maček

aniani

Zelenc'
25. apr 2010
12
0
1
Saj onemu mačku ne grozi pes. Če se res stepeta maček in pes je skoraj huje za psa, maček je hiter in pobegne, lahko pa tudi zelo poškoduje psa. Je bolj gibčen.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Ma ne aniani, jest ga kr pojem, tjaši se sicer gravža ampak nikol ne veš.
Dejte ga nehat srat, to je kužna drhal, ki ni vredna tega , da leze po naših vertovih, gredicah.... Sploh če se na njih igraji otroci. Upam da si kdaj videla otroka ali odraslo osebo z mikosporijo, upam da je nikoli ne fašeš, bolezni pa naj tadržijo za svoje lastnike.
Zanj velja zakon preživetja, ko prvi kolje, najbolje jede
TO JE TO, Pa če me banate.
Nehite srat z nekiom modrocvanjem o bogih živalcah.
Sam sem imel dovolj živali, pa jih nisem nikoli pustil lazit okoli, če imaš žival skrbi zanjo, drugače pejt u R*T

lp D

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Samo babe lahko pisejo toliko strani in jokajo na ramenih en drugem... pravi dedec bi ze zdavnaj skuhal golaz iz macka za lastnika le-tega ali pa ga vsaj obesil na ograji, odrtega v opozorilo ostalim mackom lastnika. In predvsem njemu samem..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
http://www.lunin.net/forum/lofiversion/index.php/t3537.html
Izjema so nosečnice, pri katerih lahko okužba na koži vpliva na razvoj ploda
Za nosečnice je nevarna in bi jo gotovo obdržali na opazovanju, če bi jo imela

še posebej za ljubitelje
Mačja bolezen se imenuje mikrosporija...znanka jo je dobila med nosečnostjo, rodila je punčko s hudo okvaro vida. Punčka je danes čisto slepa.

V materinski knjižici mora pisati pri toksopl. pozitivno, kar pomeni, da nisi občutljiv na to bolezen. Če piše negativno se izogibajmo muc, še posebno mladih oz. mladičkov

še kratek odgovor
dvorišče sem kupil po diskontni ceni 100e na meter. nekako se mi zdi, d aje malce visoka cena za sranje mačk. na tem dvorišču se igrajo naši otroci, pa celo obiske imamo kdaj. moja osnovna pravica je pravica do lastnine in zdravja menda. torej moje je moje, ne delim ne s klošarjo, šiptarji, cigani, ne z mačkami. in jutri želim, da se povabljeni igrajo v miru, brez strahu. če bi hotu pobirat drek, bi si kupu psa al pa kaj podobnega.
soseda je fasala mačjo in je bila cela štala. mišja dlaka od sproženega poroda mesec dva prezgodaj. in prijateljev kar nekaj pričakuje otroke. a nej bo moj dvorišče kriv, d aj njihov prvorojenec staknil bolezen in jo nesel na mamo.
verjamem, da se ti v primeru komplikacij, da ne govorim posledic kot zgoraj, strga. pospraviš mačka in lastnike. sploh ker je maček tak..v izi..in lastnik ve, a ne ukrepa

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ma ne gre za my land pa to.
ampak na organ mi gre, k mi turisti parkirajo pred garažo. sam to sem rešil. zelo učinkovito.

Kako ?
evil.gif

tako sem ga zaparkiral in onesposobil, da pol ure ni mogel domov. v vmesnem času sem ga še slišal in uletel dol. potem sem kak teden ali dva folk spraševal a se jim zdi, da je to parking. in odogvori..a zivite tukaj. ne gospa, kamne mečemo na strehe. pol se pa razve med turisti in imaš mir. dokler ne pride sosed gradit. pol pa napneš verigo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej ti men povej kaj nej mu dam v viskas.

model serje pozno zvecer in zgodaj zjutraj. spricanje z vodo je no go, ker se boji..no..je previden. ujet..bo tut tezka.

zivaloljubci.
ce bo od mX nasveta crkoval počasi, pvoejte kako ga dobim v roke. prsežem, da bo 10 sekund zadost. včasih sem tko kure rihtal. primeš, orbneš, konc

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Sofi,
Toksoplazmozo, dobiš lahko iz zemlje umazane solate, čuti jo odrasli kot povečano utrujenost, v času nosečnosti pa je zelo nevarna.
Ostal o mikosporiji in ostalih zadevah pa ob pivu, ko si uzameva čas. Baba je tečna, me bo spet tepla, jest se bom pa zgovarjal pr prijatlih, da sem po štengah padel.

