maček

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zakon o potrošnikih je jasen. če nisi zadovoljen z uporabo, lahko vsak izdelek vrneš. samo potrošniki se tega veliko premalo zavedamo...

sicer pa ena ploščica, z dvema žicama glih ne more met dost sledi uporabe...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Očitno maš ti težavo s sorto ki ji nič ne pride do živega. Ujami svinjo in ga polivaj z vodo da bo tulil kot prašič.
Pol ga pa garant nebo veæ blizu. Neboleče in zapomnil si bo. Če bo le voda dovolj mrzla.
633695669795142310-LifeLessonsSomecatswillneverlearn.jpg

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če ga ujamem:
ga utopim
mu polomim vrat
ga zadušim

ker je pa..previden..ga lahko kvečjemu tuširam. in pol me bodo označil za mučitelja živali. pa vsi bodo videli kdo, kje, kdaj.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Ma nesofti, dej ga bomo kresnl, pol pa tržiške bržolce skuhal, umes pa ene par pirov po grlu pognal, pa še ženam narediva iz tistega kožuha vsaki eno denarnico
smile-1.gif

lp D

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ma ne gre za my land pa to.
ampak na organ mi gre, k mi turisti parkirajo pred garažo. sam to sem rešil. zelo učinkovito.

Kako ?
evil.gif

aniani

Zelenc'
25. apr 2010
12
0
1
Kakšne berem. Kaj nimate nič čustev? Maček je živo bitje, ki čuti in trpi, le kako bi ga lahko kam odvrgel ali zastrupil. Veš kako bi trpel. Če ga kam odpelješ se bo mučil, bo žejen in lačen. A se vam živali nič ne smilijo? Se nič ne ozirate na njihova čustva? Kako bo njim hudo? A vsi gledate samo nase. Mačka odženeš na različne načine. Ne marajo deodoranta, ko pride šrpicaš proti njemu, magari vliješ vodo, karkoli, razen da ga zastrupiš ali kam odpelješ. Kakšne mačje bolezni boš dobil, če ga ne boš prijel? A se sploh spoznaš akj an živali? Od njega, če ga ne primeš ne moreš dobiti nič, niti če ga primeš redko kaj dobiš. Veliko prej boš dobil kaj od človeka, že samo z tem ko diha v teme ali ko primeš nakupovalni voziček. A ljudi boš tudi pobil? http://www.google.si/search?hl...q=&gs_rfai= Tukaj so rezultati iskanja odganjalec mačkov. Dobi se sprej z katerim se naspreja in ga več ni. Naredi nekaj kar mu bo smrdelo, nekaj kar tebi diši, parfum, deodorant, to ga odganja in k temu noče blizu iti.
Res ne morem verjeti da ste tako zlobni, da bi nedolžno bitje tako zavrgli. Ni čudno da je letno zavrženih na tisoče mačk, če se ljudem jebe kaj je z njimi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ko boš ti mela 8m posrane gredice katero z ljubeznijo obdeluješ, stopinje na avtu katerega si si težko kupila,
in ko boš prvič v službo prišla z mačjim drekom na podplatu mi vrjami da boš razmišljala isto.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj naj jaz naredim, če mi maček skoči na dvorišče, in ga tu pač v gobec dobi moj pes ki pač mačkov ne razume?

Naj mam na domačem hofu pesa v boksu zato da bo lahko sosedov maček po solati hcal?

aniani

Zelenc'
25. apr 2010
12
0
1
Če mačka na tvojem dvorišču dobi pes je drugo, kot pa da če ga nekam zapelješ in se potem muči. Veš kako trpijo te zavržene živali. Poleti jih je toliko, da jih azili ne sprejemajo več.