Maček

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz...
Pijem viski kolo (kkšnga Jacka, Jamesona) + na koncu ene 2x vodo, neki pojest, doma še pol litra vode....spat...in to je to...nobenega mačka...se spije doberga pol litra jacka....res pa da če spiš samo par urc se zbudiš pijan ko animal, glava pa nič ne boli.
Sam sem nehal mešati pijače in piti poceni pijače...raj mal več zapravim ko pa da mi gre cel dan v 3pm.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.879
-8.606
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
lost1 to pa ne drži... ti je jest5 razložu da nima veze kaj piješ... in da je to dokazano... tko da lej, nej spije folk tud 6 low budget pijač.... itak bo jest5 razložu da je fora v ceni...
Tebi res šepa bralno razumevanje
crazy1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.879
-8.606
113
Ker se boš kot kaže še cel večer špilal glupega, ti nalimam znova:

Citat:
Mačka/tigra dobiš primarno zaradi dehidracije, ker presnova alkohola zahteva zase veliko vode. Žveplo in podoben hec samo malo ojačajo vse skupaj .

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.516
2.887
113
v lokalni ostariji
no jst že dobr razumem kaj si ti napisu...

pa dejva še enkrat:

Citat:

lahko pa narediva preizkus da ne boš o pravljicah...

se boš nažru tropinovca in kislce (mešanca med šmrjaklom in ostalim grozdjem)

pa s kvaluitetnim vinom in kvalitetnim žganjem

potem pa, glede na to da trdiš da imaš samo ti prakso, povej ali je razlika v mačku ali je ni. oziroma ali s pitjem kvalitetne pijače zmanjšaš efekt "mačka".... oziroma ga celo izničiš... ker po tropinovcu in šmarjaklu boš imel mačka ne mačka tigra po kvalitetni pijači pa ga tudi čutil ne boš ali pa boš morda malo res malo mucast...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.879
-8.606
113
Citat:
no jst že dobr razumem kaj si ti napisu...

pa dejva še enkrat:

Citat:

potem pa, glede na to da trdiš da imaš samo ti prakso, povej ali je razlika v mačku ali je ni. oziroma ali s pitjem kvalitetne pijače zmanjšaš efekt "mačka".... oziroma ga celo izničiš... ker po tropinovcu in šmarjaklu boš imel mačka ne mačka tigra po kvalitetni pijači pa ga tudi čutil ne boš ali pa boš morda malo res malo mucast...

Resno, a ti sploh bereš?
confused-1.gif

Citat:
Mačka/tigra dobiš primarno zaradi dehidracije, ker presnova alkohola zahteva zase veliko vode. Žveplo in podoben hec samo malo ojačajo vse skupaj .

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.516
2.887
113
v lokalni ostariji
eh....

torej slaba kvaliteta "malo" ojača zadevo amapk načeloma je vseen kaj piješ mačka tigra boš meu v vsakem primeru enakega ali piješ tropinovca ali pa whisky 18yo, in tud nima veze al mesaš al se držiš ene piajče(enega tipa pijače)

al me boš označu za funkcionalno nepismenega? dej priznej da kvaliteta pijače ZELO VELIKO (naječ) vpliva na mačka. in tudi mešanje razlinih pijač (ker se različno presnavljajo) tudi močno vpliva na mačka... ali boš raje nekaj po svoje pametoval...

no?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.879
-8.606
113
Citat:
torej slaba kvaliteta "malo" ojača zadevo amapk načeloma je vseen kaj piješ mačka tigra boš meu v vsakem primeru enakega ali piješ tropinovca ali pa whisky 18yo, in tud nima veze al mesaš al se držiš ene piajče(enega tipa pijače)
Tigra boš imel v vsakem primeru. Le da boš pri kvalitetni pijači moral za enak glavobolni učinek popiti več. Koliko več, je odvisno od posameznega človeka.
Če si ti prepit, da se te nič ne prime, pač nisi referenca
evil.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
feler a ti tud dvomiš v jest5 trditev? nima veze kvaliteta... sej je on teoretično vse povedal mene pa poj....

V te zadeve nisem verjel dokler nisem probal, prej nisem mogel pogledati viskija...kaj šele pit. Še zdej se spomnim prve noči na jack&coli...šel spat tako pijan da sem se skor zjokal ker sem si mislil da booooo tak maček/tiger da cel dan ne bom iz postle vstal....no po parih urah se zbudim, odprem oči...in čakam, vse se vrti...se vsedem...WTF...prbit ko mamba, a glava top shit...sem biu tako vesel da od takrat večinamo samo to pijem (ko se ga pač žura). No je pa res da mehka cura si cel dan...sam men je važn da glava ne boli.
Vsake tolk cajta pa probam mal mešati, pač kar družba pije, in če kje ni na voljo Jack oz. Jameson...prejšnji teden smo mešal, mal red bull vodke, pivo, da ne govorim o koktejlih....drug dan je blo za znoret, glava ko balon. Tako da nekaj verjetno mora biti na kvaliteti.
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
jest5 kakšne pravljice?

lej, če je kvalitetno vino ali kvalitetno žganje drug dan ne bo bolela glava ne bo take slabost... pa čeprav se spije veliko. če pa domače "zvarke" piješ pa lahko že pri manjših količinah drug dan maš groznga mačka...

pa podaj ugotovitve...
Kvalitetna vina te bolj fizično ubijejo, šmarjak gre pa bolj na možgane. -na nogah še nekak stojiš drug dan, ampak če te ker na hitro vpraša, kolk je 2x2, je pa odgovor ponavadi 22.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
klin s klinom, preverjeno pomaga. Sicer pa pred spanjem in med popivanjem nekaj vode. Čeprav, če piješ kako domače, prežveplano vino, ti nič ne pomaga
smile-1.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Jameson, Jack, Beluga, Union... po moje bo hudo jutr... pa že zdej sm mal pjen...
hysterical-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jaz imam mačka, kaj čmo, važn da je prejšn dan odličen.
A oče naš pa po vseh štirih okol šanka pri teh praktičnih zadevah pa nič ne pomaga?
grims-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.223
2.830
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Imam par let starejše kolege in ko so dopolnili 30, sem se jim smejel češ kako vas lahko glava boli, no čez par let me je pa še bolj štrafal kot njih.

Hecno! Jaz sem imel največ težav z mačkom v mlajših letih, tam do tridesetega. Zadaj, ko imam že krepko preko trideset že več let sploh ne vem kaj je maček. Z leti sem postal imun!