Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Donacija NK Koper - lahko
Donacija NK Olimpija - ne gre.
GG ni padel v politične spletke, niso mu jih podtaknili. On sam JE politična spletka. In on je (na našo žalost) preskočil nekaj klinov v vladanju. On je veliko nad svojim nivojem nesposobnosti, kjer se normalno ljudje ustavijo.
Pod travo, če smo natančniCitat:
Uporabnik XXXL pravi:
Samo, če so strokovnjaki iz Luke Koper na ladji... pa pod drevesom...Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce se ne motim banane do dolocene mere zorijo ze med transportom z ladjo...Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Pa en alter strokovnjak je dejal, da znajo samo v Kopru pravilno ukriviti banane...
OK, da se boste še naprej lahko iz mene delali norca. To mi je pripovedoval znanec, ki je sin enega največjih (bivših) veletrgovcev s sadjem in zelenjavo v Sloveniji. Ta njegov oče se je spomnil, zakaj ne bi banan sam uvažal, jih zoril in prodajal, ne pa da jim mora kupovati od posrednikov. Postavil je hladilnico in zorilnico, za kar je zapravil okoli 3 milijone mark. V nekaj letih mu ni nikoli uspelo, da bi iz zelenih banan nastale rumene. Vedno so mu počrnele. Potem je obupal, vse skupaj prodal in banane kupoval naprej od posrednikov.
Zato sem pred časom napisal, da zorenje banan ni mačji kašelj in za to požel kup posmehovanja.
Normalno, če pa imamo v luki zaposlenega edinega človeka na svetu ki zna ukriviti banane in poskrbeti da dozorijo. Svet bo ostal brez banan, če on izgubi službo. In službo bo izgubil če izet ne bo več banan vozil v koper.Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Kaj zdej a je Slovenija banana republika al ne
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Normalno, če pa imamo v luki zaposlenega edinega človeka na svetu ki zna ukriviti banane in poskrbeti da dozorijo. Svet bo ostal brez banan, če on izgubi službo. In službo bo izgubil če izet ne bo več banan vozil v koper.Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Kaj zdej a je Slovenija banana republika al ne
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
pišeš neumnosti. To je mafijski način. Če si luka KP "preveč vzame" lahko gre drugam, ne pa izsiljevanje s sponzorstvom
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
...... Kaj bomo mi kot "pomorski" narod imeli od našega nacionalnega ponosa?
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ta turk ne bo šel nikamor s temi bananami, mu posel predobo špila, kje le bo še lahko tako elegantno uvažal mamila kot zraven banan . V kopru ima tud vse poštimano, očitno je nedelko šnufal preblizu....
Če se bo informacija o belem prahu pokazala za resnično bomo pa videli....
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
pišeš neumnosti. To je mafijski način. Če si luka KP "preveč vzame" lahko gre drugam, ne pa izsiljevanje s sponzorstvom