Ljubljana - Trbovlje

sad

Guru
24. avg 2007
21.265
9.892
113
Evo, zvečer okrog 20.00 moram šibat do Trbovelj iz Ljubljane. Kje se splača it? Čez Litijo ali kaj že je ali raje do Trojan pa potem po serpentinah
cheer.gif
.

Oz. direktno vprašanje bi bilo to:
1.) Kje je časovno bližje?
2.) Kje je po km bližje?
3.) Kje bo manj samomorilcev na cesti?

To ta zadnje je še najbolj pomembno. Enkrat sem namreč na tisti cesti skoraj ostal brez špegla, pa ne bi rad sedaj ostal brez avta (v najboljšem primeru)
grin1.gif

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Kilometrsko je isto Trojane ali Litija. Cesta je meni boljša čez Trojane ker je AC do Trojan.

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Tudi manj samomorilcov bo verjetno čez Trojane, čeprav bi se sam odloču za cesto ob Savi.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ob 20:00 iz Ljubljane.... v Litiji si v 30-35min...potem imaš do centra Trbovelj še 25min (pa še dobri ovinki so za vozit
grims-1.gif
)
To je vožnja po omejitvah.

Meni se od Trojan do Trbovelj nenormalno vleče, zato priporočam regionalko.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

če že greš po regionalki Litija - Trbovlje je treba povedati, da na tem delu leti kamenje po bregu, direkt na cesto ( al pa kar čez v Savo...
smirk-1.gif
) . Danes je dež...

jaz se tam ne bi vozil...

LJ-Trbovlje....AC do Trojan ( 20 min ), pa preko Izlak, čez Zagorje do Trbovlj.

Ejga matkurba
smile-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Jaz bi šel čez Trojane, pa se na koncu Zagorja priključil na cesto Za Savo. Manj kamikaz, Trojanske serpentine pa tudi niso nič posebnega, vsaj zame ne.
Pa da ne pozabim, iz Zagorja do Trbovelj imaš dve varianti, Za Savo in čez Stlačnik. Tukaj priporočam varianto Za Savo.

Čez Trojane se vsakodnevno vozijo v službo tako Trbovci, kot tudi Hrastničani. To je tudi en argument za uporabo te ceste.
Na hitro ti lahko povem, da imaš iz BTC-ja do Kisovca 35 minut vožnje po vseh omejitvah, če je le cesta mal prazna. Od Kisovca do Trbovelj, pa tudi ni več kot pol ure.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.149
1.251
113
42
Kamorkol greš povej tukaj kje pa da Mahonija pokličemo da ti nastav radar:p

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Ne rabiš Mahonija, radarji so brez njega radi v Orehovici, prvo naselje pod Trojanskim klancem, ali pa v Medijskih toplicah.
Tisto o 35 minutah in BTC-ja do Kisovca po omejitvah pa kar lepo drži, sem jo sprobal večkrat. Če ni preveč prometa, je to dosegljivo brez težav. Meni je celo uspelo v prometni konici iz Zagorja (res da konca Zagorja, že skoraj v Kisovcu) do Tržaške v Ljubljani priti v 50minutah.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Od kadar so vinjete je tudi na cesti za savo veliko manj kamikaz. Sem se nekaj časa vozil skoraj dnevno iz Litije v Trbovlje ob različnih urah in sem bil s svojimi 90-100km/h med hitrejšimi. Nikoli ni prišlo do nikakršne kritične situacije. Menim, da so se sedaj kamikaze preselile na traso proti AC.

Največja grožnja so, tako kot je Simon povedal, kamni oz. celo orng skale
shocked-1.gif

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Pa da ne pozabim, iz Zagorja do Trbovelj imaš dve varianti, Za Savo in čez Stlačnik.

Ti si tud en Stlačnik. Slačnik je pa res ja
smirk-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.265
9.892
113
Oboje čez Trojane. Sem visel cel čas na telefonu, pa potem človek včasih kakšno omejitev zna malenkost spregledat in je manj teh težav na AC. Za tja od Zagorja ob Savi, za nazaj pa po bližnjici čez ovinke. Fajn cesta, samo asfalt je pa skoraj slabši kot v Srbiji.
Avto ostal cel, špegli tudi, radarja nobenga (no, vsaj videl ga nisem
smile-1.gif
). Relativno nestresno, hm.

zahira

Pripravnik
26. jun 2011
31
0
6
Ljubljana--litija--konec litije-500metrov avtoodpad na desni strani--še 500metrov naprej radar skoraj vsaki dan..

SREČNO

terencehill

Pripravnik
2. mar 2011
209
2
18
Citat:
Uporabnik zahira pravi:
Ljubljana--litija--konec litije-500metrov avtoodpad na desni strani--še 500metrov naprej radar skoraj vsaki dan..

SREČNO

na makadamskem izvozu na ravnini ali pri Mahkovicu? V Trbovljah streljajo kot nori (vceraj bili pri cistilni/žaga)