k bi ga fental. nevem zakaj, ampak bi ga.

kaj narediš?
če bi imel puško, bi bil maček nekje na drugi strani a4 formata s seznamom za odstrel. torej nisem glih sovražnik živali
če bi imel mino..podobno.
kaj lahko anrediš. da ne bi streljal po naselju slučajno. dobiš 5 let za ogrožanje, 7 za naklepni umor mačka in 2 psihiatrije zaradi same izvedbe.
prlimaš ga, lopatneš, zagrneš. tiho, učinkovito, brez možnosti spodrsljaja.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
ksz:
Zadnjič, ko so se mački gonili pod oknom, sem uporabil vuvuzelo, iz zasede, na ful
cheer.gif

So spizdli tako, da je rep prehiteval gobec.
cool-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Maček je maček.
In ker levov pri nas ni ne vem kolk, se orožje pač uporabi na obstoječih tipih predstavnikov mačk.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.152
16.391
113
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
ksz:
Zadnjič, ko so se mački gonili pod oknom, sem uporabil vuvuzelo, iz zasede, na ful
cheer.gif

So spizdli tako, da je rep prehiteval gobec.
cool-1.gif

hysterical-1.gif

to je že mal bolš kukr pa ostale variante... pa verjemi da so si mački to dobro zapomnili.. to mogoče narediš še enkrat pa boš imel mir...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.138
113
Titograd
Če povzamem po mojih izkušnjah..... mački si ne zapomnijo, če jim ravno ne odsečeš tace.... glupa žival po defaultu. Muce (samice) si še pa nekak zapomnijo.

Če se mačke odloči da ti bo sral pred avto, ti bo sral. Lahko ga nadereš, mu vržeš časopis, mu glavo do uh porineš v njegovo sranje.... ne pomaga baš ništa, kak dan ali dva bo prestrašen da ga niti blizu ne bo, potem pa po starem. Spreji neki baje pomagajo, ampak moraš vsakih nekaj dni špricati, podari ti ga pa nobeden. Lahko bi bil lastnik vreče bolh tolk uvideven, da bi ti doniral en sprej na mesec.......

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.152
16.391
113
pol moraš imet pa ene čudne izkušnje... ker verjemi da si mački stvari zelo dobro zapomnijo, še posebej negativne, tako da se jih da naučit marsikaj. res pa je, da se jim čisto pelje, kadar se gonijo. takrat pa spomin res ne igra vloge
smile-1.gif