lp D

aniani

Zelenc'
25. apr 2010
12
0
1
Toksoplazmo poznam. In je zelo majhna verjetnost da jo dobiš od mačka, veliko prej jo dobiš kjerkoli zunaj, na travi ali z hrano. 90% prej jo dobiš tako. Maček ni kužna drhal ampak navadna žival z potrebami, kot vse druge. Človeško bolezen boš veliko prej dobil od človeka kot od živali. Ni lepo da ti kaka po vrtu, ampak se jo da na drug način odgnat. Mačke niso hinavske, nobena žival ni hinavska, nima razvitega tega čustva, razen človeka, le on je sposoben takšne zlobe. In ne, pravi dedec nebi naredil iz mačka golaža. Pravi dedec ima čustva, se obnaša kot normalen človek, ne kot en v srednjem veku. Če se ti zdi, da lastniki ne skrbijo dobro za živali jih prijavi. Da pa tako paniko delate zaradi toksoplazme, ki jo v večini dobiš vsepovsod druge kot od mačka. Kako se lahko tako spravljate na nedolžna bitja. Tudi ona čutijo bolečino, strah, žalost, veselje...
Kupi sprej za odganjanje mačkov, posprejaj vseposod okrog kjer hodi in bo mir.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ti dam naslov, mi pošlješ sprej, ali pa denar?

maček ima 14 dni.. v tem času ga bom dobil v roke. in to bo za njegovo tuzemno potovanje končna postaja.

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
Če se hočes znebit mačka naredi takole.Na tla postavi eno suho desko,na to desko daš en pleh ki prevaja štrom,tja poveži nulo,nato daš na ta pleh še eno desko (manjšo) in gor postaviš kovinsko posodico polno mleka.Na to posodico zveži fazo.In sedaj se začne čakanje na mačka.Ko bo maček stopil na pleh in začel piti mleko vklopi v vtičnico 220v kabel in boš videl reakcijo.Po vseh pravilih
bi mogel maček obstati zraven sklede brki bodo pa plavali v mleku.Stvar preverjeno deluje.Če imaš pa možnost 380v še pa toliko bolje.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik aniani pravi:
... Pravi dedec ima čustva, ...
Pravi dedec zagrabi mačka in ga zadavi. Če baba zraven še kaj sika, zadavi še njo.
Čustva imajo pičke in feminizirani "moški".

@softi: dobra zračna te reši tegob. Lahko tudi flobert. V sili in za pusije je rešitev tudi zamešanje strupa za podgane med viskas (viskas mačkom tolk diši, da bi tudi armiran beton zraven zgrizli. Ne vem, kaj dajejop notri, ampak mački so po dveh piksnah odvisniki. Da ni not original zamešan heroin?
confused-1.gif
To bi blo treba preverit. Ne morš bit po dveh pixnah odvisnik. Kje je ta kura Æadoniæ-Špetliæ xyz, da pojasni to?)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa dej ga že fentej pol, pa nehi nas tuki obremenjevat z svojimi fetiši! ujemi ga v past, s kombinirkam mu noge pocvikaj, pol ga pa na dvorišče vrž, pa še psa nanjga spusti.

kakšne probleme mate eni ej. a nimate drugih skrbi v življenju, kot enih fucki.ng mačjih drekov??? Pišuka, pri nas so tud, pa se mi ni še nikol zgodil, da bi se počutil nekako posebej ogroženega zarad mačkov. Kako so vas to starši vzgojili? da se bojite vsake kurč.eve bakterije? ko pa žrete umetna jabolka in paradajz se pa noben ne vpraša koliko svinjarije požre. Valda, mački so glavni vzrok za vse vaše tegobe. sami razvajenci. in ja, boh ne dej, da se otroc pipnejo mačje kakca, a ne? uf, roke stran, to bo umrl v 3 urah! ko smo bili mi majhni smo marsikaj v roke dobili, pa še vsi hodimo in živimo zdravo, pa verjetno ste bili vsi isti! Sami razvajenci ste...

In ja, malcom, boh ne dej, da ti mačk po avtu (katerega si si težko kupil) hod! to take praske nardi, da je treba pleh prov sklepat! En pleh vam je več vreden kot življenje. shame on you...

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pravi dec prime takega strahopetca za vrat in ga vrže par metrov bek.
smirk-1.gif

Jebem vam sunce, na mačke bi se spravljali, frajerji ... Z levom ali pa s tigrom v kletko pa nihče, propalice.
hysterical-1.gif

softi, ti ga kar zadavi, odri, še golaž lahko narediš pamžu iz njega, samo pazi, sve se vraæa, sve se plaæa, usoda zna biti zelooo zajebana.
smile-1.gif