maček

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
... ko smo bili mi majhni smo marsikaj v roke dobili, ...
Se vam pozna
grin1.gif

ja... itak. sej kakšnega kvalitetnejšega odgovora nisem mogel pričakovat...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
predlagam da narediš anketo kako se znebiti mačka in potem izvedeš tisto akcijo, ki dobi največ glasov
v tem času, ko tukaj sprašuješ bi ga lahko že ustrelil na vsaj 10 načinov, zastrupil, elektriziral, opral , zadavil, zminiral itd

noben ti še ni predlagal da ga obriješ. pri psih to zelo pomaga, ne vem pa kako je pri mačakih.
ulovi ga, zagrabi za vrat z debelo usnjeno rokavico in obrij na 0. pes se ne prikaže iz svoje luknje dokler je tak. mogoče se mačak odseli

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hvala za nasvete in ideje. par je bilo zelo dobrih.

vsi, ki zagovarjate mačka in pljuvate po strahopetnosti si priskrbite psihiča. boste presenečeni and rezultatom.

maček je maček. moja vto, dvorišče, čevelj je pa moje. sosed naj skrbi za mačka in bo vse OK. v kolikor se ne strinjate, prosim za naslove. vam dostavim kako domačo žival.

to sam na razvitem zahodu vidiš. namreč da je žival kralj vsega.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja, sam na balkanu pa vidiš, da na je na nekem forumu 5x na mesec tema o tem, kako se znebiti živali.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bolje tem o žovali, kot o tebi
je pa res, d amamo pedofilske in pederske teme.

zadeva s elahko zaklene. pogled pacifistov in antikristov mi je sedaj znana, ideje so lepe. kako bo naprej pa ni več za vas.

mogoče ga edin mX dobi po pošti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Glej. Pojdi v trgovino kjer prodajajo vrtne zadeve. kakšna kmetijska zadruga ima to 100%.

Poveš tetki za pultom da rabiš "mehko vabo". dala ti bo to:

611rati-20070413160325.jpg

Prides domov in odpakiraš škatlo, noter bo ene 15 teh žepkov.

Odpreš en žepek (ostale nameči po kleti oz kjer predvidevaš da bi znale bit miši ali podgane).
V tem žepku to rdeče je taka zmes. Nazadnje ko sem to nastavljal in sem povonjal ima vonj
po čigumi, tak prijeten sladkast vonj. (dobro hrani pred otroci). Pol pa to zadevo umešaj
v viskas.

Mačkon bo okol hodil še samo 3-4 dni, peti dan bodo pa pri sosedih vsi zelo žalostni.

Za alibi lahko to narediš par dni preden greš z doma, recimo v četretek, če gres za vikend na vikendico
smile-1.gif

Deluje. Vsaj na sosedovi psici je. (nevem kdo jo je in zakaj jo je, veterinarsko poročilo je bila mehka vaba)

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Samo babe lahko pisejo toliko strani in jokajo na ramenih en drugem... pravi dedec bi ze zdavnaj skuhal golaz iz macka za lastnika le-tega ali pa ga vsaj obesil na ograji, odrtega v opozorilo ostalim mackom lastnika. In predvsem njemu samem..
Pravi dedec se ne spravlja na nemočno žival.
ne-ne-1.gif

Pravi dedec stopi do lastnika dotičnega bitja kateri dela probleme in se pogovori z njim na 4 oči.

... samo ne da bi "forum dedci" kdaj pomislili na kaj takega. Je lažje in varneje strup v hrano zmiksat in bitje poslati na "oni svet" kajne? No ja, ... vsekakor dejanje katero veliko pove o modelu kateri vidi v tem rešitev "podrekanih problemov".

RiBcA

Zelenc'
23. avg 2009
7
0
1
Ulov mačka in poklič v zavetišče, da pridejo po njega. Če ga bo lastnik hotel nazaj, bo mogu plačat, v vsakem primeru pa ti noben ne serje po dvorišču. Takle umor s podganjim strupom je rahlo mučiteljske narave, ker se tiste tri dni mačku razkrajajo notranji organi, poleg tega pa se lohk na internetu hitr najde en ki te prijavi, ti maš pa pol sam sitnosti. Če že misliš fentat, dej vsaj na hitr

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.466
5.678
113
Citat:
Uporabnik ApfelStrudel pravi:

Pravi dedec se ne spravlja na nemočno žival.
ne-ne-1.gif

Pravi dedec stopi do lastnika dotičnega bitja kateri dela probleme in se pogovori z njim na 4 oči.

Pravi dedec to omeni sosedu 1x....mogoče 2x......v tretjo mu pa kilne mačka.... Mamo tak primer v bloku ko dva čorava zakonca futrata celo krdelo mačkov okol bloka....raj kot da bi se sama s sabo ukvarjala......vrjemi ne pomaga se s takimi seronjami ment!

