Čakajo na navdih -idejo na alterjuCitat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Radio 1 je že kaj skomponiral na temo GGM, banane, opice?
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Pa en alter strokovnjak je dejal, da znajo samo v Kopru pravilno ukriviti banane...
Citat:
Uporabnik ahmet_car pravi:
To so politicne spletke, Misica so hoteli zjebati ze na startu pa jim ni uspelo, ker ocitno ne igra v istem klubu kot ostala politicna elita, zdaj so pa ga spravili v kocljiv polozaj lose lose kombinacija. Ce da denar klubu jih bo slisal kaj razmetava denar v teh kriznih casih, ce pa ne da denarja pa izgubi stranko , katera mu prinese dolocen odstotek posla pri kateremu plava na povrsju.
Karkoli zbere bo v pisdi.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Pa en alter strokovnjak je dejal, da znajo samo v Kopru pravilno ukriviti banane...
Če so bile slučajno že prej krive, so potem ravne podtaknili Nedeljkotu.Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
So to znali ze predno je prisel Gaspar, ali je to kaka njegova tehnologija?
Ce se ne motim banane do dolocene mere zorijo ze med transportom z ladjo...Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
OK, da se boste še naprej lahko iz mene delali norca. To mi je pripovedoval znanec, ki je sin enega največjih (bivših) veletrgovcev s sadjem in zelenjavo v Sloveniji. Ta njegov oče se je spomnil, zakaj ne bi banan sam uvažal, jih zoril in prodajal, ne pa da jim mora kupovati od posrednikov. Postavil je hladilnico in zorilnico, za kar je zapravil okoli 3 milijone mark. V nekaj letih mu ni nikoli uspelo, da bi iz zelenih banan nastale rumene. Vedno so mu počrnele. Potem je obupal, vse skupaj prodal in banane kupoval naprej od posrednikov.
Zato sem pred časom napisal, da zorenje banan ni mačji kašelj in za to požel kup posmehovanja.
Samo, če so strokovnjaki iz Luke Koper na ladji... pa pod drevesom...Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce se ne motim banane do dolocene mere zorijo ze med transportom z ladjo...Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
OK, da se boste še naprej lahko iz mene delali norca. To mi je pripovedoval znanec, ki je sin enega največjih (bivših) veletrgovcev s sadjem in zelenjavo v Sloveniji. Ta njegov oče se je spomnil, zakaj ne bi banan sam uvažal, jih zoril in prodajal, ne pa da jim mora kupovati od posrednikov. Postavil je hladilnico in zorilnico, za kar je zapravil okoli 3 milijone mark. V nekaj letih mu ni nikoli uspelo, da bi iz zelenih banan nastale rumene. Vedno so mu počrnele. Potem je obupal, vse skupaj prodal in banane kupoval naprej od posrednikov.
Zato sem pred časom napisal, da zorenje banan ni mačji kašelj in za to požel kup posmehovanja.