ljubosumne ženske

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
aha, zdej se mi pa svita, kaj misliš z 'moško družbo', smo bili junija s kolegovo barko na zasidrani v enem kul zalivu na paklenih, se prav on, jaz pa 6 deklet, no ene 100 metrov stran je bila pa zasidrana večja skupina tipov, ki so se vmes vozili še na nekakšni napihljivi banani (wtf?), ki je močno spominjala na falos, nekaj so se skoz objemali med sabo in trzajoče poplesovali na glasbo MAaca Almonda pa Bronski beat pa še polne podobne muzike...

no, potem se nam je pa že začelo svitat, v katerem grmu tiči zajec, pa smo mimo njih nalašč poslali veslat v bajboutu najlepšo iz naše posadke, bila je miss splita al dalmacije al neki podobnga, kaj jaz vem, v glavnm je res zelo lepa in seveda se tista 'moška družba' ni nič zmenila zanjo, rajš so se zabaval s tem, da so probali vlečtkopalke dol eden z drugega...naša Über bejba je bila seveda ful užaljena, ampak hej, jo je stieber potolažil...

torej zdje vemo, kakšno 'moško družbo' fura snecer ali pa celo ti? Zdej mi je jasno, v čem je fora tudi teh 'motorističnih izletov' z moškimi prijatelji...

drugače pa, ja žensko ljubosumje zna biti zaj... zadeva, veliko hujše kot pri moškem...

B81

22. jul 2007
37.018
10.541
113
Ded brez zamere, samo ce bi ti tu pa tam katero poklepino, ti ne bi sli nonstop geji po glavi...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
kdo od naju je udeleženec 'moških družb'? Case closed.
grin1.gif
a ti si od snecerja 'potovalni partner'?

res ne vem, od kje ste v temo o ljubosumnih ženskah privlekli 'moške družbe'....a ne bi moderator oddvojil teme prosim?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Poglej, razne homo šifre v stilu 'moškega morja' verjento res ne dosijov to temo...če že moraš javno deliti svoje homoerotične izkušnje, si pač odpri svojo temo, tukaj je namreč govora o nečem povsem drugem.

Tu je govora o ljubosumju ženske in odgovor na vprašanje ali te pusti na moško morje za en teden pa pove marsikaj.
Žal pač tebi ni znan pojem "moškega morja".

To ne pomeni, da greš na morje in seksaš z moškimi, ampak da je morje povsem v moški organizaciji in prisotnosti.

To so klasična moška jadranja ipd., kjer se ga lahko naliješ in oprezaš za ostalimi ženskami, piješ pivce v lokalu, ko gledaš mrkega moškega, ki potiska voziček ob rivi in skrivaj gleda proti lokalu.

Če te ženska torej pusti na takšen dopust, kjer ni bitchinga, potem ni pretirano ljubosumna. Pač 1x na dan napišeš kakšen sluzavi sms, da se zadeva pomiri.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
kdo od naju je udeleženec 'moških družb'? Case closed.
grin1.gif
a ti si od snecerja 'potovalni partner'?

res ne vem, od kje ste v temo o ljubosumnih ženskah privlekli 'moške družbe'....a ne bi moderator oddvojil teme prosim?

Lahko začneš z ogledi kakšnih filmov, npr. pred kratkim je bil Hall Pass, boš dobil približek tega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
aha, zdej se mi pa svita, kaj misliš z 'moško družbo', smo bili junija s kolegovo barko na zasidrani v enem kul zalivu na paklenih, se prav on, jaz pa 6 deklet, no ene 100 metrov stran je bila pa zasidrana večja skupina tipov, ki so se vmes vozili še na nekakšni napihljivi banani (wtf?), ki je močno spominjala na falos, nekaj so se skoz objemali med sabo in trzajoče poplesovali na glasbo MAaca Almonda pa Bronski beat pa še polne podobne muzike...

no, potem se nam je pa že začelo svitat, v katerem grmu tiči zajec, pa smo mimo njih nalašč poslali veslat v bajboutu najlepšo iz naše posadke, bila je miss splita al dalmacije al neki podobnga, kaj jaz vem, v glavnm je res zelo lepa in seveda se tista 'moška družba' ni nič zmenila zanjo, rajš so se zabaval s tem, da so probali vlečtkopalke dol eden z drugega...naša Über bejba je bila seveda ful užaljena, ampak hej, jo je stieber potolažil...

torej zdje vemo, kakšno 'moško družbo' fura snecer ali pa celo ti? Zdej mi je jasno, v čem je fora tudi teh 'motorističnih izletov' z moškimi prijatelji...

drugače pa, ja žensko ljubosumje zna biti zaj... zadeva, veliko hujše kot pri moškem...

Lepo zgodbico si si namislil, dejstvo je, da namakal nisi in ne boš, tako da je vseeno s kakšno družbo greš.

p.s.
Motoristični izleti pa so namenjeni vožnji z motorjem, tam ni "chicks ganjanja". Ne gredo pa poleg vedno moški prijatelji, ampak tudi partnerka, samo ti teh slik ne boš videl
priden.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
...in oprezaš za ostalimi ženskami...

OK tega dela nikoli nisem razumel.... zdej ali si najdete take ženske, da so ravno "za silo" da vam rodi potomca in vam niso več dovolj fukiš po nekaj letih in morate zato gledat druge ženske, al pa ste čustveni invalidi in vam že po parih letih zakona vaša ženska ni več dovolj in morate zato "oprezat" za drugimi kot kakšen senilen starček za 20-letnicami.
Nevem, najdite si tako ženo, ki vam bo všeč za vse večne cajte in pozabite na druge češplje. Ni čudno, da so potem ženske bolano ljubusumne, če pa majo takega desca zraven sebe.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
kakšni pa so tvoji izletki

pokanje gestur drugim udeležencem v prometu. Kot si omenil se rad postaviš na pole position, nato pa oviraš promet in pokaš grimase....