P.S.: nekdo je omenjal spray.......na kakšnem principu tod eluje....kolk stane......jaz bi to kupu cel sod
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Čist simpl je rešit ta problem:) Mucku lepo u eno plastično posodico natoči mlekca in mu ga naštimaj. In tako bo kmalu postal žejen in se bo prišel malo posladkat:) Aja, še fazo mu potegni iz enega štekarja:))))

2. maj 2010
1
0
1
Velespoštovani malcomx, softi in ostali zagovorniki pobijanja in mučenja živali. Upam, da se zavedate , da so vaše pisarije in dejanja kazniva po zakonu,kar pomeni, da mora policija ukrepati po uradni dolžnosti ,KZ mučenje živali 342 člen in da boste obravnavani pri državnem tožilcu vsled prijave,ker kot omenjeno gre za kaznivo dejanje za katerega je predpisana kazen pol leta zapora.Po drugi strani pa mislim, da se s takimi brezčutnimi ljudmi kot ste vi nima smisla pogovarjati o humanosti, saj je očitno na poznate in samo upamo lahko, da boste kdaj vi in vaši otroci deležni takega mučenja kot ga vi povzročate drugim živalim.Prijava je romala na policijo, na državno tožilstvo in na veterinarsko inšpekcijo in na mislite si, da ste na internetu anonimni, najde se vas v sekundi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Lani sem v vrsto postavljal žide pa me noben ni prišel na dom iskat.

Sicer pa jaz bi mačaka pofutral mojemu Viktorju. Sej bi pa drugo žival nahranil, kot da mu dam podgano,
samo ker je 240cm kačon pripravljen tudi na mačaka, zakaj pa ne? Softi ga bo prvo priklopil na 380 pol
pa mi ga bo dostavil na hišo. Jaz mu bom tačike posekal s sekirco in jih vrgel pesu, ostalo gre k Viktorju v terarij.

2 živali bota siti
smile-1.gif
En maček gor ali dol, zavetišča so jih prepolna.

Me pa kar išči. Predvsem nas bodo iskali, mi ki se pogovarjamo koko bi potamanli enega mačaka.

A če se menimo kako fajn bi bilo ubit princa čarlsa, nas bo tud prišla iskat kaka angleška konjenica?

Premalo časa si na internetu.

Ozavescen

Zelenc'
1. maj 2010
2
0
1
Citat:
Uporabnik zagovornikzivali pravi:
Velespoštovani malcomx, softi in ostali zagovorniki pobijanja in mučenja živali. Upam, da se zavedate , da so vaše pisarije in dejanja kazniva po zakonu,kar pomeni, da mora policija ukrepati po uradni dolžnosti ,KZ mučenje živali 342 člen in da boste obravnavani pri državnem tožilcu vsled prijave,ker kot omenjeno gre za kaznivo dejanje za katerega je predpisana kazen pol leta zapora.Po drugi strani pa mislim, da se s takimi brezčutnimi ljudmi kot ste vi nima smisla pogovarjati o humanosti, saj je očitno na poznate in samo upamo lahko, da boste kdaj vi in vaši otroci deležni takega mučenja kot ga vi povzročate drugim živalim.Prijava je romala na policijo, na državno tožilstvo in na veterinarsko inšpekcijo in na mislite si, da ste na internetu anonimni, najde se vas v sekundi.
Bravo!!!
Mogoče ne bodo ukrepali, ampak če se mačku kaj zgodi, bo ravno ta prijava zagotovilo, da se bo vedelo kje iskati krivca in kasneje na sodišču lažje dokazati krivdo velecenjenemu softiju
aplauz.gif

Ozavescen

Zelenc'
1. maj 2010
2
0
1
Softi pa še en nasvet zate, v dobro tvojih otrok. Dvorišče si ogradi in nabavi si psa - ne boš več imel mačk na svoji zemlji, za otroke pa bo to zelo poučna in pozitivna izkušnja - mogoče tudi zate.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hahaha...

ne me smejat...hahaha..

mojstri. policiji prijaviš krajop mio državnega keša, pa te pol leta gledajo k teleta, pol let apa nič ne najdejo. kljub slikam, video zapisu <itd. in oni bodo skočil zarad mačka. verjetno je res vse narobe v tej naši državi.

o kermu mačku je pa govora.? ke rjaz poznam nekaj takih za na oni svet?

pes. ne hvala. to bi bilo šele mučenje, ki bi ga povzročil osebno jaz. premalo<časa za sprehode in podobno.

modi
dejte zaklent, zbrisat, psolat kopijo na MNZ Kresalovi. škod ada se mackoljubci se zgrazajo, nasvetov je pa padlo ze dovolj.