Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
lahko prosim malo več poveš
Pod devices že imam dodan Media Center PC.
Če dam od tega mojga MC PC potem settings pa sem že vse probal pa mi nikjer ni jasno kam naj potem ta ukaz vpišem.
Pod media center PC imam jaz vse te kombinacije že v samem softweru v tistem 'dropdownu'. Tako, da samo še na določeno tipko mapiraš in je. Keyboard se pa doda na isti način kot media center, vpišeš MCE keyboard.
sem dodal: media center pc + microsoft + mce keyboard
pa tudi nekaj drugega sem na koncu napisal namesto mce keyboard in pri nobeni varijanti nisem dobil možnosti za ctrl+alt+poljubna tipka
Če hočem windows programu dodat bljižnico za zagon programa s kombinacijo tipk, se mora vsaka začet s ctrl+alt+poljubna tipka. Razen če si odkril kako drugo foro?
Misliš bližnjico iz taskbara? Tist maš recimo bližnjico win + 1, recimo. To pomeni prva bližnjica v taskbaru in tako dalje..Jaz imam nastavljeno tako. A te bližnjice imaš win + x ?
ja te bljižnice že imam, torej morem sedaj v daljinca samo še vnest win+št. To pa mislim, da bo šlo
Jst sem poznal samo bljižnice;
desni klik + lastnosti + tipke za bljižnjico In v tem primeru deluje samo kombinacija ctrl+atl+poljubna tipka. Te kombinacije pa v harmonyu nisem našel.
Ajaaa, sorry. ja, o tem govorim, to je pač en katk of short . Za te kombinacije o katerih govoriš ti, pa nisem siguren če res obstajajo. neke ctrl + alt sem videl, ne vem pa če je to to. Bom doma pogledal.
očitno moj IR sprejemnik ne podpira tega ukaza. Sem že imel v preteklosti nekaj težav zarad njega. Grem druzga naročit.
očitno sem naletel na slab ponaredek
tak komplet. Se mi zdi, da je mal od sreče odvisno kater komplet si dobil. Eni imajo sredi pobarvano eni ne, enim spodaj piše ime firme enim ne... http://www.dealextreme.com/p/d...aa-27596?item=3
Sem upal, da bom s kakim daljincem vred pršel skozi za tak denar kot si ti dal IR sprejemnik. No samo če preverjeno dela, pol ni glih velik za ramzmišljat
Citat:
Attention: There are problems with the compatibility to mainboards with base
AMD Fusion. In that case please switch to the model OVU412002 (link) or to
another model.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.