Saj veš, da je podkupil vso policijo in sodstvo, vse do ustavnega sodišča.Pri nas pa je šerif nedolžen pri vseh delih. Narobe svet.
Me njegovo prepričanje ne moti...vsak ma pač svojega...
Moti me pa ta (njegova) dvoličnost
Saj sem napisal, da je podkupil vso policijo in sodstvo, pa se s tem nekako nisi strinjal. Verjamem pa samo tisto, kar se dokaže na sodišču in ne kar se trdi za šankom.In ti si seveda absolutno prepričan v njihovo nezmotljivost, nepodkupljivost in vsesplošno superiornost. Enako kot naivno verjameš v poslovno nepovezanost Damjana, Jurčka in Zorana Jankovića.
Krivdo JJ so dokazali na treh stopnjah in na treh stopnjah je bil obsojen.Ampak dobro pa ve da J pa je kriv...dok bo živ...
Me njegovo prepričanje ne moti...vsak ma pač svojega...
Moti me pa ta (njegova) dvoličnost
pa bi verjel v podkupljenost, če bi se kdaj pogovarjal s človekom, ki je dobil posel šele, ko je nakazal donacijo nekemu društvu v sklopu MOL?Saj sem napisal, da je podkupil vso policijo in sodstvo, pa se s tem nekako nisi strinjal. Verjamem pa samo tisto, kar se dokaže na sodišču in ne kar se trdi za šankom.
Toliko kot nasprotni strani, ki bi trdila, da donacija ni bila pogoj za sklenitev posla. Naj dokaže, da je dal donacijo pred sklenitvijo posla, pa še takrat ne bo šlo za podkupovanje, ker športno društvo verjetno ni v županovi lasti.pa bi verjel v podkupljenost, če bi se kdaj pogovarjal s človekom, ki je dobil posel šele, ko je nakazal donacijo nekemu društvu v sklopu MOL?