Ti si res Murko, z veliko začetnico.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
...in oprezaš za ostalimi ženskami...

OK tega dela nikoli nisem razumel.... zdej ali si najdete take ženske, da so ravno "za silo" da vam rodi potomca in vam niso več dovolj fukiš po nekaj letih in morate zato gledat druge ženske, al pa ste čustveni invalidi in vam že po parih letih zakona vaša ženska ni več dovolj in morate zato "oprezat" za drugimi kot kakšen senilen starček za 20-letnicami.
Nevem, najdite si tako ženo, ki vam bo všeč za vse večne cajte in pozabite na druge češplje. Ni čudno, da so potem ženske bolano ljubusumne, če pa majo takega desca zraven sebe.

V naravi moškega je, da vedno "pogleda", sicer nekaj z njim ni v redu, al pa je v zadnji fazi papučarstva. Gre za to, da je komunikacija, če nekoga ni poleg, precej lažja z nasprotnim spolom.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V naravi moškega je, da vedno "pogleda", sicer nekaj z njim ni v redu....

to je navaden izgovor potencialnih kurbirčkov, ki se počutijo možate šele ko njihove ženske ni zraven in lahko šele takrat ogovarjajo tuje ženske ali pa jih samo inkognito gledajo...nekaj takega kot je tolažba "važna je tehnika in ne velikost" vseh tistih ki majo majhnega...

za moje pojme so taki bolj copatarji kot pa tisti ki to delajo vpričo svoje žene.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

no, potem se nam je pa že začelo svitat, v katerem grmu tiči zajec, pa smo mimo njih nalašč poslali veslat v bajboutu najlepšo iz naše posadke, bila je miss splita al dalmacije al neki podobnga , kaj jaz vem, v glavnm je res zelo lepa in seveda se tista 'moška družba' ni nič zmenila zanjo, rajš so se zabaval s tem, da so probali vlečtkopalke dol eden z drugega...naša Über bejba je bila seveda ful užaljena, ampak hej, jo je stieber potolažil...

Zdaj si se izdal v kakšni družbi se počutiš dobro
hysterical-1.gif
to so verjetno globoki intelektualni pogovori glede na znano predispozicijo misic.
Ni čudno, da so jo pubeci odterali in se delali norca.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Na morju se je ena huda v tangicah sklanjala direkt pred mano non stop, pa sem seveda pogledal vsake tolk. Po 15 minutah je rekla, ok zdej si se nagledal, pa je dost.
grin1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Moja včasih še pripomni, glej tamle je ena huda rit
smile-1.gif
.
Se je že navadila, da je njen moški krvav pod kožo Sicer pa dokler so oči tam kot so (in ne na koncu prstov ali pa na koncu tiča, se nič ne pritožuje če kakšno pogledam.

Če se bo tvoja pritoževala nad gledanjem ji lepo povej.....
"Poglej.....če boš ti imela v garaži Ferarija......ne mi rečt da ko se bo en hud Lamborghini pripeljov mimo po cesti, da se ne boš ozrla za njim."

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Citat:
Gre za to, da je komunikacija, če nekoga ni poleg, precej lažja z nasprotnim spolom.

živ pubertetnik, ki iše in gleda in momlja če je boljša polovica zraven... Snečko pri pokanju grimas bo nekdo ustavil in dau dve vzgojne, potem bo Murkec jokal...

nekako tako gre v tvojem svetu...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

no, potem se nam je pa že začelo svitat, v katerem grmu tiči zajec, pa smo mimo njih nalašč poslali veslat v bajboutu najlepšo iz naše posadke, bila je miss splita al dalmacije al neki podobnga , kaj jaz vem, v glavnm je res zelo lepa in seveda se tista 'moška družba' ni nič zmenila zanjo, rajš so se zabaval s tem, da so probali vlečtkopalke dol eden z drugega...naša Über bejba je bila seveda ful užaljena, ampak hej, jo je stieber potolažil...

Zdaj si se izdal v kakšni družbi se počutiš dobro
hysterical-1.gif
to so verjetno globoki intelektualni pogovori glede na znano predispozicijo misic.
Ni čudno, da so jo pubeci odterali in se delali norca.

Saj ni napisal, da je bila miss letos ali lani.

Lahko je bila pred recimo dvemi desetletji:

x63147500966971014.jpg

B81

22. jul 2007
37.018
10.541
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Pa daj neeeeehaj s takimi no...a misliš da tvoja bodoča ne bo pogledala za drugimi dedi? Enako bo pogledala, kot pogledš ti za drugo žensko, tu ni nič narobe...razen če menjaš žensko na vsakih par mesecev, ko ti je še vedno vroča, potem je skoraj razumljivo...?!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
avtorju teme: odvisno kaj ji daješ za povod za ljubosumje, ali je morda že nasplošno take sorte. tolerance je pa toliko, kolikor tebi paše.
reči ji, da je ljubosumje znak nezaupanja samega vase (meni je to nekdo rekel in sem se malo zamislila sama nad sabo) ko bo to enkrat premlela v sebi, ne bo ljubosumna več
grin1.gif

ostalim: brez off topicov!

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Moja včasih še pripomni, glej tamle je ena huda rit
smile-1.gif
.
Se je že navadila, da je njen moški krvav pod kožo Sicer pa dokler so oči tam kot so (in ne na koncu prstov ali pa na koncu tiča, se nič ne pritožuje če kakšno pogledam.

no saj en normalen ima normalno. tko, kot si reku: vsi smo krvavi pod kožo. od gledanja in komentiranja ni še nobena zanosila.

lp