Zdi se mi da v Rogu,,,ga pogosto omenja mu je pri srcu zgleda...saj res...
endvatri , ti živiš v Ljubljani?
Zdi se mi da v Rogu,,,ga pogosto omenja mu je pri srcu zgleda...saj res...
endvatri , ti živiš v Ljubljani?
Vseeno pa je hudo nespametna odločitev, da ob podražitvi javnega prevoza ukinjajo odhode avtobusov na najbolj prometnih linijah ob najbolj prometnih urah. In to na podlagi 10 dnevne vremenske napoved, kar je svetovni unikum:govora je o podražitvi za dobra dva EVRA in to v občini, kjer bodo tudi po podražitvi komunalne storitve še vedno med najcenejšimi v sloveniji.
"Spremenjeni vozni redi stopijo v veljavo vsako leto. Lani smo šli v spremembo meseca marca, letos pa zaradi lepega vremena nekoliko prej. Lepo vreme namreč vpliva na manjše število potovanj, saj nekateri ob lepem vremenu svoje poti opravijo s kolesom ali peš. Posledično tudi prilagodimo vozne čase, ki vplivajo na spremenjene intervale med vozili ali čase odhodov na nekaterih linijah. "
sicer nisem pristaš kakršnih koli podražitev, ampak...:
"S 1. marcem se bo dvignila cena komunalne vode, ...v povprečju spremenila za 0,73 EUR, "
"... Povprečna položnica za ravnanje z odpadki, ki je med najnižjimi v Sloveniji, se bo v povprečju spremenila za 1,65 EUR, "
govora je o podražitvi za dobra dva EVRA in to v občini, kjer bodo tudi po podražitvi komunalne storitve še vedno med najcenejšimi v sloveniji.
https://siol.net/novice/slovenija/primerjamo-cene-po-obcinah-kje-so-smetarji-najdrazji-433352
jebeni kabelski operaterji vsako leto podražijo za večji znesek. in čeprav gre za nek znesek, je to daleč od tega, da bi kdo koga za tri evre mesečno olupil do kosti.
skratka kot običajno pri tebi ni problem v podražitvi ali ceni komunalnih storitev, ampak v đokiju, pa si izkoristil priložnost, da se oglasiš
Včasih pa LPP tudi pozitivno preseneti. V četrtek sem bil na koncertu v Stožicah in ob pol polnoči so po celi dolžini ulice stali avtobusi in razvažali ljudi na vse konce Ljubljane.Vseeno pa je hudo nespametna odločitev, da ob podražitvi javnega prevoza ukinjajo odhode avtobusov na najbolj prometnih linijah ob najbolj prometnih urah. In to na podlagi 10 dnevne vremenske napoved, kar je svetovni unikum:
Seveda je jasno, da če se bo še kdaj letos zgodilo slabo vreme (kar je po LPP skrajno neverjetno), ne bo zaradi tega nič več odhodov avtobusov.
Vedno je tako.Včasih pa LPP tudi pozitivno preseneti. V četrtek sem bil na koncertu v Stožicah in ob pol polnoči so po celi dolžini ulice stali avtobusi in razvažali ljudi na vse konce Ljubljane.
Kdo?Tole je spet en zanimiv članek. Avtorja klasična : Primož Cirman, Vesna Vuković
Zaradi takih člankov Primoža Cirmana in Vesne Vuković (seveda se najde še kakšen primerek) imam zaupanje do slovenskih raziskovalnih novinarjev v postonjski jami. Preprosto ne verjamem, da taki članki (brez virov, zgolj samo iz govoric) nastanejo kot plod raziskovanja, ampak dobijo članke napisane od enega od "naših" stricov o katerih vsi govorijo pa noben ne ve imen (za njiju vem kdo je njun "stric")
pridi v Kranj, jo je na pretek.to je pa res, njih je neslo, recimo Dunaj je out, Berlin je adijo...tako da... Tule imamo raj, vsaj kar se tiče ciganije...