ljubosumne ženske

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
Moja včasih še pripomni, glej tamle je ena huda rit .
zmaga.gif

Moja isto, ker ve, da mi s tem polepša dan in zadovoljen dec je najboljši dec. Res pa je, da ji tudi jaz ne težim, če pogleda njej hudega tipa. Ja, na začetku veze je bilo pa vse sorte ljubosumja in se prav smejiva, ko se spominjava tistih časov.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Imela sem bivšega, ki je bil bolano ljubosumen beri:
- ex sošolca s srednje šole, je skoraj pretepel, ko je videl da se pogovarjava
- v pisarni kjer sem delala je bilo okno usmerjeno na parkirišče....videla sem ga kako je stopil iz avta in z daljnogledom gledal proti oknu moje pisarne (to se je dogajala kontinuirano kake 3 krat na teden), ko mi je enkrat prekipelo, pa sem šla na parkirišče in ga vprašala, zakaj to dela je rekel: treba te je kontrolirati....btw. v pisarni sem delala sama

no in med drugim je tudi zaradi tega bivši

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
No, takih stvari pa tudi približno na začetku veze nisva zganjala. Tole njegovo je bilo ne malo ampak precej bolano. Dobro, da si se ga rešila vsaj upam, da po mirni poti, ker taki težko dojamejo, da je konec. Partnerju moraš pač pustiti, da malo diha pa je vse OK
smirk-1.gif
.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V naravi moškega je, da vedno "pogleda", sicer nekaj z njim ni v redu....

to je navaden izgovor potencialnih kurbirčkov, ki se počutijo možate šele ko njihove ženske ni zraven in lahko šele takrat ogovarjajo tuje ženske ali pa jih samo inkognito gledajo...nekaj takega kot je tolažba "važna je tehnika in ne velikost" vseh tistih ki majo majhnega...

za moje pojme so taki bolj copatarji kot pa tisti ki to delajo vpričo svoje žene.

Eh daj, ne bluzi. To so ti neke osnovnošolske fore. Če misliš da ti ženska (če jo sploh maš) niti ne pogleda nobenega predstavnika nasprotnega spola ( če imaš "srečo" pa še kaj več
evil.gif
), potem pa živiš v hudi megli.

Diabla

Zelenc'
25. avg 2012
15
0
1
35
Kranj, Šk. Loka
js sm ženska pa sm mlada pa use sam lubusumna pa nism ne zganjam lubusumja ker če zganjaš lubusumje partnerja odbiješ kar pomeni da mene lubusumje odbija na veliko tega ne maram in nikoli ne bom tega podpirala če te ima partner rad bo s tabo pa ne glede na to a te prevara al ne ampak če se vrne h tebi in ti pove da ga je malo zaneslo je tu dosti iskreno....če pa zganja lubusumje je pa lubusumje slabš kot pa iskrenost do osebe in lubusumje je bolezen
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Diabla pravi:
js sm ženska pa sm mlada pa use sam lubusumna pa nism ne zganjam lubusumja ker če zganjaš lubusumje partnerja odbiješ kar pomeni da mene lubusumje odbija na veliko tega ne maram in nikoli ne bom tega podpirala če te ima partner rad bo s tabo pa ne glede na to a te prevara al ne ampak če se vrne h tebi in ti pove da ga je malo zaneslo je tu dosti iskreno....če pa zganja lubusumje je pa lubusumje slabš kot pa iskrenost do osebe in lubusumje je bolezen
wink-1.gif

senizasekiratsajseneznuca

Diabla

Zelenc'
25. avg 2012
15
0
1
35
Kranj, Šk. Loka
ne ne scuvam duhov pac z lubusumjem nikoli ne naredimo bolse ampak vedno slabse ker mene osebno lubusuje odbija na veliko...ja so me ucil sam se mi ne da ubadat z piko in vejico_:)

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Diabla pravi:
wink-1.gif
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
A pik in vejic te niso učili?
je še premlada...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
A pik in vejic te niso učili?

Stara je pomoje 17-19. Pa to ti je stil pisanja, "ko se ti ne da" in si nad vsemi.

Nazadnje urejeno:

katja_kati

Zelenc'
7. jan 2013
13
0
1
Ljubosumje je do ene mere vedno zdravo v razmerju
smile-1.gif

Ampak problem je, če ena stran pretirava... sem videla že veliko primerov ko se popolnoma normalni moški/ženske spremenijo v totalne psihopate...