Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Poglej, razne homo šifre v stilu 'moškega morja' verjento res ne dosijov to temo...če že moraš javno deliti svoje homoerotične izkušnje, si pač odpri svojo temo, tukaj je namreč govora o nečem povsem drugem.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
kdo od naju je udeleženec 'moških družb'? Case closed.a ti si od snecerja 'potovalni partner'?
res ne vem, od kje ste v temo o ljubosumnih ženskah privlekli 'moške družbe'....a ne bi moderator oddvojil teme prosim?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
aha, zdej se mi pa svita, kaj misliš z 'moško družbo', smo bili junija s kolegovo barko na zasidrani v enem kul zalivu na paklenih, se prav on, jaz pa 6 deklet, no ene 100 metrov stran je bila pa zasidrana večja skupina tipov, ki so se vmes vozili še na nekakšni napihljivi banani (wtf?), ki je močno spominjala na falos, nekaj so se skoz objemali med sabo in trzajoče poplesovali na glasbo MAaca Almonda pa Bronski beat pa še polne podobne muzike...
no, potem se nam je pa že začelo svitat, v katerem grmu tiči zajec, pa smo mimo njih nalašč poslali veslat v bajboutu najlepšo iz naše posadke, bila je miss splita al dalmacije al neki podobnga, kaj jaz vem, v glavnm je res zelo lepa in seveda se tista 'moška družba' ni nič zmenila zanjo, rajš so se zabaval s tem, da so probali vlečtkopalke dol eden z drugega...naša Über bejba je bila seveda ful užaljena, ampak hej, jo je stieber potolažil...
torej zdje vemo, kakšno 'moško družbo' fura snecer ali pa celo ti? Zdej mi je jasno, v čem je fora tudi teh 'motorističnih izletov' z moškimi prijatelji...
drugače pa, ja žensko ljubosumje zna biti zaj... zadeva, veliko hujše kot pri moškem...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
...in oprezaš za ostalimi ženskami...
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
...in oprezaš za ostalimi ženskami...
OK tega dela nikoli nisem razumel.... zdej ali si najdete take ženske, da so ravno "za silo" da vam rodi potomca in vam niso več dovolj fukiš po nekaj letih in morate zato gledat druge ženske, al pa ste čustveni invalidi in vam že po parih letih zakona vaša ženska ni več dovolj in morate zato "oprezat" za drugimi kot kakšen senilen starček za 20-letnicami.
Nevem, najdite si tako ženo, ki vam bo všeč za vse večne cajte in pozabite na druge češplje. Ni čudno, da so potem ženske bolano ljubusumne, če pa majo takega desca zraven sebe.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V naravi moškega je, da vedno "pogleda", sicer nekaj z njim ni v redu....
Citat:
no, potem se nam je pa že začelo svitat, v katerem grmu tiči zajec, pa smo mimo njih nalašč poslali veslat v bajboutu najlepšo iz naše posadke, bila je miss splita al dalmacije al neki podobnga , kaj jaz vem, v glavnm je res zelo lepa in seveda se tista 'moška družba' ni nič zmenila zanjo, rajš so se zabaval s tem, da so probali vlečtkopalke dol eden z drugega...naša Über bejba je bila seveda ful užaljena, ampak hej, jo je stieber potolažil...
Citat:
Gre za to, da je komunikacija, če nekoga ni poleg, precej lažja z nasprotnim spolom.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
no, potem se nam je pa že začelo svitat, v katerem grmu tiči zajec, pa smo mimo njih nalašč poslali veslat v bajboutu najlepšo iz naše posadke, bila je miss splita al dalmacije al neki podobnga , kaj jaz vem, v glavnm je res zelo lepa in seveda se tista 'moška družba' ni nič zmenila zanjo, rajš so se zabaval s tem, da so probali vlečtkopalke dol eden z drugega...naša Über bejba je bila seveda ful užaljena, ampak hej, jo je stieber potolažil...
Zdaj si se izdal v kakšni družbi se počutiš dobroto so verjetno globoki intelektualni pogovori glede na znano predispozicijo misic.
Ni čudno, da so jo pubeci odterali in se delali norca.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
OK tega dela nikoli nisem razumel.... zdej ali si najdete take ženske, da so ravno "za silo" da vam rodi potomca in vam niso več dovolj fukiš po nekaj letih in morate zato gledat druge ženske, al pa ste čustveni invalidi in vam že po parih letih zakona vaša ženska ni več dovolj in morate zato "oprezat" za drugimi kot kakšen senilen starček za 20-letnicami.
Nevem, najdite si tako ženo, ki vam bo všeč za vse večne cajte in pozabite na druge češplje. Ni čudno, da so potem ženske bolano ljubusumne, če pa majo takega desca zraven sebe.
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Moja včasih še pripomni, glej tamle je ena huda rit.
Se je že navadila, da je njen moški krvav pod kožo Sicer pa dokler so oči tam kot so (in ne na koncu prstov ali pa na koncu tiča, se nič ne pritožuje če kakšno pogledam.